Sonradan bakire olmamami sorun etti

Ömrün temcit pilavı misali olur.
Boşver başlamadan bitsin, kültür farkı var aranızda bu aşılmaz canım, mutsuz olursun.

ya hu bu nasıl bir mantık? yazdıklarının hangisine yorum yazacağımı şaşırdım.
cinselliği ve daha da önemlisi kadını bu kadar aşağılama hakkını nerden almış bu adam?
bakireler ve bakire olmayanlar diye sınıf oluşturmuş adam kafasında. yani senin karakterin, duyguların, kararların hiç mi hiç önemli değil...
kesinlikle bitirmelisin kesinlikle...
ıykk

ayrıca ailesine hiç söylenmemiştir bence senin varlığın. tam ailesi haberdar olunca, birden vazgeçmesi çok manidar...

Yahu ben Türkiye'de yaşadığım halde bu tiplerden olabildiğince uzaklaşmaya çalışıyorum,

sense Finlandiya'da büyümüş, tıp okuyan bir kadın olmana rağmen bula bula bu adamı buluyor, üstüne üstlük bu leş zihniyetine rağmen hala hayatından çıkarmayıp bir de ''niye böyle :( '' diye üzülüyorsun öyle mi?

İnsan gerçekten hayret ediyor...

Ya kardesim nerden buldun bu adamı

Kendisi birkac kisiyle istedigini yasasın ohhhh sira sana gelince kac kere yaptin nasil yaptin ne yaptin

Bi de kadinla erkek icin ayni sey degil diyo bak heleee

Tam uzak durulmasi, kacilmasi gereken erkek tipi tee Finlandiyalardan bu adami mi buldun?

Erkek kadin ayri diyen bi zihniyetten uzak dur lutfen kendini niye uzduruyorsun neden ezdiriyorsun neden elin adaminin sana hesap sormasina izin veriyorsun ona birisi cikip hesap sorabilir mi?

Uzdurme kendini yaw

Bakire olmadığını ne diye anlatıyorsun ya.
Detaylardan neden bahsedersiniz bu kadar?!
İkiyüzlü bi toplumda yaşıyoruz.
Kadına her şey yasak; erkek için sorun yok.
Bu yüzden ben bakire olmayan kadınların bunu asla söylememesi taraftarıyım.
Zihniyet belli. Bu adamdan uzak dur.

İlişkin sadece 1 kişiyle de olmayabilirdi. Hayatına son giren Adam 5 sene degil de daha 1 yıl önce de bitmiş olabilirdi.
Sonuçta hepsi geçmişte kaldı, bitmiş ki ona gönül vermişsin.
Olmaz o takıntılı adamla. Sen görüşmek için Finlandiya dan onun için Türkiye ye gel! Paşam bildiği durumu herşey iyi olacakken berbat etsin.

Hiç yüz verme, unutmaya çalış!!!

Ay ne güzel söyledin. Arkadaş finlandiya kimi raikonen gibi buz adamlarıyla ünlü bi memleket. Sen kalk ordan burdaki çöl ayısıyla uğraş. Yok bence olmamış. Ay bi de niye babasına söylüyo bakire olmadığınızı deli mi ne. Bu yarın başka şeyleri de anlatır ona buna.

Aynen ya. Genetik acidan bu kadar sansli bir ulkede o kadar tas adamlar vardir gitmis evrimini geriye dogru gerceklestiren herifi bulmus. :D

Ona de ki " umarım anal seks yapan ama bekaretini korumuş, ya da kizlik zarinı diktiren bir kadınla evlenirsin" de ve ayrıl. Dürüstlük bu adama çok.

Yurdum erkeği böyle ve biz bile uzak duruyoruz bu tiplerden. Sen finlandiyadasin bir de. Ordan insan gibi birini bul.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bütün gece 2 saat uyudum. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok mutsuzum. Değmez ama çok ağır geliyor bana yaşattıkları. Gece mesaj atmış, seviyorum ama bunu Nasıl aşacam, içim içimi yiyor gibi şeyler , saçmalıyorum biliyorum falan yazmış. ben de ayrılalım dedim. Zaten gözümde değerin kalmadı dedim. Şimdi sabah biraz dur akışına bırakalım falan dedi.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bütün gece 2 saat uyudum. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok mutsuzum. Değmez ama çok ağır geliyor bana yaşattıkları. Gece mesaj atmış, seviyorum ama bunu Nasıl aşacam, içim içimi yiyor gibi şeyler , saçmalıyorum biliyorum falan yazmış. ben de ayrılalım dedim. Zaten gözümde değerin kalmadı dedim. Şimdi sabah biraz dur akışına bırakalım falan dedi.
Akışına bırakmayın bence, bu adam ömür boyu bunu sizin burnunuzdan getiricek. Ne güzel başka ülkedesin tıp okuyorsun oralardan birini bul. Yoksa bu adamla hayatın zehir olur.

Haydaa...
Ben de cinsellik icin evlenmeyi bekledim. Ama düsünüyorum da bunu yapsaydim ben bu yurdumun öküzüyle nasil ugrasirdim bilemiyorum. Cünkü yalan da söyleyemem.
Simdiii adamcik ben de yaptim diyor, ya senin hakkin var mi karsindakinden bunu istemeye. Anam okumus etmis bir de kafayi düzeltememis. Yazik. Psikologa gidecegine bir de sana saygisizlik etmis. Düzgün bir insan olsa sorunu olsa da beraber asardiniz. Bu onun bozuk psikolojisi cünkü. Bu normal degil ama yurdumda normal hale gelmis resmen, biz bunun adina namus diyoruz. Kime namus kimin seysi .. evlendikten sonra bile namus lafina karsiyim. Hata yaparsam kendimi kirletirim sana nooluyo dürzük! Kendi saygim yokmus gibi bunu bir kenara atip karsisindaki erkegün egosunun düsünüyor buradaki genc kizlar.
Arkadasim sen unut bu adami bambaska seylerden bahsediyoruz cünkü. Sen tut orda büyü, bunu cözemezsin en basindan söyliyim. Bu sacma seyi anlaman icin zaten kücüklükten bu baski icinde yetismis olman lazim. Sen buradaki genc kizlarimiza kolayliklar dile oradaki yakisiklilara selamlar eyle. Üzme kendini.

Demek kı o daha once hıc sevısmemıs , öpüşmemiş birde sevgilisi olmamış
bırakın canım süt kuzusunu siz mi büyüteceksiniz? Bence dişinize göre birini bulun şimdi insanların ilk sevgililieri kaç yasında oluyorda bunu büyütmüş, hadisin ordan

merhaba

5 ay önce internetten biriyle tanistim. Ben 26 yasimdayim o 3o yasinda. Ben finlandiyada (burada dogdum) tip okuyorum o da turkiyede doguda doktor olarak calisiyor. (memleketinde)

Tanistigimiz ilk gun hemen evlilikten bahsetti. Ben de ilk gunden ona bakire olmadigimi. Gecmiste finlandiyali bir erkek arkadasim oldugunu, 5 yil önce bittigini ondan sonra da kimse hayatima girmedigini söyledim. O da uzuldugunu söyledi, fakat durust olmami begendigini. Sadece kiskanclik yaptigi icin uzuldugunu, birini sevdgimi söylesem ayni sekilde uzulecegini. Ben de istemiyorsan anliyorum falan dedim. O da istedgini söyledi, bu konu kapanmistir dedi.

Konustuktan 3 ay sonra ben Turkiyeye gittim. Görustuk, begendik birbirimizi. Benim ailem zaten onunla tanismak icin gidecegimi biliyordu. Turkiyede de teyzem ve anneannemle tanisti. Sonra ailesine söylecekti ama baya uzun surdu söyleyebilmesi. Kendisi utandigi icin bir akrabasi onun yerine söylemis dun babasina...

Neyse söyledikten sonra birden bire bu konu kafasina takilmis ve moralini cok bozmus. Önce cok buyuk tepki gösterdim. Ayrilmak istedgini dusundum. Engelledim bir kac yerden. Sonra beni aradi, baska bir uygulamadan mesajlar yazdi. Sakin olunca konusalim dedi.

Sonra butun gun agladim ben. Cok aci geldi bunlar. Ben ilk gunden söyledim, sonradan sorun ciksin istemedigim icin. Ayrilmak istedigini söylemiyor ama bir yandan da beni cok uzuyor. Bana ayrintilarini soruyor. Neden yaptin . kac kere yaptin... Benim nasil yaptigimi dusunuyormus, ne hissettigimi.

Kendisi de yasamis ama kiz arkadaslariyla degil. Bakire biriyle birlikte olmamis. Cinsellik yasadiklarini degerli görmuyormus. Bir kadin ve erkek icin ayni degilmis.

Biz görustugumuzde bana hic yaklasmaya calismadi. ben öptum (Öpucuk yani) o kadar.

Bu sorunlari asar mi? Cok mutsuzum. Ben bastan söyledim, bunlari yasamak istemedigim icin. Ben de kendimi kandirilmis hissediyorum. Cunku sevdim onu, buna izin verdi. Ustelik bana hersey belli, herkese söyle dedi. Ciddi bir yolda ilerliyoruz saklama dedi. Benim arkadalarim, ailem ve bir kac akrabam bu iliskiyi biliyor. Ve facede de bir iliskimiz oldugunu belli eden seyler yapiyor. Fotolarimi yorumlar yaziyor, sayfamda sarki paylasiyor. Yani bana bu kadar guven diyip sonra böyle yapmasi beni cok mutsuz ediyor.

Bunun sonu var mi? :KK43:

Ay bu ne ya. Bırak bu herifi. Doktor mu bu allah aşkına bir de. Çok sorunlu bir insan.

Sen peki, sen? Sende de var biseyler. 5 aydır tanıdığın adamla ne evlilik planları. Bu arkadaş ile ne yaşadınız da bu kadar bağlandın. Neyse sanki senin ki herkese aileme arkadaşlarıma bahsettim onlarla tanıştırdı tanışmaya türkiyeye geldim. Bunların karşılığında tabi ilgin sevgin artmış. Ama canım zararın neresinden dönsen kardir.

Adam şu anda resmen taktik. Senin ailen öğrenirken sorun yok, biz ciddi bir yoldayız. Onun ailesi öğrenince is gerçekten ciddiye binmiş oldu ve şimdi yan çiziyor.

Hele kendi cinsellik yaşamış ama kiz arkadaşıyla değil. Kimle peki? Midem bulandı. Senin sevgilinle yaşadığını bir de utanmadan kendi para karşılığı ilişkileri ile mi kiyasliyor.

Bu arada bu arkadaşın cinsel sorunları olabilir. Sana deneyimlerine ait detaylari neden soruyor ki? Ne öğrenmeyi umuyor.
Sen de ona sor bakım sen nasıl yapıyorsun diye. :) Bak burası evlendik ama cinsel hayatımız yok diye ağlayan kadınlardan geçilmiyor. Var bunda bir numara. Uzak dur canım.

Nereden bakarsanız bakın, bu kişi size uygun değil bence. Doktor olmuş ancak maalesef vizyonu dar bir insan. Böyle biriyle yaşayabilir misiniz? Ona ters gelebilir ok ancak en başta istemeyecekti o Zaman. Bir konu, bir insana ya terstir ya da değildir. Evet deyip sindiremiyorsa ve evlilik olacaksa ve siz onun yaşadığı yere gelecekseniz vay halinize diyorum. Burada bol bol konu açarsınız. Kendi çevrenizden hayat görüşünüze uygun biriyle beraber olmanız en doğrusu. Bu kişiyle Mutlu olamayacağınız gün gibi ortada. Ağlayın, bir ağlar iki ağlar illaki susarsınız. Ömür boyu ağlamaktan çok çok iyidir.

Tanıştığınız gün sana evlilikten bahsetmek senin ona mahremini anlatman doğru mu,evlilik amaçlı mı takılıyosun nette?

Finlandiya'da doğmuş birinin Türkiyenin doğusundan biriyle yapabileceğini sanmıyorum ki adamın cinsellik yaşadıklarımı değersiz görüyorum ifadesi malumun ilanı gibi,evlensen tozlaşarak üreyeceksiniz heralde

Yürek mi yedin 3 ay tanıdığın adamı ailenle tanıştırıyosun kimse dur etme erken demedi mi sana

Back