Sonradan bakire olmamami sorun etti

Na

Nasıl olucak peki adam gerdek gecesi kendi kendine mi anlasın çok daha iyi olurmu diyorsunuz ? diyelim ki adam sordu bu durumu söylemesin mi kadın anlamadım ben biraz detaylı açıklarmısınız ?

Erkeğin böyle bir şey sormaya hakkı yok. Evlenmeden önce bu laf açıldığında çizgisini belli edecek. Bana bu soruyu soramazsın sen diyebilmeli bi kadın. Adamın işine gelirse.

Haketmek haketmemek ne bilmem ama sevdin seviştin. Bişeyler paylaştınız. Bitti ayrıldınız. Adamı aldatmadın. İlişkiden öncesi onu bağlamaz. Çok rahatsızsa uzatmasın seni de boğmasın. Neyi zorluyosun bilmiyorum. Evlenme fikri mi güzel geldi?

düşünme bence yol ver gitsin arkadaş biz kadınlar bu tipleri onaylayarak kendimizin değerini düşürüyoruz. 'Kadın'ı düşürmeyelim lütfen, yüceltelim.

madem sorun edicekti neden baştan okeyledi.burda kandırılan sensin bence.ayrıntılara girmeside cabası kıskançlık ayakları gibi ama çok kırıcı.sanmıyorum bunu unutsun bence yol verin yoksa daha çok üzülürsünüz.

yazacağımı yazmışsınız
kızla evlenmekten geri durmayacak ama nasıl olsa bakire değildi ya kız
her şey de alakalı alakasız konularda kızın başına bu durum kalkılacak tartışma da haksız olsa bile kendini ama sen de bakire değildinle savunacak ömür boyunca cinayet işlemiş gibi karşısında boynu bükük dolaşmasını bekleyecek
yol yakınken kurtulsun gitsin
doğulu kadına haram zina erkeğe hak helal gören bir adamla ne diye ömrünü çürütsün
hani bir olay olur kavga olur kavga ettim olayı değil adamın zihniyet çürük yumurta
ayrıca Finlandiya gibi güzel insanların olduğu memlekette adam mı yok

Allah mesut etsin. Yarın evlendiğinizde "ben seni aldığımda bakire bile değildin, o halinle kabul ettim" dediğinde üzülmeyin e mi.

Konu sahibesinin kafasında ki kadınları ''Tavuklara'' benzetiyorum çünkü tavuk misali bir avuç buğday at hemen saldırıp lak lak lak konuşuyorlar, ''sırf evlilik'' olsun nasıl olursa olsun diil Finlandiya uzaya gitse konu sahibesi , yine ''evde kalma korkusu ile bu tip adamları sürekli bulur ''. Azıcıkta olsa değerinizi bilin valla bak çok zor diil , korkularınızın esiri olmaktan vazgeçin sonra erkekler sizin gibi bayanların, korkularından faydalanıp sizi bir güzel eziyorlar.

bir de internetten tanışmak nedir yahu
ben ergenken iki gün chat odasında takıldım sonra ben ne yapıyorum diye kapattım bir daha da girmedim yaş 13
karşıda ki hırlı mı hırsız mı sapık mı katil mi
insanlar yıllarca yan komşusunu tanıyamıyor nasıl insanlar olduklarını tam bilemiyorsun
bilmem kaç mil uzaklıkta adamı nerden bileceksin

Aynı şehir de olsa hadi neyse dicez ama bu adam doktor , hiç mi çevresinde kafa yapısına göre birini bulamadı ? Hadi bulamadı nasip kısmet diilmiş deriz , adam gün gibi orta nereden tutsak elimizde kalıyor konuşmaları. Adam konu sahibesini istemesinin tek nedeni , konu sahibesinin, ezikçe davranmasından kaynaklanıyor başka açıklaması yok.

Kadının iki bacağının arasıyla alakalı kuralları olan, ahkam kesen kadını da erkeği de sevmem. Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez. Geçmişinizde siz bunları yaşarken o hayatınızda mıydı, hayır. O cinsel deneyimler yaşarken siz onun hayatınızda mıydınız, hayır. Bir insan kadın olsun erkek olsun farketmez, karşısındakinin hayatının içinde bulunmadığı bir evresiyle alakalı yorum yapamaz, kınayamaz, sorgulayamaz. Zaten çiftler bu tip şeyleri bırakıp karşısındakinin karakterine, kafa yapısına ve ilişkinin oluruna baksa mutsuz evlilik diye birşey kalmayacak yemin ederim. Aklımız fikrimiz milletçe tepişmekte olduğu için bunları sorgulamaktan karakter analizi yapmaya fırsat gelmiyor tabi..
Velhasıl kelam bu adamla asla olmaz, kesinlikle uzak durun. Erkeğin elinin kiridir kadın ise yapamaz düşüncesi nasıl bir insan olduğunu açıkça ortaya koyuyor zaten. Sizi sadece siz olduğunuz için seven, sizi tüm geçmişinizle kabul edebilecek adamlarla bir gelecek düşünün, öyleleri daha saf ve daha gerçek sever emin olun.. Kimsenin düşüncesi yüzünden de kendi kararlarınızdan ve geçmişinizden utanmayın, her zaman her kararınızın arkasında olun. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Doktor degilim henüz okuyorum. Doktor olunca ne oluyor saniyorsun? Üstün bir insan olmuyorsun.
yoo bende mühendisim üstün degilim kimseden. ama gercekten bir saglikci bunu nasil dert eder böyle sasirdim... daha dakkika bir gol bir demeden bir insana bakire olmadigini niye anlatiyorsun? ya orda burda anlatsa? herkese hemen güvenme

Salak ya.
Gelmis malum evlerde yaptigini savunuyor bide sana. Parasini basip kadinlari kiraladgini savunuyor. Ne migdesiz bi adam bu ya. Noldu simdi dahami aklandi kendisi?
Tamam ben dogruya dogru karsiyim evlilikten oncesine.
Ama...
Sen onune gelenlede yapmadin o pislik gibi.

Hadsiz herif!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…