Sonradan bakire olmamami sorun etti

Şimdi şekerim sen neden kendi yetiştiğin toplumdan biriyle olmak carken varzolara yöneliyorsun bunu çözemedim.

Toplumumuz erkeklerinin en eğitimlisini gördün işte, kafa neandartal. Sende yanlış ya da garip bir şey yok adamın zihniyeti sakat. Seviyorsun, seviliyorsun,sevişiyprsun ama sonra seninle cinsellik yaşadığı için karşındakine değer vermiyorsun???? Kafaya gel????

Toplum kafamız bu ne yazık ki.

20 yaşındaki gencecik güzel pırlanta gibi bir kız tecavüze uğruyor, vahşice katlediliyor; arkasından ünlü bir türlücü çıkıp mini etek giymiştir diyerek saçmalıyor. Mini etek giyenler aranıyor tabi, tecavüzü hak ediyor.

Çoluk çocuk,kadın,erkek, kedi köpek, ördek,damacana,, engelli,sağlam derken tecavüze uğramayan kalmadı. Sen bu kafadan ne bekliyorsun ki?

Bak ne güzel Avrupa'da kadının da eşit birey olduğu bir yerde doğmuşsun neden kadının insan yerine konmadığı zihniyete neraklısın? Senin ederin Avrupalı bir erkek. Artı, hiç görmediğin etmediğin biriyle internetten tanışıp konuşup nasıl ısındın cidden anlatamıyorum. Çevrende hiç mi erkek yok, çaresiz misin ki binlerce km uzakra ,elini tutma yüzüne bakma imkanı olmayan biriylesin? Neden gerçek hayatta yüz yüze baktığın biriyle olmak yerine saçma sapan işlere girdin cidden çözemedim ya neyse. Haydi bunları geçtim,etraf sapık kaynıyor sen tanımadığın etmediğin birine güvenmeye hiç mi korkmadın kızım? Ya başına bir iş getirseydi??

Hayir babasina bu durumu söylemedi. Evlilik dusundugu bir iliskisi oldugunu söyledi. Fakat aileme yalan söylemem lazim gibi dert ediyordu. Ben de bu ikimizin arasinda olan birsey, baska kimseyi ilgilendirmez. Ailene tabiki söylemeyeceksin dedim.

Tam kazmaymis çok afedersin de. Ailesine niye soylicekmis tuhaf mıdır nedir. Bence kaçarak uzaklaş bundan.

Yine banlanıcam ama yurtdışında büyüyen kızlarımız IQca pek parlak değil bence.

Mis gibi Hanslar, Vikingler tip süper, boy pos endam var, elinden yemeğiydi bulaşığıydı her iş gelir, kadını insan yerine koyar ee bu herifler varken.... kara, kıllı,kısa boylu , pazardan hayvan alır gibi kadına değer biçen tiplere bakmak için cidden 70- IQ gerekiyor. Biri beni aydınlatsın yahu, insanca davranacaklar varken ne tip ne eğitim olan, hayvanca davranan heriflere yapışmak peşine benimle evlen diye kendir olmak niyedir????

Sen Finlandiya'da tıp oku, sonra git Türkiye'nin en hanzo adamını bul. Nasıl basariyorsunuz kardeş cidden hayret ediyorum.

hadi kısmet ya böyle bi hataya düştün. adam sana sevişirken ne hissettin bühü bühüüü :// :(( dediğinde ona tekmeyi koyma. şort giyme dediğinde giyme. erkeklerle görüşme dediğinde görüşme. yavaş yavaş kafasına dank ediyor sandım ama bi telefon konuşması ile yumuşattı adam. yazık yazık.

hadi kısmet ya böyle bi hataya düştün. adam sana sevişirken ne hissettin bühü bühüüü :// :KK43:( dediğinde ona tekmeyi koyma. şort giyme dediğinde giyme. erkeklerle görüşme dediğinde görüşme. yavaş yavaş kafasına dank ediyor sandım ama bi telefon konuşması ile yumuşattı adam. yazık yazık.
Anaa baristilar mı? :KK57:

Bosver Finlandiya yi, tip egitimini falan.
Gel sevdigin nereliyse, orda yasa.
Evinin gadini, bebelerinin anasi ol.
Kaynanaya kayinbabana hizmet et bak bunlar cok acayip seyler. Bunlar kalabaliktir da, amcalar yengeler enişteler. kirveler bile vardir ya abooo dusunsene.
Nerden bulacaksin boyle samatayi elin memleketlerinde. Kaynananla falan toplanip yoresel yemekler yaparsin, yigidin isten gelince ayaklarini falan ovarsin.
Yalniz bakire degilmissin ya kumayi hak ettin bak buna da hazirlikli ol. Ama sorun olmaz bak birbirinize yarenlik edersiniz, ne de olsa sen de yalniz olacaksin buralarda. Baci kardes olursunuz. Yigidonuza boy boy bebeler verirsiniz.
Bence harika bir degerlendir derim.

Birde bizim dilimizi,örfümüzü,adetimizi öğreneceksin bize uyacaksın diye baskıda yaparlar ilerisi için çocuk olupta boşanmaya kalktığındada çocuğuda elinden alırlar epey başına çorap örerler , şu an seni tatlı sözlerle kandırma peşinde belliki iyi çevrede büyümüşsün iyi niyet gösteriyorsun ama hayat çok acımasız , başıma gelmez ben mutlu olurum deme hayatın bu kısmını her gün üzülerek yaşarsın , sonra birde şiddet görme ihtimalinde var ,her erkeğin bir karanlık yüzü var başta göstermediği o yasak ettiği şeyleri yap bakayim ve adamın gerçek yüzünü gör nasıl 360 derece değişiyor ,denemesi bedava
Mesajimdan sonra beni aradi. Öyle bir sakin bir ses tonu var ki hemen yumusuyorum. Hemen kaniyor muyum bilmiyorum. Yetistigi cevrede bunlar normal olmadigini. Beni sevdigi icin kiskandigini. Beni zamanla daha cok sevdigini onun icin daha önce aklina getirmedigini. Ben de dedim ki, senin yetistigin cevrede birden fazla evli olan erkekler var, bu da bana normal gelmiyor dedim.

Ben böyle bir durum olmasa da seni istemiyorum cunku senin bakis acin cok yanlis dedim. O da bunu degistiremezsin. Ben de istemezdim bunlarin olmasini. Birden aklima getirince cok mutsuz oldum dedi.

Babasiyla kendisi konusmamis daha ama babasi ailesiyle tanisalim demis. Yine aklim karisti.

Bu nasıl bir cümle erkekle kadın aynı değil bu konuda ay sinir oluyorm şimdi kendiside bu konulara karşı gelen hoşlanmayan biri olsa ve yapmazsa inan hak vercm adama ya peki yaşmış ve nasıl seni sorguluyo ayy içim şişti. Canm eğer kaldırabileceksen evlen ki kolay olmayack bu inan bana evlensen seninle sevilirkn bile bu konuyu açabillir çünkü fazla takmış. Hakkınızda hayırlısı inşallh cnm

Seviyorsun, seviliyorsun,sevişiyprsun ama sonra seninle cinsellik yaşadığı için karşındakine değer vermiyorsun???? Kafaya gel????
Cherrycim adam sevip sevilip sonra sevişmiyor.
Konu sahibi "Kendisi de yasamis ama kiz arkadaslariyla degil." demiş.
Yani ya gidip parayla seks yapıyor, ya gecelik ilişkilerle, ya da öylesine takıldığı kadınlarla.

Düzeltmek istedim zira bu tavırları yapan adam sevdiği biriyle bile sevişmiyor yani.

Onca yıl okumuş cehaletini atmış üstünden(gerçi o da muamma) ama eşşekliğini pekiştirmiş, derdi davası senin kendine olan güven ve saygını yerle bir edip bi ömür(eger evlenirsen) kendisine karşı ezik pozisyonda tutmak... Böylesiyle bırak evlenmeyi selam bile vermemeli insan...

Adam bu kadar çabuk evlilikten bahsedince de hiç şüphelenmedin mi? Sosyal hayatında kimseyi bulamamış kalkmış internette kız kovalıyo evlencek. Şansına da sen düşmüşsün finlandiya vatandaşo doktor ohh ne ala. Hem de bakire değil. Azcık bekaretten ezdim mi kendini benden aşağı görür.

Doktor diye bi mok mu sandın adamı ya? Görmedin etmedin. En az 3 faul yapmış. Her şey mükemmel bile gitse bu şekilde evlenilmez.

Mey biter saki kalır,
Her renk solar haki kalır,
Diploma insanın cehlini alsada;
Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır..

işin zor bacım.
eeee adına "takıntı" demişler. doktor civan'ımız o takıntıdan nasıl ve ne zaman kurtulur bilmem

Yazdiklarinizda cok haklisiniz. Yazanlarin eline saglik. Ben de olsam ayni seyleri yazardim. Ben de kendimi anlamiyorum. Cok zor geliyor

Erkek arkadasim, internette hic yorum okumazdim, kimseyle paylasamadigim icin okudum dedi. Cok kötu bir yorum okudum, cok kötu hissettim dedi. Ben de kendi aklin yok mu kullan dedim. Sonra da ben böyle diyorum ama kendim de danistim dedim ve gösterdim burada yazilanlari. Sana gösterim mi o yorumu dedi, hayir dedim.

Yani artik o da biliyor burada yazdiklarimi onun icin belki bu son mesajim olur. Ama normallestirmeye calistigini söyluyor. Ama bazen cok sacma sapan seyler söyluyor. Cok farkli bir dusuncesi oldugunu anliyorum. Bugun mesela dedi ki, eski sevgilimden icin, seni hak etmiyordu cunku terk etmis seni dedi. Ben hakediyordum dedi. Ben de, ben mal miyim? Bir ödul muyum dedim? Bu iki kisi arasinda olan birsey dedim.

off cok yoruldum , basim agridi dusunmekten.

Back