Sonradan bakire olmamami sorun etti

Kesinlikle evlilik dusunmeyin derim ben. Çok afedersiniz size oranizla buranizla değil bir bütün olarak kadın olarak kıymet verecek adamlar emin olun var piyasada. Her erkek kesinlikle aynı değil.

Benim düşüncem buluştuktan sonra bi elektrik alamadi ya da umdugu gibi cikmadiniz ve tee oralardan buralara gelmis kizcagiza ' bu is olmaz' diyecek mantikli bir sebep bulamadi ,bu durumu öne sürdü.
Konuya gelince ... Cok el degmemis kiz istiyorsa köyünden görücü usulü evlendirseymiş anasi,doktor adam. Nice genc kiz ister evlenmek. Yani adamin derdi hediye paketini kendisi acmaksa boyle yapsaydi ,hem finlandiyalardan,bati kulturuyle yetismis,okumus etmis kiz buluyor hem de baskalariyla yasadiklarina takiliyor,oldu paşam.
Zaten 'ben erkegim yaparim' zihniyetindeki adamdan da yatağina aldığı kadin hakkina apır sapır konuşan hırbodan da hayir gelmez...
Bence sen bu herife yol ver, finlandiyada boylu poslu ,akca pakca onlarca delikanli varken bu anadolu comarina mi kaldin??

hay ağzına sağlık

Katılıyorum bilgece.O ne lan.Madem kabul edemiceksin ne diye bi ilişkiye başlıyosun bide üstüne millete duyuruyosun.Sağlklı değil o bence, bütün sağlığını Tıp eğitime vermiş kafa yanmış.Saçma sapan işler.

Durum artik ne yazik ki boyle. :/

Erkeğin böyle bir şey sormaya hakkı yok. Evlenmeden önce bu laf açıldığında çizgisini belli edecek. Bana bu soruyu soramazsın sen diyebilmeli bi kadın. Adamın işine gelirse.

Bu soruyu sorma hakkı bence var belki onun hayat anlayışına uymuyor mecbur değil sonuçta erkek açık ve net sorulmasa bile dürüst olunmalı herkesi kendimiz gibi düşünemeyiz buna önem veren insanlar var ve buda onun görüşü nasıl biz saygı istiyorsak karşı tarafın da saygıya ihtiyacı olabilir benim karşı olduğum bu konuşarak hiç açılmasa bile son ana kadar erkekle bakireymiş gibi cinsel ilişki kurmayarak ve son ana kadar hiç bişey söylemeyerek evlenen kadınlar sorun çıkabilir bence böyle bir durumda ki bizim ülkemizde çıkması çok yüksek ne olursa olsun dürüst olunmalı her konuda bana kimse bunu soramaz deyip kenara çekilmek de karşı tarafı hiçe saymaktır .

Arkadaşım boşuna kendini paralamışsın bir insan kendisini bilir her lafı üstüne alınmaz sen çok güzel anlatmışsın ama doğulu arkadaşlar bunu anlamıycak çünkü yazdığın herşey doğru o yüzden kendi memleketinin insanı kendileri ne kadar onlar gibi olmasa da kanlarına dokunur ne dersen de yani şimdi burda çerkesler için olumsuz bir şey yazılsa ben de üzülürüm ama her yörenin iyisi de var kötüsü de var bana ne ben mi savunucam çerkesleri der geçerim ama burası k.k sen ne yazarsan yaz sabit fikirler devre de o yüzden fazla paralama kendini :)

Ağzını bal yesin diyorum.

malesef olmamış arkadaşım malesef!
doğunun yolu açıktı, öğretmenler koşa koşa gitti insanları eğitti,doktorlarda ,tüm okumuş insanlarda ilk tercihlerini oraya yaptı ....şimdi terör dicekler kaç yıllık meseleki?terörün varoluşunun sebebi de ne ki?yok ama kız öldürmüşler ya ondan korkmuştur bu zihniyet!annem 40 sene önce kaçarak evlenmiş, sağo öldürülen kızlardan batıda yok zaten yada tek kaçan kız doğuda.....sen ve senin gibi zihniyet doğunun bu durumundan mesul, yediğin her lokma o doğuda yetişen hayvanın ve sebzenin ürünü,ama senin gibiler ne anlar! toplumuna sahip çıkmayı!,ezmemeyi!ve hor görmemeyi!....acaba nerelisin uzaylımısın?
bu arada doğunun bilmem ne köyünde 2 odalı okulda öğrencilerine soba yakan öğretmenlerim ellerinizden öpüyorum her birinizin!

İşin tuhafı ne biliyor musun? Seni beni hunharca, olabilecek en ağır hakaretlerle eleştiren bu tip insanlara kendi baktığın yerden ne olduklarını söylediğinde kıyameti kopartıyorlar.

Çok şey söylemek istiyorum da nefsine hakim olamayan adam ağzına hiç olamaz diye bir şey demeyeceğim. Kimisinin çukur gibi ağzı var, içinden ne çıkacağı belli olmuyor.

söylenecek çok şey var ama gelişmişlik bu değil,bunu da anlasalar!

Bence sen nisanlindan ayril. Zira geri kafali gorgusuz salak insanlarin genini tasiyor, demekki o da geri kafali ve gorgusuz, sonucta dogulu!

Bu lafi kullanmayi sevmem ama Allah askina senin dusuncendekiler bitsin, kökten hem de ve bir daha gelmesin dünyaya. !
Sen bi git iç Anadoluya neler oluyor sonra gel Dogululari kötüle. Haddini bil, yoksa bir gun sana cok kötü bildirirler..
Böyle hadsiz nasil konusabiliyosunuz siz ya? Gercekten insan olmadiginizi dusunuyorum. Bi de demis Izmirliyle Dogulu nasil bir olabilir diye. !
Pardon Izmirli altindan mi?
Sana daha cok sey derdim de ban yiyemem. Ama erkek arkadasinin cok geri kafaliligini gördün demekki boyle bir kaniya vardin.
Ama bu Dogulularla ilgili degil, insanla alakali.
Kişi kendi aynasini bulurmus. Tencere kapak yani. Geri kafali oldugun icin geri kafali bi aile bulmussun, normaldir!!!
Hadi şimdi haddini bil, naş....

Ya lütfen doğu batı olayına çevirmeyin olayı burası Türkiye hangi yüzyılda olduğumuz hiç farketmez bekaret hala bir tabu malesef böyle gelmiş böyle gider diyorum beğenmeyen küçük oğluna almasın yani çokta tın deyip geçmeli konu sahibi şöyle de güzel bir örnek vereyim benim kuzenim doğulu biriyle evli aşiretler yani ve bakire olmadığını bilerek evlendi eniştem kuzenle 10 yıldır evliler 2 tane pırıl pırıl çocukları var ve eniştem en kötü kavgalarında bile bu konuyu açmamıştır.Önce insanlık önemli doğu batı farketmiyor insan evladı olmayınca karşındaki

Ben birtakım insanların zihniyetini anlamıyorum gerçekten. Kendi insanımızın hatalarını, toplumumuzdaki aksaklıkları insanlarımızı aşağılayarak, ötekileştirerek gideremeyeceklerini bir türlü anlamak istemiyorlar. Çok ilginç gerçekten.

Saygı yok, insan kimliğine değer vermek yok bir kere bu zihniyette. Yazık...

Yok ben bakire olsam da sordurtmam. Erkeğin ne yazık ki bu tercihine pek saygı duymuyorum. Bakire kalma tercihi bana aittir. Erkekle ilgisi yok bence.

Bizim Güneyli bir kiracımız teşekkür etmişti anneme sebebi ise hayatında kızlarına bu kadar değer veren kimseyi görmemiş olması, Vanlılar sayesinde kızına değer verdiğini ailesi tarafından hiç sevilmediğini kızını da az kalsın o şekilde yetiştireceğini bizden görünce hatasını anladığını anlatmıştı. O kaçırılıp öldürme olaylarını ben de hep buradaki batılı arkadaşların doğulu sevgililerinden , tanıdıklarından öğreniyorum ne kadar ilginç

Yok ben bakire olsam da sordurtmam. Erkeğin ne yazık ki bu tercihine pek saygı duymuyorum. Bakire kalma tercihi bana aittir. Erkekle ilgisi yok bence.

Haklısınız erkeğin ilişkide hiç bir söz hakkı yok :) Onlar insan değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…