Sonradan bakire olmamami sorun etti

Finlandiyada yaşa tıp oku, anan baban da gözünün içine bakıyordur Allah bilir üzülme kırılma diye, nette tanıştığın KIRO nun birine ilk günden söz sahibi olma hakkı ver. Komik. Evlen sen bunla da gör dünyayı tersten. Ne zaman mutlu olucam demissin ya Allah ın sopası bence bu adam, meğer evlenmeden önce ne kadar mutluymuşum diyeceksin.

aileme nasıl yalan konuşucam filan tam bir bahane bence.Okadar cahil insanlar değillerdir çarşaf mı isticekler.saçmalık....ailesini öne atıyo

Hala isteyen var desem :) geçenlerde şuan 4 aylık hamile olan arkadaşım anlatı ondan istemişler ne iğrenç bir şey bu ya dedim yoo gayet normal dedi salaksın sen diyip suratına kapattım telefonu tiksindim resmen

Bu konular çok derin. Allah kimsenin başına vermesin. Sende sevmişsin ki yaşamışsın. 5 yılda kimseyle olmadıysan yani nasılsa oldu rahatlığına girmediysen. Kalbin temizse. İnşallah herşey gönlünce olur. Amin.

bu adam bekarete onem veren bırı buna emın olabılırsın ayrıca ben bu tarz seylerın cokta konusulması taraftarı degılım.
sonucta onunda cınsel bır hayatı olmus , senınde.... kımse kımsenın namusunun bekcısı de degıl, hem kımınle kaç kere vs bu tarz sorular sormak cok aşağılayıcı resmen ben erkegım elımın kırı sen bayansın yapamazsına getırmıs olayı, ayrıca nette tanıstıgın bır adama huyunu suyunu bılmeden gormeden yuzyuze tanısmadan bu kadar ayrıntı vermende yanlıs....
bakardın ılıskının gıdısatına, sonra gerekırse gırerdınız bu mevzulara..
ama olan olmus, bence yol yakınken yol ver gıtsın..

aileme nasıl yalan konuşucam filan tam bir bahane bence.Okadar cahil insanlar değillerdir çarşaf mı isticekler.saçmalık....ailesini öne atıyo

Bu kafadaki adamdan her şeyi beklerim ben.
Çarşafta ister.
O nedir ya? aileme nasıl açıklayacağım da ne demek.
Yıl 2016 kafalar 916
O kadar cahil insanlar değildir demişsiniz de herifin konuşma tarzına üslubuna baksana .
Cahilin de önde gideni.

Ya ilk gün tanışır tanışmaz niye anlattın ki geçmişini? Tamam baştan bilsin istedin belki ama o kadar da baştan.. daha tanımadan bu kadar hassas bişeyi söylemeni doğru bulmadım.
Ayrıca kendi yaptıkları önemsizmiş ya hani bakire olmadıkları için(!) Nasıl bi anlayışsa.. Seni de şuan bu yüzden önemsiz görüyo bariz işte yobaz! Yol ver gitsin

Demek ki cinselliği farklı yaşasaydın da bakire olsaydın durum farklı olacakmış, her şeyi yaşa yaşa bakirelik ara. Bakirelik arayan birinin de önceden hiç bir yaşamamış olması gerek o zaman. Çok saçma

Senin öykünü okurken ben en çok sinir eden cümlede geçen şu ayrıntı yaşadığın cinsel ilişkiyi her ayrıntılılarıyla sana sorması kim olsa kendi kötü hisseder o kim oluyorda sana bunu sorma cüretinde bulunuyor basbaya kazma biriymiş okumuş ama insan olamamış bu iğrenç adam böyle,böyle seni depresyona sürüklüyecek aman uzak dur hırtoda gitsin kendine el değmemiş kız alsın verdiği sipariş ölçülerine uyan , seni seven adam böyle davranmamalı ,

Son düzenleme:
Adam bide doktormuş bizim memleketin erkeği işte okumuşuda okumamışıda aynı b...k, hiç şaşırmadım evlenince yüzüne vurursa şaşırma sonra burda konu açarsın bekaretimi yüzüme vurdu diye.

Burdaki yorumları dikkate al lütfen kendi mutluluğun için.

Birde bu adamın kesinlikle kendine güveni yok uzaktan gördüğüm bu , adam mayın tarlası gibi işte

İlerdede evlenirsin şimdiki kafasıyla yaşarsa mutsuz olursun
Adam belliki saplantılı yarın birgün aklına getirir durur ve aynı yemeği önüne sunar
Bence iyi düşünün temkinli ilerleyin derim...

iyi demişsiniz ne tuhaflar

Çok ayar oluyorum ben böyle şeylere birde ben sormadan anlatıyor sanki bravo arkadaşım demek zorundayım ben bu tarz konuları en yakınlarımla bile konuşmayı sevmem bana anlatmasın kimse yatak odasını yani sonra adamların suratına bakamıyorum hoş değil

Hem cahil hem salak gurur duyuyo kendiyle bu hayatta ki tek başarısı evleninceye kadar bakire kalmaktı zaten :) te Allahım ya
gercekten tuhafıma gitti insan kendını bukadar nasıl aşağlar. eşin görmüş millete ne cahılın tekimiş. üstelık ben bu carsaf olayını anlamıyorum lakır lakır kan gelmıyor ki. salaköı bunlar ıyy mıdem bulandı

ya ben on

söylediğine göre şakır şakır kan gelmiş :) şimdi sen yazınca aklıma geldi bu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…