Sonradan bakire olmamami sorun etti

Hayir babasina bu durumu söylemedi. Evlilik dusundugu bir iliskisi oldugunu söyledi. Fakat aileme yalan söylemem lazim gibi dert ediyordu. Ben de bu ikimizin arasinda olan birsey, baska kimseyi ilgilendirmez. Ailene tabiki söylemeyeceksin dedim.
Ben burayı anlamadım, ailesine sizin bakire olduğunuza dair mi yalan söyleyecek?
Ailesine bunun raporunu mu veriyor??

Zihniyeti mide bulandırıcı. Hiç vaktini harcama, ömrünü yer bu adam.
Bekarete önem veren kendine de hakim olacaktı. Bu adam bildiğin kadınları obje olarak gören ... neyse devamını yazmayayım, bu zihniyete tahammül edemiyorum, kendinize yazık etmeyin, lütfen...

Şimdi sabah biraz dur akışına bırakalım falan dedi.

Yani demek istiyor ki "az bir dur, ayrılamazsam evlenirsem ileride sorun çıkarma hakkımı saklı tutuyorum."

Sakın sakın sakın...

Demek kı o daha once hıc sevısmemıs , öpüşmemiş birde sevgilisi olmamış
bırakın canım süt kuzusunu siz mi büyüteceksiniz? Bence dişinize göre birini bulun şimdi insanların ilk sevgililieri kaç yasında oluyorda bunu büyütmüş, hadisin ordan

Yok ilişkiye girmişmiş ama parayla olandanmış sevdiğiyle olmazmış, zaten birlikte olduğu kadınlara saygısı kalmıyormuş.

arkadana bakmadan ayrıl bence çünkü evlenseniz de sürekli bu konu gündem olacak ve her kavganızda yüzüne vuracakmış gibi hissediyorum. at gözlüklü bu adam ya

Yani demek istiyor ki "az bir dur, ayrılamazsam evlenirsem ileride sorun çıkarma hakkımı saklı tutuyorum."

Sakın sakın sakın...

Yok ilişkiye girmişmiş ama parayla olandanmış sevdiğiyle olmazmış, zaten birlikte olduğu kadınlara saygısı kalmıyormuş.
Parayla olunca daha mı hakkaniyetli oluyormuş acaba ?
Birlikte olmayı asagılık bişey gibi görüyor demek ki su aseksuel evlılıktekı kızla bu cocugu evlendırelım madem , kardes kardes mısket oynasınlar

Allah'ın bir ismi "Gaffar"dır, günahları bağışlar, bir ismi de "Settar"dır, günahları, çirkinlikleri örter. Allah'ın örttüğünü, kulun açması bu açıdan doğru olmaz.
Bunun için başa gelen çirkin olaylar olduğu geçmişte kalmalı, bugüne taşınmamalı. Çünkü yapılan günahları, yanlışları anlatmak bir çeşit yarayı deşmektir, geçmişi kurcalamaktır, durup dururken kendinizi ele vermektir.
İşlenmiş olan günahları bir başkasına anlatmama konusunda Peygamberimizin ciddi bir uyarısı vardır. Buyururlar ki:
"İşlediği günahları açığa vuranlar dışında, ümmetimin tamamı affedilmiştir. Bir adamın gece kötü bir iş yapıp, Allah onu örttüğü halde, sabahleyin kalkıp:
"Ey falan! Ben dün gece şöyle şöyle yaptım" demesi açık günahlardandır. Oysa o kişi, Rabbi kendisinin kötülüğünü örttüğü halde geceyi geçirmişti. Fakat o, Allah'ın örttüğünü açarak sabahlıyor."
Allah o kişinin işlediği günahı örtmüştür ve affetmiştir. Tekrar onu açığa çıkarmanın, başkasına anlatmanın kime ne faydası olabilir, eline ne geçer?
Evlendiğiniz kişi laf arasında geçmişinizle alakalı bir şeyler sorsa bile "doğruculuk" yapıp veya belirttiğiniz şekilde "İçi başka, dışı başka olmak istemiyorum" diyerek yaşadıklarınızı anlatmayın. "Yalan mı, söyleyeyim, Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayayım" gibi bir yanlışa düşmeyin.
Unutmamamız gereken bir ölçü vardır:
"Her sözün doğru olmalı; fakat her doğruyu söylemek doğru değildir."
Bize gelen mesaj, mail, mektuplarda, gençliğinde yaşadığı ilişkileri evlendiği kişiye anlatanların çok zor durumda kaldıklarını, eşlerinin kendilerine "sâbıkalı" olarak baktıklarını, aradaki sevgi ve sadakatin zedelediğini dile getiriyorlar.
Çünkü yeni bir yuva kurma hazırlığına girmeyi düşündüğünüz için temiz bir sayfa açacaksınız, bu sayfayı lüzumsuz yere karalamaya, lekelemeye ve buruşturmaya gerek yoktur.
Bunun için yeri geldiğinde duygularınıza hakim olmaya, yerine göre sessiz kalıp geçiştirmeye gayret edin.

Bu konu hakkında bir kere sıkıntısını dile getirdiyse birden sıkıntısı puff diye uçmaz. Bence bu aranızda her zaman bir sorun olacaktır diye düşünüyorum. Kendi yolunuza bakın.

Allah aşkına Norveç ve Finlandiye güzelliğiyle yakışıklığıyla ünlü bir millet ne gelip buradan böyle hanzoları buluyorsun. Kalkıp ama ben takıldım yok kadın erkek farklıdır diyen adam hanzodur net. Hemen terk et bu mağara döneminde yaşayan gelişmemişi. Ne hakla sana geçmişi soruyor höst yani. Senin geçmişini kurcalama sorma hakkı yok o tipin. Sen de kendini bu tipe layık görme.
Kendine doğduğun yerden birini bul. Hem akıllı olur böyle salak saçma şeyler demez hem de baktıkça içini açar yani.

Na
Allah'ın bir ismi "Gaffar"dır, günahları bağışlar, bir ismi de "Settar"dır, günahları, çirkinlikleri örter. Allah'ın örttüğünü, kulun açması bu açıdan doğru olmaz.
Bunun için başa gelen çirkin olaylar olduğu geçmişte kalmalı, bugüne taşınmamalı. Çünkü yapılan günahları, yanlışları anlatmak bir çeşit yarayı deşmektir, geçmişi kurcalamaktır, durup dururken kendinizi ele vermektir.
İşlenmiş olan günahları bir başkasına anlatmama konusunda Peygamberimizin ciddi bir uyarısı vardır. Buyururlar ki:
"İşlediği günahları açığa vuranlar dışında, ümmetimin tamamı affedilmiştir. Bir adamın gece kötü bir iş yapıp, Allah onu örttüğü halde, sabahleyin kalkıp:
"Ey falan! Ben dün gece şöyle şöyle yaptım" demesi açık günahlardandır. Oysa o kişi, Rabbi kendisinin kötülüğünü örttüğü halde geceyi geçirmişti. Fakat o, Allah'ın örttüğünü açarak sabahlıyor."
Allah o kişinin işlediği günahı örtmüştür ve affetmiştir. Tekrar onu açığa çıkarmanın, başkasına anlatmanın kime ne faydası olabilir, eline ne geçer?
Evlendiğiniz kişi laf arasında geçmişinizle alakalı bir şeyler sorsa bile "doğruculuk" yapıp veya belirttiğiniz şekilde "İçi başka, dışı başka olmak istemiyorum" diyerek yaşadıklarınızı anlatmayın. "Yalan mı, söyleyeyim, Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayayım" gibi bir yanlışa düşmeyin.
Unutmamamız gereken bir ölçü vardır:
"Her sözün doğru olmalı; fakat her doğruyu söylemek doğru değildir."
Bize gelen mesaj, mail, mektuplarda, gençliğinde yaşadığı ilişkileri evlendiği kişiye anlatanların çok zor durumda kaldıklarını, eşlerinin kendilerine "sâbıkalı" olarak baktıklarını, aradaki sevgi ve sadakatin zedelediğini dile getiriyorlar.
Çünkü yeni bir yuva kurma hazırlığına girmeyi düşündüğünüz için temiz bir sayfa açacaksınız, bu sayfayı lüzumsuz yere karalamaya, lekelemeye ve buruşturmaya gerek yoktur.
Bunun için yeri geldiğinde duygularınıza hakim olmaya, yerine göre sessiz kalıp geçiştirmeye gayret edin.

Nasıl olucak peki adam gerdek gecesi kendi kendine mi anlasın çok daha iyi olurmu diyorsunuz ? diyelim ki adam sordu bu durumu söylemesin mi kadın anlamadım ben biraz detaylı açıklarmısınız ?

herşeyden önce ,nette tanışıp 1 kere gördüğünüz adama nedne bakirelikten bahsediyorsunuz bu 1...
1 kere gördüğünüz adamla,farklı ülkelerde olmanıza rağmen nasıl evlenmeyi düşünüyorsunuz bu 2...
ailenizin içine nasıl sokuyorsunuz sapık mı manyak mı bilmeden bu da 3....
finlandiyada adam mı kalmadı,üstelik tıp okuyorsunuz,iyi bir geleceğiniz var,1 kere görüdğünüz farklı kültürdeki bir adamla nasıl evlenmeyi düşünecek kadar şuursuz oluyorsunuz aklım almıyor...
bakirelik mevzusu en önemsizi kaldı bu kadar sorun için bakk......

Ben de evlilikten önce cinsel birlikteliğe karşıyım.
Ama bu adamı dittir et. Ne zekasız bir düşüncesi var. Erkek yaparmis, bakire olmayanla yapmışmış. Onları onemsemiyomus. ! Muş mus mus da mus mus mus.

Hayvan herif. Gerizekalı bu ya, uzaklaş bundan.
di mi pisliğin teki söylediklerini tartacak ne vicdan ne da akıl var

Na

Nasıl olucak peki adam gerdek gecesi kendi kendine mi anlasın çok daha iyi olurmu diyorsunuz ? diyelim ki adam sordu bu durumu söylemesin mi kadın anlamadım ben biraz detaylı açıklarmısınız ?
Canım ben yazmadım bunu internette yazıyordu buraya yapıştırdım. Bilmiyorum karışık mevzular bunlar. Kimseyi yargılamak istemiyorum. Farklı bir bakış açısı olduğu için yazdım.

Ya siz bir kere gördüğünüz adama Nasıl güvendiniz ya? Ben 3 yıl çıktım nişanlıyım :) hala tam güvenmedim... Siz Nasıl başardınız bunu? Bizde mi sorun var anlamıyorum. Adam beni evliliğe ikna etmek için çok uğraştı. Siz bir kere tanıştınız evlencem diyorsunuz ? Bence psikoloğa gidin. İnsanlara bu kadar çabuk güvenmek psikolojik bir sorun olarak görüyorum

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bütün gece 2 saat uyudum. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok mutsuzum. Değmez ama çok ağır geliyor bana yaşattıkları. Gece mesaj atmış, seviyorum ama bunu Nasıl aşacam, içim içimi yiyor gibi şeyler , saçmalıyorum biliyorum falan yazmış. ben de ayrılalım dedim. Zaten gözümde değerin kalmadı dedim. Şimdi sabah biraz dur akışına bırakalım falan dedi.

kafasına takmak bunu kenine sorun etmek için geç kalmış.Ama kafasından da atacağa benzemiyor kolay kolay.Ayrılmakla doğru edersiniz

Hayir babasina bu durumu söylemedi. Evlilik dusundugu bir iliskisi oldugunu söyledi. Fakat aileme yalan söylemem lazim gibi dert ediyordu. Ben de bu ikimizin arasinda olan birsey, baska kimseyi ilgilendirmez. Ailene tabiki söylemeyeceksin dedim.

Ailesi yatak odanıza mı girecek pardon da?
Ya da gerdeğe beraber mi gireceksiniz? Ailesine neyi açıklayacak ben anlamadım?
Olmadı kanlı çarşafı götürsün.
Sabah sabah nasıl gerildim töbe yarabbim. :KK11::KK11:

Ailesi yatak odanıza mı girecek pardon da?
Ya da gerdeğe beraber mi gireceksiniz? Ailesine neyi açıklayacak ben anlamadım?
Olmadı kanlı çarşafı götürsün.
Sabah sabah nasıl gerildim töbe yarabbim. :KK11::KK11:

aileme nasıl yalan konuşucam filan tam bir bahane bence.Okadar cahil insanlar değillerdir çarşaf mı isticekler.saçmalık....ailesini öne atıyo

Canım ben yazmadım bunu internette yazıyordu buraya yapıştırdım. Bilmiyorum karışık mevzular bunlar. Kimseyi yargılamak istemiyorum. Farklı bir bakış açısı olduğu için yazdım.

Anladım konu sahibi ilk günden söylememeliydi belki de bu durumu ama illaki söylenmeli diye düşünüyorum ben bekaret konusunu önemsemiyorum ama karşımdaki için çok önemli olabilir mutlaka evlenmeden önce anlatılmalı ve karşıdakinin tepkisinden emin olunmalı bu konu çok hassas çünki ha bir üyenin yazdığı gibi bende evlenmeden önce cinsel birlikteliğe karşıyım ama o benim düşüncem ve yaşam tarzım bakire olmayan hiç kimseyide yargılamam bir eksiklik ayıp değil bana göre benim karşı olma sebebim erkeklere güvenmeyişimden ki maalesef günümüzde bu gittikçe zorlaşıyor kandırılıp kullanılmaktansa açılmadan iade gitmeyi tercih ederim :D

Back