- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
- Konu Sahibi Nezamanmutluolacam
-
Hayir babasina bu durumu söylemedi. Evlilik dusundugu bir iliskisi oldugunu söyledi. Fakat aileme yalan söylemem lazim gibi dert ediyordu. Ben de bu ikimizin arasinda olan birsey, baska kimseyi ilgilendirmez. Ailene tabiki söylemeyeceksin dedim.
Sen Finlandiya'da tıp oku, sonra git Türkiye'nin en hanzo adamını bul. Nasıl basariyorsunuz kardeş cidden hayret ediyorum.
Anaa baristilar mı?hadi kısmet ya böyle bi hataya düştün. adam sana sevişirken ne hissettin bühü bühüüü ://( dediğinde ona tekmeyi koyma. şort giyme dediğinde giyme. erkeklerle görüşme dediğinde görüşme. yavaş yavaş kafasına dank ediyor sandım ama bi telefon konuşması ile yumuşattı adam. yazık yazık.
Mesajimdan sonra beni aradi. Öyle bir sakin bir ses tonu var ki hemen yumusuyorum. Hemen kaniyor muyum bilmiyorum. Yetistigi cevrede bunlar normal olmadigini. Beni sevdigi icin kiskandigini. Beni zamanla daha cok sevdigini onun icin daha önce aklina getirmedigini. Ben de dedim ki, senin yetistigin cevrede birden fazla evli olan erkekler var, bu da bana normal gelmiyor dedim.
Ben böyle bir durum olmasa da seni istemiyorum cunku senin bakis acin cok yanlis dedim. O da bunu degistiremezsin. Ben de istemezdim bunlarin olmasini. Birden aklima getirince cok mutsuz oldum dedi.
Babasiyla kendisi konusmamis daha ama babasi ailesiyle tanisalim demis. Yine aklim karisti.
Ben de evlilikten önce cinsel birlikteliğe karşıyım.
Ama bu adamı dittir et. Ne zekasız bir düşüncesi var. Erkek yaparmis, bakire olmayanla yapmışmış. Onları onemsemiyomus. ! Muş mus mus da mus mus mus.
Hayvan herif. Gerizekalı bu ya, uzaklaş bundan.
Sen Finlandiya'da tıp oku, sonra git Türkiye'nin en hanzo adamını bul. Nasıl basariyorsunuz kardeş cidden hayret ediyorum.
Anaa baristilar mı?
Cherrycim adam sevip sevilip sonra sevişmiyor.Seviyorsun, seviliyorsun,sevişiyprsun ama sonra seninle cinsellik yaşadığı için karşındakine değer vermiyorsun???? Kafaya gel????
Neeeee barışmış mıııı+1
Cidden anlamıyorum.
Konu sahibesi adam ayağımı yıka dese yıkar yeter ki evlensin kafasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?