- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Nezamanmutluolacam
-
Ay ne güzel söyledin. Arkadaş finlandiya kimi raikonen gibi buz adamlarıyla ünlü bi memleket. Sen kalk ordan burdaki çöl ayısıyla uğraş. Yok bence olmamış. Ay bi de niye babasına söylüyo bakire olmadığınızı deli mi ne. Bu yarın başka şeyleri de anlatır ona buna.
Akışına bırakmayın bence, bu adam ömür boyu bunu sizin burnunuzdan getiricek. Ne güzel başka ülkedesin tıp okuyorsun oralardan birini bul. Yoksa bu adamla hayatın zehir olur.Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bütün gece 2 saat uyudum. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok mutsuzum. Değmez ama çok ağır geliyor bana yaşattıkları. Gece mesaj atmış, seviyorum ama bunu Nasıl aşacam, içim içimi yiyor gibi şeyler , saçmalıyorum biliyorum falan yazmış. ben de ayrılalım dedim. Zaten gözümde değerin kalmadı dedim. Şimdi sabah biraz dur akışına bırakalım falan dedi.
merhaba
5 ay önce internetten biriyle tanistim. Ben 26 yasimdayim o 3o yasinda. Ben finlandiyada (burada dogdum) tip okuyorum o da turkiyede doguda doktor olarak calisiyor. (memleketinde)
Tanistigimiz ilk gun hemen evlilikten bahsetti. Ben de ilk gunden ona bakire olmadigimi. Gecmiste finlandiyali bir erkek arkadasim oldugunu, 5 yil önce bittigini ondan sonra da kimse hayatima girmedigini söyledim. O da uzuldugunu söyledi, fakat durust olmami begendigini. Sadece kiskanclik yaptigi icin uzuldugunu, birini sevdgimi söylesem ayni sekilde uzulecegini. Ben de istemiyorsan anliyorum falan dedim. O da istedgini söyledi, bu konu kapanmistir dedi.
Konustuktan 3 ay sonra ben Turkiyeye gittim. Görustuk, begendik birbirimizi. Benim ailem zaten onunla tanismak icin gidecegimi biliyordu. Turkiyede de teyzem ve anneannemle tanisti. Sonra ailesine söylecekti ama baya uzun surdu söyleyebilmesi. Kendisi utandigi icin bir akrabasi onun yerine söylemis dun babasina...
Neyse söyledikten sonra birden bire bu konu kafasina takilmis ve moralini cok bozmus. Önce cok buyuk tepki gösterdim. Ayrilmak istedgini dusundum. Engelledim bir kac yerden. Sonra beni aradi, baska bir uygulamadan mesajlar yazdi. Sakin olunca konusalim dedi.
Sonra butun gun agladim ben. Cok aci geldi bunlar. Ben ilk gunden söyledim, sonradan sorun ciksin istemedigim icin. Ayrilmak istedigini söylemiyor ama bir yandan da beni cok uzuyor. Bana ayrintilarini soruyor. Neden yaptin . kac kere yaptin... Benim nasil yaptigimi dusunuyormus, ne hissettigimi.
Kendisi de yasamis ama kiz arkadaslariyla degil. Bakire biriyle birlikte olmamis. Cinsellik yasadiklarini degerli görmuyormus. Bir kadin ve erkek icin ayni degilmis.
Biz görustugumuzde bana hic yaklasmaya calismadi. ben öptum (Öpucuk yani) o kadar.
Bu sorunlari asar mi? Cok mutsuzum. Ben bastan söyledim, bunlari yasamak istemedigim icin. Ben de kendimi kandirilmis hissediyorum. Cunku sevdim onu, buna izin verdi. Ustelik bana hersey belli, herkese söyle dedi. Ciddi bir yolda ilerliyoruz saklama dedi. Benim arkadalarim, ailem ve bir kac akrabam bu iliskiyi biliyor. Ve facede de bir iliskimiz oldugunu belli eden seyler yapiyor. Fotolarimi yorumlar yaziyor, sayfamda sarki paylasiyor. Yani bana bu kadar guven diyip sonra böyle yapmasi beni cok mutsuz ediyor.
Bunun sonu var mi?
Nereden bakarsanız bakın, bu kişi size uygun değil bence. Doktor olmuş ancak maalesef vizyonu dar bir insan. Böyle biriyle yaşayabilir misiniz? Ona ters gelebilir ok ancak en başta istemeyecekti o Zaman. Bir konu, bir insana ya terstir ya da değildir. Evet deyip sindiremiyorsa ve evlilik olacaksa ve siz onun yaşadığı yere gelecekseniz vay halinize diyorum. Burada bol bol konu açarsınız. Kendi çevrenizden hayat görüşünüze uygun biriyle beraber olmanız en doğrusu. Bu kişiyle Mutlu olamayacağınız gün gibi ortada. Ağlayın, bir ağlar iki ağlar illaki susarsınız. Ömür boyu ağlamaktan çok çok iyidir.Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bütün gece 2 saat uyudum. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok mutsuzum. Değmez ama çok ağır geliyor bana yaşattıkları. Gece mesaj atmış, seviyorum ama bunu Nasıl aşacam, içim içimi yiyor gibi şeyler , saçmalıyorum biliyorum falan yazmış. ben de ayrılalım dedim. Zaten gözümde değerin kalmadı dedim. Şimdi sabah biraz dur akışına bırakalım falan dedi.
Şu lafın üstüne çok da düşünülecek bir şey yok aslında.Cinsellik yasadiklarini degerli görmuyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?