- Konu Sahibi Nezamanmutluolacam
-
Üzülerek katılıyorum. Hatta daha da vahimi bu iğrenç dusunceyi yuksek sesle savunan kadinlar , beni gerçekten çileden cikariyorlar . Etrafimda var bi kaz sapık beyinli kadın özür dileyerek s...sen girmiyor kafasina , ama o erkek diyor boguveresim geliyor ve bu kadın erkek çocuk büyütüyor ne beklersin
Bi nesil gebermeden, gelecek nesillere huzur yok maalesefzaten her şey anneden bitmiyor mu? bu zihniyetleri yok edecek birileri varsa onlar da annelerdir. çünkü çocuk babadan çok annenin yanında her zaman. anne ona ne öğretirse, aklına ne sokarsa, nasıl yetiştirirse o çocuk büyüdüğünde de öyle kalır.
dediğiniz gibi o kadar kızıyorum ki öyle kadınlara... nefret ediyorum insan kendini nasıl böyle küçültür?
hiç unutmuyorum yazın memlekete gittik, dıdısının dıdısı bi akraba ziyaretindeyiz tanımam etmem. kadın da baya yaşlı yani ananemin annesi yaşta.. teyzem sigara içer. bahçeye çıktı teyzem sigara içiyordu, o kadın geldi ve dedi ki ''amaan şuna bakın sigara içiyor sanki şeyi (erkek cinsel organının ismini söyledi) var.'' dedi. ben şok oldum. kadına çıkışacaktım teyzem susturdu anlamaz bırak dedi. düşünün ya kadının zihniyetini..
Ay ne güzel söyledin. Arkadaş finlandiya kimi raikonen gibi buz adamlarıyla ünlü bi memleket. Sen kalk ordan burdaki çöl ayısıyla uğraş. Yok bence olmamış. Ay bi de niye babasına söylüyo bakire olmadığınızı deli mi ne. Bu yarın başka şeyleri de anlatır ona buna.Finlandiya gibi bir kulturde yasayip boyle "erkek yapar kadin yapamaz" mantigindaki birini nasil buldun? Tamam evlilik oncesi birliktelige karsi olabilir de neden kendini evlenecegi kadina saklamamis da karsisindaki kadindan bunu bekliyor?
Bi hans bi henry bul bence elin kirosuyla ugrasma.
canisi pardonda bu salagi nerden buldun Allah askina. Kendisi yaparken iyide sana gelince mi icine sindiremiyormus? ya birak Allah askina uzak dur cahillerden. doktor olmus ama erkek yapinca olur kadin yaparsa olmazciymis.merhaba
5 ay önce internetten biriyle tanistim. Ben 26 yasimdayim o 3o yasinda. Ben finlandiyada (burada dogdum) tip okuyorum o da turkiyede doguda doktor olarak calisiyor. (memleketinde)
Tanistigimiz ilk gun hemen evlilikten bahsetti. Ben de ilk gunden ona bakire olmadigimi. Gecmiste finlandiyali bir erkek arkadasim oldugunu, 5 yil önce bittigini ondan sonra da kimse hayatima girmedigini söyledim. O da uzuldugunu söyledi, fakat durust olmami begendigini. Sadece kiskanclik yaptigi icin uzuldugunu, birini sevdgimi söylesem ayni sekilde uzulecegini. Ben de istemiyorsan anliyorum falan dedim. O da istedgini söyledi, bu konu kapanmistir dedi.
Konustuktan 3 ay sonra ben Turkiyeye gittim. Görustuk, begendik birbirimizi. Benim ailem zaten onunla tanismak icin gidecegimi biliyordu. Turkiyede de teyzem ve anneannemle tanisti. Sonra ailesine söylecekti ama baya uzun surdu söyleyebilmesi. Kendisi utandigi icin bir akrabasi onun yerine söylemis dun babasina...
Neyse söyledikten sonra birden bire bu konu kafasina takilmis ve moralini cok bozmus. Önce cok buyuk tepki gösterdim. Ayrilmak istedgini dusundum. Engelledim bir kac yerden. Sonra beni aradi, baska bir uygulamadan mesajlar yazdi. Sakin olunca konusalim dedi.
Sonra butun gun agladim ben. Cok aci geldi bunlar. Ben ilk gunden söyledim, sonradan sorun ciksin istemedigim icin. Ayrilmak istedigini söylemiyor ama bir yandan da beni cok uzuyor. Bana ayrintilarini soruyor. Neden yaptin . kac kere yaptin... Benim nasil yaptigimi dusunuyormus, ne hissettigimi.
Kendisi de yasamis ama kiz arkadaslariyla degil. Bakire biriyle birlikte olmamis. Cinsellik yasadiklarini degerli görmuyormus. Bir kadin ve erkek icin ayni degilmis.
Biz görustugumuzde bana hic yaklasmaya calismadi. ben öptum (Öpucuk yani) o kadar.
Bu sorunlari asar mi? Cok mutsuzum. Ben bastan söyledim, bunlari yasamak istemedigim icin. Ben de kendimi kandirilmis hissediyorum. Cunku sevdim onu, buna izin verdi. Ustelik bana hersey belli, herkese söyle dedi. Ciddi bir yolda ilerliyoruz saklama dedi. Benim arkadalarim, ailem ve bir kac akrabam bu iliskiyi biliyor. Ve facede de bir iliskimiz oldugunu belli eden seyler yapiyor. Fotolarimi yorumlar yaziyor, sayfamda sarki paylasiyor. Yani bana bu kadar guven diyip sonra böyle yapmasi beni cok mutsuz ediyor.
Bunun sonu var mi?
Tercih meselesi bakire biriyle evlenmek isteyebilir fakat bunu en basta soylemeliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?