- 27 Haziran 2010
- 1.819
- 2.035
- 333
- Konu Sahibi Nezamanmutluolacam
Bunu suan bu kadar takan adam omur boyu başının etini yer senin.Kac kurtar kendini,omrunu feda etmeye değmez....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su ayeti Billboarlara kocaman puntolarla yazdırıp asasim var. Herkesin sapık beyinlerine iyice bi yer edinsin.''temiz bi erkek, zina eden kadınla evlenemez'' yazıyor. ama ''temiz bir kadın da zina eden bir erkekle evlenemez'' yazıyor. ''zina eden erkekler zina eden kadınlara, temiz erkekler temiz kadınlara yaraşır''
Babasına söylemesi ne alaka onu anlamadım .
Daha fazla üzülmeden görüşmeyi kesmen en hayırlısı , devam ederseniz bu konu bir ömür sıkıntı yaratır aranızda . Üstelik artık sadece ikiniz arasında değil , bütün aile sana laf sokup duracak .
Su ayeti Billboarlara kocaman puntolarla yazdırıp asasim var. Herkesin sapık beyinlerine iyice bi yer edinsin.
Hayir babasina bu durumu söylemedi. Evlilik dusundugu bir iliskisi oldugunu söyledi. Fakat aileme yalan söylemem lazim gibi dert ediyordu. Ben de bu ikimizin arasinda olan birsey, baska kimseyi ilgilendirmez. Ailene tabiki söylemeyeceksin dedim.
Ben yanlış anladım o zaman , en azından bunu yapmamış . Ikilemde şu an ve bunu aşmasının mümkün olduğunu sanmıyorum . Hayat görüşü cinselliğin sadece evlenince yaşanması gerektiği değil ki , erkeğe mübah ama aynı erkek evlenince kimseyle bir şey yaşamamış kız hak düşüncesinde . Bu her zaman sorun yaratır aranızda iyi düşünüp öyle karar verin . Hakkınızda hayırlısı olsun .Hayir babasina bu durumu söylemedi. Evlilik dusundugu bir iliskisi oldugunu söyledi. Fakat aileme yalan söylemem lazim gibi dert ediyordu. Ben de bu ikimizin arasinda olan birsey, baska kimseyi ilgilendirmez. Ailene tabiki söylemeyeceksin dedim.
Üzülerek katılıyorum. Hatta daha da vahimi bu iğrenç dusunceyi yuksek sesle savunan kadinlar , beni gerçekten çileden cikariyorlar . Etrafimda var bi kaz sapık beyinli kadın özür dileyerek s...sen girmiyor kafasina , ama o erkek diyor boguveresim geliyor ve bu kadın erkek çocuk büyütüyor ne beklersinal benden de o kadar.. ama bu zihniyetteki erkekler öyle varlıklar ki bu bile onları değiştirmez inkar ederler