- 25 Eylül 2014
- 561
- 258
- 103
- Konu Sahibi Nezamanmutluolacam
-
sen yine eski sevgilinle olmuşsun. o kimlerle olmuştur Allah bilir. bence evlenincede bunu başına kalkar en ufak bir şeyde. Tercih senin ama yol yakınken dön bence.merhaba
5 ay önce internetten biriyle tanistim. Ben 26 yasimdayim o 3o yasinda. Ben finlandiyada (burada dogdum) tip okuyorum o da turkiyede doguda doktor olarak calisiyor. (memleketinde)
Tanistigimiz ilk gun hemen evlilikten bahsetti. Ben de ilk gunden ona bakire olmadigimi. Gecmiste finlandiyali bir erkek arkadasim oldugunu, 5 yil önce bittigini ondan sonra da kimse hayatima girmedigini söyledim. O da uzuldugunu söyledi, fakat durust olmami begendigini. Sadece kiskanclik yaptigi icin uzuldugunu, birini sevdgimi söylesem ayni sekilde uzulecegini. Ben de istemiyorsan anliyorum falan dedim. O da istedgini söyledi, bu konu kapanmistir dedi.
Konustuktan 3 ay sonra ben Turkiyeye gittim. Görustuk, begendik birbirimizi. Benim ailem zaten onunla tanismak icin gidecegimi biliyordu. Turkiyede de teyzem ve anneannemle tanisti. Sonra ailesine söylecekti ama baya uzun surdu söyleyebilmesi. Kendisi utandigi icin bir akrabasi onun yerine söylemis dun babasina...
Neyse söyledikten sonra birden bire bu konu kafasina takilmis ve moralini cok bozmus. Önce cok buyuk tepki gösterdim. Ayrilmak istedgini dusundum. Engelledim bir kac yerden. Sonra beni aradi, baska bir uygulamadan mesajlar yazdi. Sakin olunca konusalim dedi.
Sonra butun gun agladim ben. Cok aci geldi bunlar. Ben ilk gunden söyledim, sonradan sorun ciksin istemedigim icin. Ayrilmak istedigini söylemiyor ama bir yandan da beni cok uzuyor. Bana ayrintilarini soruyor. Neden yaptin . kac kere yaptin... Benim nasil yaptigimi dusunuyormus, ne hissettigimi.
Kendisi de yasamis ama kiz arkadaslariyla degil. Bakire biriyle birlikte olmamis. Cinsellik yasadiklarini degerli görmuyormus. Bir kadin ve erkek icin ayni degilmis.
Biz görustugumuzde bana hic yaklasmaya calismadi. ben öptum (Öpucuk yani) o kadar.
Bu sorunlari asar mi? Cok mutsuzum. Ben bastan söyledim, bunlari yasamak istemedigim icin. Ben de kendimi kandirilmis hissediyorum. Cunku sevdim onu, buna izin verdi. Ustelik bana hersey belli, herkese söyle dedi. Ciddi bir yolda ilerliyoruz saklama dedi. Benim arkadalarim, ailem ve bir kac akrabam bu iliskiyi biliyor. Ve facede de bir iliskimiz oldugunu belli eden seyler yapiyor. Fotolarimi yorumlar yaziyor, sayfamda sarki paylasiyor. Yani bana bu kadar guven diyip sonra böyle yapmasi beni cok mutsuz ediyor.
Bunun sonu var mi?
ya bırak şu adamı ya doktorsun elini sallasan ellisi. sen daha ailene söylememişken duvarında yazı paylaşmalar erkek yapar kadın yapamaz geri kafalı işte. bu tipler çok seviyorum der ama kıskanıyorum diye acı çektirirler. sen ayrılmak istediğinde seni öldürürler. bir kadın daha erkek vahşetine kurban gitmesin. yol yakınken ayrıl bu adamdanmerhaba
5 ay önce internetten biriyle tanistim. Ben 26 yasimdayim o 3o yasinda. Ben finlandiyada (burada dogdum) tip okuyorum o da turkiyede doguda doktor olarak calisiyor. (memleketinde)
Tanistigimiz ilk gun hemen evlilikten bahsetti. Ben de ilk gunden ona bakire olmadigimi. Gecmiste finlandiyali bir erkek arkadasim oldugunu, 5 yil önce bittigini ondan sonra da kimse hayatima girmedigini söyledim. O da uzuldugunu söyledi, fakat durust olmami begendigini. Sadece kiskanclik yaptigi icin uzuldugunu, birini sevdgimi söylesem ayni sekilde uzulecegini. Ben de istemiyorsan anliyorum falan dedim. O da istedgini söyledi, bu konu kapanmistir dedi.
Konustuktan 3 ay sonra ben Turkiyeye gittim. Görustuk, begendik birbirimizi. Benim ailem zaten onunla tanismak icin gidecegimi biliyordu. Turkiyede de teyzem ve anneannemle tanisti. Sonra ailesine söylecekti ama baya uzun surdu söyleyebilmesi. Kendisi utandigi icin bir akrabasi onun yerine söylemis dun babasina...
Neyse söyledikten sonra birden bire bu konu kafasina takilmis ve moralini cok bozmus. Önce cok buyuk tepki gösterdim. Ayrilmak istedgini dusundum. Engelledim bir kac yerden. Sonra beni aradi, baska bir uygulamadan mesajlar yazdi. Sakin olunca konusalim dedi.
Sonra butun gun agladim ben. Cok aci geldi bunlar. Ben ilk gunden söyledim, sonradan sorun ciksin istemedigim icin. Ayrilmak istedigini söylemiyor ama bir yandan da beni cok uzuyor. Bana ayrintilarini soruyor. Neden yaptin . kac kere yaptin... Benim nasil yaptigimi dusunuyormus, ne hissettigimi.
Kendisi de yasamis ama kiz arkadaslariyla degil. Bakire biriyle birlikte olmamis. Cinsellik yasadiklarini degerli görmuyormus. Bir kadin ve erkek icin ayni degilmis.
Biz görustugumuzde bana hic yaklasmaya calismadi. ben öptum (Öpucuk yani) o kadar.
Bu sorunlari asar mi? Cok mutsuzum. Ben bastan söyledim, bunlari yasamak istemedigim icin. Ben de kendimi kandirilmis hissediyorum. Cunku sevdim onu, buna izin verdi. Ustelik bana hersey belli, herkese söyle dedi. Ciddi bir yolda ilerliyoruz saklama dedi. Benim arkadalarim, ailem ve bir kac akrabam bu iliskiyi biliyor. Ve facede de bir iliskimiz oldugunu belli eden seyler yapiyor. Fotolarimi yorumlar yaziyor, sayfamda sarki paylasiyor. Yani bana bu kadar guven diyip sonra böyle yapmasi beni cok mutsuz ediyor.
Bunun sonu var mi?
Bende oyle oldugunu dusunuyorum. Sen onla bunla yat sonra bakire iste bu cok sacma.kusura bakmasın ama kendisi de evlenmeden önce cinsellik yaşamış bir erkek, bakire bi kızla evlenmeyi tercih edemez, böyle bi hakkı kimse vermemiş ona, allah bile.. kendisi bakir bi erkek olsaydı evet bakire kızla evlenmek isteyebilirdi, bu en doğal hakkıydı.. ama o da yapmış kimseyi yargılamaya hakkı yok
işte bunu böylke söylemezsen karsındaki kendini bir halt sanar.oysa bunları duyar duymaz ben duygusuz bir sey yaşayan bi,r erkekle birlikte olamam demeliydi ama o öyle yapmadığı gibi kendini ezdirmiş.hatta böyle ilişkileri çok hayvanca buluyorum ve böyle ilkel zihniyetli biriyle olamam deyip kestirip atmalıydıBen anlamadım sizin hataniz değer vererek birlikte olmanız miymiş ? Hayvanlar gibi hiç bisey hissetmeden önüne gelenle çiftleşince daha mi etik oluyor yani.. Türk erkeği iste... 'Çok sevdim çatır çutur seviştik'de ille de ayrıntı istiyosa 'anlatamam anlatilmaz yaşanırdı dersin..
Kesinlikle haklısınız. Hiç taviz vermemeliydi. En başta olduğu gibi yaptıklarınin arkasında durmaliydi (doğru yada yanlış).. Ama yine de ben bu adamın bunu aşabileceğini düşünmüyorum.. Evlenene kadar etrafımizda dört dönen adamların evlendikten sonra nasıl evrim geçirdiğini bilirsiniz. Bugün sorun etmese yarın yine edecektir.. olmaz bu işişte bunu böylke söylemezsen karsındaki kendini bir halt sanar.oysa bunları duyar duymaz ben duygusuz bir sey yaşayan bi,r erkekle birlikte olamam demeliydi ama o öyle yapmadığı gibi kendini ezdirmiş.hatta böyle ilişkileri çok hayvanca buluyorum ve böyle ilkel zihniyetli biriyle olamam deyip kestirip atmalıydı
kesinlikle olmaz olamalı.evlense bile hayatını zindana cevirirKesinlikle haklısınız. Hiç taviz vermemeliydi. En başta olduğu gibi yaptıklarınin arkasında durmaliydi (doğru yada yanlış).. Ama yine de ben bu adamın bunu aşabileceğini düşünmüyorum.. Evlenene kadar etrafımizda dört dönen adamların evlendikten sonra nasıl evrim geçirdiğini bilirsiniz. Bugün sorun etmese yarın yine edecektir.. olmaz bu iş
merhaba
Bunun sonu var mi?
Finlandiyada yaşa tıp oku, anan baban da gözünün içine bakıyordur Allah bilir üzülme kırılma diye, nette tanıştığın KIRO nun birine ilk günden söz sahibi olma hakkı ver. Komik. Evlen sen bunla da gör dünyayı tersten. Ne zaman mutlu olucam demissin ya Allah ın sopası bence bu adam, meğer evlenmeden önce ne kadar mutluymuşum diyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?