Sonradan bakire olmamami sorun etti

zaten her şey anneden bitmiyor mu? bu zihniyetleri yok edecek birileri varsa onlar da annelerdir. çünkü çocuk babadan çok annenin yanında her zaman. anne ona ne öğretirse, aklına ne sokarsa, nasıl yetiştirirse o çocuk büyüdüğünde de öyle kalır.

dediğiniz gibi o kadar kızıyorum ki öyle kadınlara... nefret ediyorum insan kendini nasıl böyle küçültür?

hiç unutmuyorum yazın memlekete gittik, dıdısının dıdısı bi akraba ziyaretindeyiz tanımam etmem. kadın da baya yaşlı yani ananemin annesi yaşta.. teyzem sigara içer. bahçeye çıktı teyzem sigara içiyordu, o kadın geldi ve dedi ki ''amaan şuna bakın sigara içiyor sanki şeyi (erkek cinsel organının ismini söyledi) var.'' dedi. ben şok oldum. kadına çıkışacaktım teyzem susturdu anlamaz bırak dedi. düşünün ya kadının zihniyetini..

Böyle adamlara öyle kızlar denk gelsin istiyorum ki... manyağa bak... bu olayın özü günah ve yasak olması. Ve erkek kız ayrımı yok. Sen kimsin de bu ayrımı yapıyorsun. Kız en azından ciddi vir ilişkide sevdiği ile yapmış. Sense sadece içgüdülerin ile. Kiminki masum varın siz düşünün. İşte okumakla adam olunmuyor. Dini kendimizle yorumlama ile de. Erkekler zarın kızlara kendileri için verildiğini sanıyor salaklar...

Bi nesil gebermeden, gelecek nesillere huzur yok maalesef

Cinsel ilişki bir ihtiyaçtır, bunun ayıbı yok. Vallahi hâla daha bakirelik sayıklayanları anlamıyorum . Ayrıca bu adam da size çoook çektirecek belli N Nezamanmutluolacam . En iyisi yol yakınken dönmek...

Onları kafaya takacak adam erkek için de günah olduğunu bilecek kadar müslüman olur. Onu geçtim, kız arkadaşlarıyla yapmadıysa hayat kadınlarıyla yaptı demektir. Bir kadına "parası neyse vereyim" mantığıyla yaklaşıp bedenini "satın almayı" normal gören insandan da, sevdiğiyle beraber olan insan(sen) üstündür.

Tıp okuyorsun ama sahip olduğun bedene bir başkası tarafından küçücük bir deri parçasıyla "değer biçilmesine" göz yumuyorsun. Yaptığının arkasında dur. Kimseyi ilgilendirmez. İlla aşağılanacak iğrenilecek kafaya takılacak biri varsa parayla yapan adam?dır.

Ben evlenmeden yaşamayı tercih etmiyorum, etmedim de. ama günah olduğu ya da evlendiğim kişiye kan borcum olduğu sanıldığı için değil, farklı sebeplerim var kendimce.

Yaşadıysan sevdiğin kişiyle yaşamışsın. Kabul edilmeyecek olan onun yaptığı. Cinsellik yaşadığı kişileri ciddiye almazmış. Ahirette sorulan soruya verilecek güzel cevap.. Aslında Türkiyede tıp kazanmak da kolay değil, zeka işi ama tesadüfler de mümkün demek.

Sana nası yaptın ne hissettin diye soran adam da fanteziye dökmek hayal etmek için soruyordur. Daha da sapıklaşıyo irdeledikçe.

Asla muhattap olma.

Finlandiya gibi bir kulturde yasayip boyle "erkek yapar kadin yapamaz" mantigindaki birini nasil buldun? Tamam evlilik oncesi birliktelige karsi olabilir de neden kendini evlenecegi kadina saklamamis da karsisindaki kadindan bunu bekliyor?

Bi hans bi henry bul bence elin kirosuyla ugrasma.

O nasıl bişey ya? Nasıl yaptın demek falan, ne hissettiğini sormak. Yuh! Hadi oldu kazayla falan bu adamla evlendin diyelim ki, afedersiniz ama bu adam ilişki sırasında yatakta sana kalkıp da "o da böyle yapıyor muydu? onunla yaparken de böyle hissettin mi?" gibi saçma sapan sorular sorar. Sepetle gitsin, bu nasıl bir kafa. Kafaya girmiyorum bile.

Finlandiya gibi bir yerdesin, oranın kültürüyle yetişmişsin. Bu hanzoyu nereden, nasıl buldun? Böyle biriyle ne işin var? Ben yurt dışında olup da oranın erkeklerini bırakıp Türk erkeği sevdasına düşen kadınları anlamıyorum.

Ay ne güzel söyledin. Arkadaş finlandiya kimi raikonen gibi buz adamlarıyla ünlü bi memleket. Sen kalk ordan burdaki çöl ayısıyla uğraş. Yok bence olmamış. Ay bi de niye babasına söylüyo bakire olmadığınızı deli mi ne. Bu yarın başka şeyleri de anlatır ona buna.

Tanıstıgınız,konusmaya basladıgınız ilk gün ne diye elin adamına cinsel bilginizi veriyorsunuz,mantık işi degil..
Bekaretiniz sizi ilgilendiren birşey, ilk Günden ona söyleyerek bu mahremiyetinizde söz sahibi olmasını saglıyorsunuz.

Sal gitsin onu başka diyarlara, eğer bu düşüncede olup bir şeyler yaşamasına rağmen o kadınları aşağılayabilen bir adamı kabul edecek "temiz" bir kadın bulursa onunla evlensin.
Böyle sorulara çok karşıyım, yaptın mı yapmadın mı, kaç kere nasıl falan. Ne yapacaksın gece uyurken gözünde mi canlandıracaksın kardeşim? Sende anlatsaydın şöyleydi böyleydi diye de ağzını açık bıraksaydın herifin. Amaaan boşver.

Kendi her haltı yemiş ona ok..sen bakire değilsin diye onun olmayan beynini mi yormuş bu konu??
Baştan sorun değil deyip sonra takmak ta ne oluyor..ne dönek bir karakter..
Hiç değerli vaktini harcama..defet gitsin saygisizi..

Sakın böyle biriyle evleneyim deme yazık edersin kendine zaten okadar uzaktan ilişki yürütülmez salla gitsin ya yan yana sevgililikte yıllarca birbirini tanıyamıyor insan ayrı ülkelerde büyük cesaret bence

Oncelikle sevistigin icin burnundan getirecek, suclu gibi hissetirecek sonrada her tartismada yuzune vuracak. Hatta yuzune vurmak icin tartisma yaratacak. Sirf daha once sevistgin icin surekli susman gerekecek ve her konuda haksiz olduğunu da kabul etmelisin. Ozguvenini yikacak, hic bir seye layik olmadigini hissettirecek vs vs. Aynisini cocukluk arkadasim yasadi. Daha yolun basindayken ayril gitsin. Finlandiyada adam mi kalmadi yahu?

canisi pardonda bu salagi nerden buldun Allah askina. Kendisi yaparken iyide sana gelince mi icine sindiremiyormus? ya birak Allah askina uzak dur cahillerden. doktor olmus ama erkek yapinca olur kadin yaparsa olmazciymis.

Tercih meselesi bakire biriyle evlenmek isteyebilir fakat bunu en basta soylemeliydi.

kusura bakmasın ama kendisi de evlenmeden önce cinsellik yaşamış bir erkek, bakire bi kızla evlenmeyi tercih edemez, böyle bi hakkı kimse vermemiş ona, allah bile.. kendisi bakir bi erkek olsaydı evet bakire kızla evlenmek isteyebilirdi, bu en doğal hakkıydı.. ama o da yapmış kimseyi yargılamaya hakkı yok

Çok rezil bir herifmisss pislik şerefsiz kacccc kurtulalım drmus bize ben senin gibi doktorunnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…