- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Nezamanmutluolacam
bi de hala soruyor bize şaka gibi yahu!Sen Finlandiya'da tıp oku, sonra git Türkiye'nin en hanzo adamını bul. Nasıl basariyorsunuz kardeş cidden hayret ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi de hala soruyor bize şaka gibi yahu!Sen Finlandiya'da tıp oku, sonra git Türkiye'nin en hanzo adamını bul. Nasıl basariyorsunuz kardeş cidden hayret ediyorum.
Na
Nasıl olucak peki adam gerdek gecesi kendi kendine mi anlasın çok daha iyi olurmu diyorsunuz ? diyelim ki adam sordu bu durumu söylemesin mi kadın anlamadım ben biraz detaylı açıklarmısınız ?
Yazdiklarinizda cok haklisiniz. Yazanlarin eline saglik. Ben de olsam ayni seyleri yazardim. Ben de kendimi anlamiyorum. Cok zor geliyor
Erkek arkadasim, internette hic yorum okumazdim, kimseyle paylasamadigim icin okudum dedi. Cok kötu bir yorum okudum, cok kötu hissettim dedi. Ben de kendi aklin yok mu kullan dedim. Sonra da ben böyle diyorum ama kendim de danistim dedim ve gösterdim burada yazilanlari. Sana gösterim mi o yorumu dedi, hayir dedim.
Yani artik o da biliyor burada yazdiklarimi onun icin belki bu son mesajim olur. Ama normallestirmeye calistigini söyluyor. Ama bazen cok sacma sapan seyler söyluyor. Cok farkli bir dusuncesi oldugunu anliyorum. Bugun mesela dedi ki, eski sevgilimden icin, seni hak etmiyordu cunku terk etmis seni dedi. Ben hakediyordum dedi. Ben de, ben mal miyim? Bir ödul muyum dedim? Bu iki kisi arasinda olan birsey dedim.
off cok yoruldum , basim agridi dusunmekten.
düşünme bence yol ver gitsin arkadaş biz kadınlar bu tipleri onaylayarak kendimizin değerini düşürüyoruz. 'Kadın'ı düşürmeyelim lütfen, yüceltelim.Yazdiklarinizda cok haklisiniz. Yazanlarin eline saglik. Ben de olsam ayni seyleri yazardim. Ben de kendimi anlamiyorum. Cok zor geliyor
Erkek arkadasim, internette hic yorum okumazdim, kimseyle paylasamadigim icin okudum dedi. Cok kötu bir yorum okudum, cok kötu hissettim dedi. Ben de kendi aklin yok mu kullan dedim. Sonra da ben böyle diyorum ama kendim de danistim dedim ve gösterdim burada yazilanlari. Sana gösterim mi o yorumu dedi, hayir dedim.
Yani artik o da biliyor burada yazdiklarimi onun icin belki bu son mesajim olur. Ama normallestirmeye calistigini söyluyor. Ama bazen cok sacma sapan seyler söyluyor. Cok farkli bir dusuncesi oldugunu anliyorum. Bugun mesela dedi ki, eski sevgilimden icin, seni hak etmiyordu cunku terk etmis seni dedi. Ben hakediyordum dedi. Ben de, ben mal miyim? Bir ödul muyum dedim? Bu iki kisi arasinda olan birsey dedim.
madem sorun edicekti neden baştan okeyledi.burda kandırılan sensin bence.ayrıntılara girmeside cabası kıskançlık ayakları gibi ama çok kırıcı.sanmıyorum bunu unutsun bence yol verin yoksa daha çok üzülürsünüz.merhaba
5 ay önce internetten biriyle tanistim. Ben 26 yasimdayim o 3o yasinda. Ben finlandiyada (burada dogdum) tip okuyorum o da turkiyede doguda doktor olarak calisiyor. (memleketinde)
Tanistigimiz ilk gun hemen evlilikten bahsetti. Ben de ilk gunden ona bakire olmadigimi. Gecmiste finlandiyali bir erkek arkadasim oldugunu, 5 yil önce bittigini ondan sonra da kimse hayatima girmedigini söyledim. O da uzuldugunu söyledi, fakat durust olmami begendigini. Sadece kiskanclik yaptigi icin uzuldugunu, birini sevdgimi söylesem ayni sekilde uzulecegini. Ben de istemiyorsan anliyorum falan dedim. O da istedgini söyledi, bu konu kapanmistir dedi.
Konustuktan 3 ay sonra ben Turkiyeye gittim. Görustuk, begendik birbirimizi. Benim ailem zaten onunla tanismak icin gidecegimi biliyordu. Turkiyede de teyzem ve anneannemle tanisti. Sonra ailesine söylecekti ama baya uzun surdu söyleyebilmesi. Kendisi utandigi icin bir akrabasi onun yerine söylemis dun babasina. Yani evlenmek istedigi bir iliskisi oldugunu söyledi.
Neyse söyledikten sonra birden bire bu konu kafasina takilmis ve moralini cok bozmus. Önce cok buyuk tepki gösterdim. Ayrilmak istedgini dusundum. Engelledim bir kac yerden. Sonra beni aradi, baska bir uygulamadan mesajlar yazdi. Sakin olunca konusalim dedi.
Sonra butun gun agladim ben. Cok aci geldi bunlar. Ben ilk gunden söyledim, sonradan sorun ciksin istemedigim icin. Ayrilmak istedigini söylemiyor ama bir yandan da beni cok uzuyor. Bana ayrintilarini soruyor. Neden yaptin . kac kere yaptin... Benim nasil yaptigimi dusunuyormus, ne hissettigimi.
Kendisi de yasamis ama kiz arkadaslariyla degil. Bakire biriyle birlikte olmamis. Cinsellik yasadiklarini degerli görmuyormus. Bir kadin ve erkek icin ayni degilmis.
Biz görustugumuzde bana hic yaklasmaya calismadi. ben öptum (Öpucuk yani) o kadar.
Bu sorunlari asar mi? Cok mutsuzum. Ben bastan söyledim, bunlari yasamak istemedigim icin. Ben de kendimi kandirilmis hissediyorum. Cunku sevdim onu, buna izin verdi. Ustelik bana hersey belli, herkese söyle dedi. Ciddi bir yolda ilerliyoruz saklama dedi. Benim arkadalarim, ailem ve bir kac akrabam bu iliskiyi biliyor. Ve facede de bir iliskimiz oldugunu belli eden seyler yapiyor. Fotolarimi yorumlar yaziyor, sayfamda sarki paylasiyor. Yani bana bu kadar guven diyip sonra böyle yapmasi beni cok mutsuz ediyor.
Bunun sonu var mi?![]()
yazacağımı yazmışsınızOncelikle sevistigin icin burnundan getirecek, suclu gibi hissetirecek sonrada her tartismada yuzune vuracak. Hatta yuzune vurmak icin tartisma yaratacak. Sirf daha once sevistgin icin surekli susman gerekecek ve her konuda haksiz olduğunu da kabul etmelisin. Ozguvenini yikacak, hic bir seye layik olmadigini hissettirecek vs vs. Aynisini cocukluk arkadasim yasadi. Daha yolun basindayken ayril gitsin. Finlandiyada adam mi kalmadi yahu?
Allah mesut etsin. Yarın evlendiğinizde "ben seni aldığımda bakire bile değildin, o halinle kabul ettim" dediğinde üzülmeyin e mi.Yazdiklarinizda cok haklisiniz. Yazanlarin eline saglik. Ben de olsam ayni seyleri yazardim. Ben de kendimi anlamiyorum. Cok zor geliyor
bir de internetten tanışmak nedir yahu
ben ergenken iki gün chat odasında takıldım sonra ben ne yapıyorum diye kapattım bir daha da girmedim yaş 13
karşıda ki hırlı mı hırsız mı sapık mı katil mi
insanlar yıllarca yan komşusunu tanıyamıyor nasıl insanlar olduklarını tam bilemiyorsun
bilmem kaç mil uzaklıkta adamı nerden bileceksin
Kadının iki bacağının arasıyla alakalı kuralları olan, ahkam kesen kadını da erkeği de sevmem. Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez. Geçmişinizde siz bunları yaşarken o hayatınızda mıydı, hayır. O cinsel deneyimler yaşarken siz onun hayatınızda mıydınız, hayır. Bir insan kadın olsun erkek olsun farketmez, karşısındakinin hayatının içinde bulunmadığı bir evresiyle alakalı yorum yapamaz, kınayamaz, sorgulayamaz. Zaten çiftler bu tip şeyleri bırakıp karşısındakinin karakterine, kafa yapısına ve ilişkinin oluruna baksa mutsuz evlilik diye birşey kalmayacak yemin ederim. Aklımız fikrimiz milletçe tepişmekte olduğu için bunları sorgulamaktan karakter analizi yapmaya fırsat gelmiyor tabi..merhaba
5 ay önce internetten biriyle tanistim. Ben 26 yasimdayim o 3o yasinda. Ben finlandiyada (burada dogdum) tip okuyorum o da turkiyede doguda doktor olarak calisiyor. (memleketinde)
Tanistigimiz ilk gun hemen evlilikten bahsetti. Ben de ilk gunden ona bakire olmadigimi. Gecmiste finlandiyali bir erkek arkadasim oldugunu, 5 yil önce bittigini ondan sonra da kimse hayatima girmedigini söyledim. O da uzuldugunu söyledi, fakat durust olmami begendigini. Sadece kiskanclik yaptigi icin uzuldugunu, birini sevdgimi söylesem ayni sekilde uzulecegini. Ben de istemiyorsan anliyorum falan dedim. O da istedgini söyledi, bu konu kapanmistir dedi.
Konustuktan 3 ay sonra ben Turkiyeye gittim. Görustuk, begendik birbirimizi. Benim ailem zaten onunla tanismak icin gidecegimi biliyordu. Turkiyede de teyzem ve anneannemle tanisti. Sonra ailesine söylecekti ama baya uzun surdu söyleyebilmesi. Kendisi utandigi icin bir akrabasi onun yerine söylemis dun babasina. Yani evlenmek istedigi bir iliskisi oldugunu söyledi.
Neyse söyledikten sonra birden bire bu konu kafasina takilmis ve moralini cok bozmus. Önce cok buyuk tepki gösterdim. Ayrilmak istedgini dusundum. Engelledim bir kac yerden. Sonra beni aradi, baska bir uygulamadan mesajlar yazdi. Sakin olunca konusalim dedi.
Sonra butun gun agladim ben. Cok aci geldi bunlar. Ben ilk gunden söyledim, sonradan sorun ciksin istemedigim icin. Ayrilmak istedigini söylemiyor ama bir yandan da beni cok uzuyor. Bana ayrintilarini soruyor. Neden yaptin . kac kere yaptin... Benim nasil yaptigimi dusunuyormus, ne hissettigimi.
Kendisi de yasamis ama kiz arkadaslariyla degil. Bakire biriyle birlikte olmamis. Cinsellik yasadiklarini degerli görmuyormus. Bir kadin ve erkek icin ayni degilmis.
Biz görustugumuzde bana hic yaklasmaya calismadi. ben öptum (Öpucuk yani) o kadar.
Bu sorunlari asar mi? Cok mutsuzum. Ben bastan söyledim, bunlari yasamak istemedigim icin. Ben de kendimi kandirilmis hissediyorum. Cunku sevdim onu, buna izin verdi. Ustelik bana hersey belli, herkese söyle dedi. Ciddi bir yolda ilerliyoruz saklama dedi. Benim arkadalarim, ailem ve bir kac akrabam bu iliskiyi biliyor. Ve facede de bir iliskimiz oldugunu belli eden seyler yapiyor. Fotolarimi yorumlar yaziyor, sayfamda sarki paylasiyor. Yani bana bu kadar guven diyip sonra böyle yapmasi beni cok mutsuz ediyor.
Bunun sonu var mi?![]()
yoo bende mühendisim üstün degilim kimseden. ama gercekten bir saglikci bunu nasil dert eder böyle sasirdim... daha dakkika bir gol bir demeden bir insana bakire olmadigini niye anlatiyorsun? ya orda burda anlatsa? herkese hemen güvenmeDoktor degilim henüz okuyorum. Doktor olunca ne oluyor saniyorsun? Üstün bir insan olmuyorsun.