Sonradan bakire olmamami sorun etti

Doğru düzgün tanımadığı kızlarla her şeyi yaşayıp "inlir binim için inimli digildi" diyen erkeklerin şeyine kürekle vurasım geliyor. Zamanında muhtaç olup peşine düştüğü kızlar için sonradan kullanıp attığı peçete gibi bahseden, savunması da "kadınla erkek aynı değil" olan bağnaz erkek tipi, en berbat tip.

Bosver bu dönek ve ikiyüzlü tipi, birçok insani, romantik erkek varken. Ben de tıp fakültesinde okuyorum, pırlanta gibi erkek arkadaşlarım sevgili bulamıyor. Onu bırak bu taraflara gel

okumakla adam olunmadığının bir örneğini daha görmüş olduk. bu adam sizi sevse zaten incineceğinizden korkar, asla bir daha açmaz. Ama bunda nasıl sapkın bir zihniyet varsa resmen film izler gibi ayrıntı öğrenmek istiyorsa. en başta kültür farkınız var zaten bence yol ver gitsin, sonra üzülen sen olursun

Erkeklerde beyin için ayrılan kısmın içinde başka şeyler var bence, saman olabilir..

Şimdimi aklına gelmiş ya, yaklaşımıda miğde bulandırıcı. O yaparken iyidi tabi e onun pipisi varya ona hak tabi. Tövbe yarabbim ya. Dengesiz resmen. Ve yaptığı insanlığa sığmaz, ciddiye bindi ilişki saklama de sonra kaç kere yaptın diye sor. Kafasını yarıverceksin. Neyse.

Canın yanmış ama emin ol daha çok yanıcak, ve seni ileride burdan çok vurucak. Yaptğı dengesizliği suratına vur ve onu öylece bırak derim. 30 yaşında adam bide bu ya çocukda değil. Gerçi akıl yaşta olsa.....

Babasına söylemesi ne alaka onu anlamadım .

Daha fazla üzülmeden görüşmeyi kesmen en hayırlısı , devam ederseniz bu konu bir ömür sıkıntı yaratır aranızda . Üstelik artık sadece ikiniz arasında değil , bütün aile sana laf sokup duracak .

''temiz bi erkek, zina eden kadınla evlenemez'' yazıyor. ama ''temiz bir kadın da zina eden bir erkekle evlenemez'' yazıyor. ''zina eden erkekler zina eden kadınlara, temiz erkekler temiz kadınlara yaraşır''
Su ayeti Billboarlara kocaman puntolarla yazdırıp asasim var. Herkesin sapık beyinlerine iyice bi yer edinsin.

Hayir babasina bu durumu söylemedi. Evlilik dusundugu bir iliskisi oldugunu söyledi. Fakat aileme yalan söylemem lazim gibi dert ediyordu. Ben de bu ikimizin arasinda olan birsey, baska kimseyi ilgilendirmez. Ailene tabiki söylemeyeceksin dedim.

kız hem ne güzel finlandiyadasın çok güzel bi bölüm okuyorsun ordan şöyle modern düzgün birini bulsana napıcan bu adamı sen. bi de yanlış anlaşılmasın ayrımcılık yapmıyorum ama doğulu diyosun yani. doğu zaten bu konularda çok geri kafalı böyle şeyler için kızları öldürenler bile var sen gitmiş doğudan birini bulmuşsun. lütfen yanlış anlamayın ama simdi bi izmirle doğudaki yerler bir mi ayrımcılık yapmıyorum

Benim kocam da böyle. Ben ondan önce başkasıyla olsaydım beni kabul etmezdi ama kendisi kim bilir kaç kişiyle yatmıştır. Bunu bilmek bile beni bazen üzüyor. Değişmez bunlar, boş ver onu bence.

Kac kurtar kendini bu herif kafayi yemis

Ben yanlış anladım o zaman , en azından bunu yapmamış . Ikilemde şu an ve bunu aşmasının mümkün olduğunu sanmıyorum . Hayat görüşü cinselliğin sadece evlenince yaşanması gerektiği değil ki , erkeğe mübah ama aynı erkek evlenince kimseyle bir şey yaşamamış kız hak düşüncesinde . Bu her zaman sorun yaratır aranızda iyi düşünüp öyle karar verin . Hakkınızda hayırlısı olsun .

Evlilik öncesi ilişkiye ben de karşıyım ama bu olay çok farklı.

Sonrada kızlar dürüst değil bik bik bik bik. böylesini yakalayacaksın asacaksın -bi tarafından-. Erkek farklıymış da kadın gibi değilmiş de.. Ha...tr derler adama.

Ulan ayı! Kız geçmiş karşına dürüstçe söylemiş baştan kabul etmeyeceksen etme demiş öküz! Deneme tahtası mı bu? Hassassan hassassındır değilsen değilsindir... Senin hassaslığına tüküreyim it!

Sen de allah aşkına okumuşsun etmişsin, en modern ülkelerden birinde yaşıyorsun. Bunu dert etmeyecek aslan gibi delikanlılar çıkar karşına. Ne yapacaksın bu adamı? Üç gün üzülürsün kendine gelirsin. Bırak kurtul. Annene babana filan da hayattan beklentilerimizin farklı olduğunu farkettik dersin.

Bu adam şimdi böyleyse zehir eder sana hayatı. Salla gitsin.

al benden de o kadar.. ama bu zihniyetteki erkekler öyle varlıklar ki bu bile onları değiştirmez inkar ederler
Üzülerek katılıyorum. Hatta daha da vahimi bu iğrenç dusunceyi yuksek sesle savunan kadinlar , beni gerçekten çileden cikariyorlar . Etrafimda var bi kaz sapık beyinli kadın özür dileyerek s...sen girmiyor kafasina , ama o erkek diyor boguveresim geliyor ve bu kadın erkek çocuk büyütüyor ne beklersin

Okumakla adam olunmuyor !!! Erkek kadın farketmez senin sevdiğin adama güvenip yaptığını o insanlara değer vermeden harcayarak yapmış asıl sorgulanması gereken bu durumda O. Kimseye guvenmem ek gerekiyor demek ki. Allah karşına iyi birini çıkarsın. ..

Ben evlenmeden önce ilişkiye karşı değilim ama evlenmeden önce kimseyle birlikte olmadım.şuanki kocam sevgiliyken bana bakirelik önemli eğer herhangi bir şey yaşadıysan olmaz bu iş , yaşadınmı diye sordu.sorduğu anda iletişimi kestim ve ona asla doğru cevabı söylemeyeceğimi ve bu zihniyette adamla evlenmek istemediğimi söyledim.sonuç : iki ay kadar düşündü ve asıl aşık olduğunun benim kalbim olduğunu söyledi ve özür diledi.he gerdek gecesi ondan mutlusu yoktu o ayrı ama bu zihniyette adamla Zaten evlenmen hiç doğru deil.şimdi kabullense zaten ilerde arıza çıkarcak gibi duruyor.aşkından ölsende iletişimi kes ve ondan gelecek şeyleri bekle..

kendini boyle bi adama yem etme..
cok kafana vurursun cok uzulursun.
cinsellik yasadigi kadinlari onemsemeyen birinden insan degil olsa olsa okuz olur kusura bakma.
birde bana sanki seninle bu yolda ilerleme sebebi kapagi senin yasadigin yere atmak istemesi gibi geldi.
niyetini erkenden belli etmis,sal ipini gitsin hirbo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…