- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi Nezamanmutluolacam
-
aileme nasıl yalan konuşucam filan tam bir bahane bence.Okadar cahil insanlar değillerdir çarşaf mı isticekler.saçmalık....ailesini öne atıyo
Hala isteyen var desem :) geçenlerde şuan 4 aylık hamile olan arkadaşım anlatı ondan istemişler ne iğrenç bir şey bu ya dedim yoo gayet normal dedi salaksın sen diyip suratına kapattım telefonu tiksindim resmen
bu adam bekarete onem veren bırı buna emın olabılırsın ayrıca ben bu tarz seylerın cokta konusulması taraftarı degılım.merhaba
5 ay önce internetten biriyle tanistim. Ben 26 yasimdayim o 3o yasinda. Ben finlandiyada (burada dogdum) tip okuyorum o da turkiyede doguda doktor olarak calisiyor. (memleketinde)
Tanistigimiz ilk gun hemen evlilikten bahsetti. Ben de ilk gunden ona bakire olmadigimi. Gecmiste finlandiyali bir erkek arkadasim oldugunu, 5 yil önce bittigini ondan sonra da kimse hayatima girmedigini söyledim. O da uzuldugunu söyledi, fakat durust olmami begendigini. Sadece kiskanclik yaptigi icin uzuldugunu, birini sevdgimi söylesem ayni sekilde uzulecegini. Ben de istemiyorsan anliyorum falan dedim. O da istedgini söyledi, bu konu kapanmistir dedi.
Konustuktan 3 ay sonra ben Turkiyeye gittim. Görustuk, begendik birbirimizi. Benim ailem zaten onunla tanismak icin gidecegimi biliyordu. Turkiyede de teyzem ve anneannemle tanisti. Sonra ailesine söylecekti ama baya uzun surdu söyleyebilmesi. Kendisi utandigi icin bir akrabasi onun yerine söylemis dun babasina...
Neyse söyledikten sonra birden bire bu konu kafasina takilmis ve moralini cok bozmus. Önce cok buyuk tepki gösterdim. Ayrilmak istedgini dusundum. Engelledim bir kac yerden. Sonra beni aradi, baska bir uygulamadan mesajlar yazdi. Sakin olunca konusalim dedi.
Sonra butun gun agladim ben. Cok aci geldi bunlar. Ben ilk gunden söyledim, sonradan sorun ciksin istemedigim icin. Ayrilmak istedigini söylemiyor ama bir yandan da beni cok uzuyor. Bana ayrintilarini soruyor. Neden yaptin . kac kere yaptin... Benim nasil yaptigimi dusunuyormus, ne hissettigimi.
Kendisi de yasamis ama kiz arkadaslariyla degil. Bakire biriyle birlikte olmamis. Cinsellik yasadiklarini degerli görmuyormus. Bir kadin ve erkek icin ayni degilmis.
Biz görustugumuzde bana hic yaklasmaya calismadi. ben öptum (Öpucuk yani) o kadar.
Bu sorunlari asar mi? Cok mutsuzum. Ben bastan söyledim, bunlari yasamak istemedigim icin. Ben de kendimi kandirilmis hissediyorum. Cunku sevdim onu, buna izin verdi. Ustelik bana hersey belli, herkese söyle dedi. Ciddi bir yolda ilerliyoruz saklama dedi. Benim arkadalarim, ailem ve bir kac akrabam bu iliskiyi biliyor. Ve facede de bir iliskimiz oldugunu belli eden seyler yapiyor. Fotolarimi yorumlar yaziyor, sayfamda sarki paylasiyor. Yani bana bu kadar guven diyip sonra böyle yapmasi beni cok mutsuz ediyor.
Bunun sonu var mi?
aileme nasıl yalan konuşucam filan tam bir bahane bence.Okadar cahil insanlar değillerdir çarşaf mı isticekler.saçmalık....ailesini öne atıyo
birde göstermışmı allahım ne cahilHala isteyen var desem :) geçenlerde şuan 4 aylık hamile olan arkadaşım anlatı ondan istemişler ne iğrenç bir şey bu ya dedim yoo gayet normal dedi salaksın sen diyip suratına kapattım telefonu tiksindim resmen
birde göstermışmı allahım ne cahil
iyi demişsinizne tuhaflar
gercekten tuhafıma gitti insan kendını bukadar nasıl aşağlar. eşin görmüş millete ne cahılın tekimiş. üstelık ben bu carsaf olayını anlamıyorum lakır lakır kan gelmıyor ki. salaköı bunlar ıyy mıdem bulandıHem cahil hem salak gurur duyuyo kendiyle bu hayatta ki tek başarısı evleninceye kadar bakire kalmaktı zaten :) te Allahım ya
gercekten tuhafıma gitti insan kendını bukadar nasıl aşağlar. eşin görmüş millete ne cahılın tekimiş. üstelık ben bu carsaf olayını anlamıyorum lakır lakır kan gelmıyor ki. salaköı bunlar ıyy mıdem bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?