Sonradan bakire olmamami sorun etti

Nezamanmutluolacam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
12
9
36
35
merhaba

5 ay önce internetten biriyle tanistim. Ben 26 yasimdayim o 3o yasinda. Ben finlandiyada (burada dogdum) tip okuyorum o da turkiyede doguda doktor olarak calisiyor. (memleketinde)

Tanistigimiz ilk gun hemen evlilikten bahsetti. Ben de ilk gunden ona bakire olmadigimi. Gecmiste finlandiyali bir erkek arkadasim oldugunu, 5 yil önce bittigini ondan sonra da kimse hayatima girmedigini söyledim. O da uzuldugunu söyledi, fakat durust olmami begendigini. Sadece kiskanclik yaptigi icin uzuldugunu, birini sevdgimi söylesem ayni sekilde uzulecegini. Ben de istemiyorsan anliyorum falan dedim. O da istedgini söyledi, bu konu kapanmistir dedi.

Konustuktan 3 ay sonra ben Turkiyeye gittim. Görustuk, begendik birbirimizi. Benim ailem zaten onunla tanismak icin gidecegimi biliyordu. Turkiyede de teyzem ve anneannemle tanisti. Sonra ailesine söylecekti ama baya uzun surdu söyleyebilmesi. Kendisi utandigi icin bir akrabasi onun yerine söylemis dun babasina. Yani evlenmek istedigi bir iliskisi oldugunu söyledi.

Neyse söyledikten sonra birden bire bu konu kafasina takilmis ve moralini cok bozmus. Önce cok buyuk tepki gösterdim. Ayrilmak istedgini dusundum. Engelledim bir kac yerden. Sonra beni aradi, baska bir uygulamadan mesajlar yazdi. Sakin olunca konusalim dedi.

Sonra butun gun agladim ben. Cok aci geldi bunlar. Ben ilk gunden söyledim, sonradan sorun ciksin istemedigim icin. Ayrilmak istedigini söylemiyor ama bir yandan da beni cok uzuyor. Bana ayrintilarini soruyor. Neden yaptin . kac kere yaptin... Benim nasil yaptigimi dusunuyormus, ne hissettigimi.

Kendisi de yasamis ama kiz arkadaslariyla degil. Bakire biriyle birlikte olmamis. Cinsellik yasadiklarini degerli görmuyormus. Bir kadin ve erkek icin ayni degilmis.

Biz görustugumuzde bana hic yaklasmaya calismadi. ben öptum (Öpucuk yani) o kadar.

Bu sorunlari asar mi? Cok mutsuzum. Ben bastan söyledim, bunlari yasamak istemedigim icin. Ben de kendimi kandirilmis hissediyorum. Cunku sevdim onu, buna izin verdi. Ustelik bana hersey belli, herkese söyle dedi. Ciddi bir yolda ilerliyoruz saklama dedi. Benim arkadalarim, ailem ve bir kac akrabam bu iliskiyi biliyor. Ve facede de bir iliskimiz oldugunu belli eden seyler yapiyor. Fotolarimi yorumlar yaziyor, sayfamda sarki paylasiyor. Yani bana bu kadar guven diyip sonra böyle yapmasi beni cok mutsuz ediyor.

Bunun sonu var mi? :KK43:

Son düzenleme:
Ben de evlilikten önce cinsel birlikteliğe karşıyım.
Ama bu adamı dittir et. Ne zekasız bir düşüncesi var. Erkek yaparmis, bakire olmayanla yapmışmış. Onları onemsemiyomus. ! Muş mus mus da mus mus mus.

Hayvan herif. Gerizekalı bu ya, uzaklaş bundan.

burda kandırılan tek kişi var o da sensin
adam senin eski cinsel hayatının ayrıntılarını soruyor, fena halde kafaya takmış durumda
ben erkeğim, sen kadınsın, aynı şey değil sözü ne kadar iğrenç bir söz ya
ona helal, sana haram mı?
pislik adam bir de birliktelik yaşadığı kadınları aşağılamış, cinsellik yaşadığı kadınları değerli bulmuyormuş da, bakire değillermiş de
sen bununla zaten evlenme arkadaşım...

Siz en azindan durust davranmissiniz bunu takdir etmeli.
Neler neler yapip bakire olanlar...
Dinimizce yasak olan cinselligi bakire kalmak icin yasayanlar...
Cerrahi islemle bakire olanlar..
Boyle dusunen erkekler kandirilmayi hakediyor. Soyledigi seyler cok yanlis.
Tercih meselesi bakire biriyle evlenmek isteyebilir fakat bunu en basta soylemeliydi.

merhaba

5 ay önce internetten biriyle tanistim. Ben 26 yasimdayim o 3o yasinda. Ben finlandiyada (burada dogdum) tip okuyorum o da turkiyede doguda doktor olarak calisiyor. (memleketinde)

Tanistigimiz ilk gun hemen evlilikten bahsetti. Ben de ilk gunden ona bakire olmadigimi. Gecmiste finlandiyali bir erkek arkadasim oldugunu, 5 yil önce bittigini ondan sonra da kimse hayatima girmedigini söyledim. O da uzuldugunu söyledi, fakat durust olmami begendigini. Sadece kiskanclik yaptigi icin uzuldugunu, birini sevdgimi söylesem ayni sekilde uzulecegini. Ben de istemiyorsan anliyorum falan dedim. O da istedgini söyledi, bu konu kapanmistir dedi.

Konustuktan 3 ay sonra ben Turkiyeye gittim. Görustuk, begendik birbirimizi. Benim ailem zaten onunla tanismak icin gidecegimi biliyordu. Turkiyede de teyzem ve anneannemle tanisti. Sonra ailesine söylecekti ama baya uzun surdu söyleyebilmesi. Kendisi utandigi icin bir akrabasi onun yerine söylemis dun babasina...

Neyse söyledikten sonra birden bire bu konu kafasina takilmis ve moralini cok bozmus. Önce cok buyuk tepki gösterdim. Ayrilmak istedgini dusundum. Engelledim bir kac yerden. Sonra beni aradi, baska bir uygulamadan mesajlar yazdi. Sakin olunca konusalim dedi.

Sonra butun gun agladim ben. Cok aci geldi bunlar. Ben ilk gunden söyledim, sonradan sorun ciksin istemedigim icin. Ayrilmak istedigini söylemiyor ama bir yandan da beni cok uzuyor. Bana ayrintilarini soruyor. Neden yaptin . kac kere yaptin... Benim nasil yaptigimi dusunuyormus, ne hissettigimi.

Kendisi de yasamis ama kiz arkadaslariyla degil. Bakire biriyle birlikte olmamis. Cinsellik yasadiklarini degerli görmuyormus. Bir kadin ve erkek icin ayni degilmis.

Biz görustugumuzde bana hic yaklasmaya calismadi. ben öptum (Öpucuk yani) o kadar.

Bu sorunlari asar mi? Cok mutsuzum. Ben bastan söyledim, bunlari yasamak istemedigim icin. Ben de kendimi kandirilmis hissediyorum. Cunku sevdim onu, buna izin verdi. Ustelik bana hersey belli, herkese söyle dedi. Ciddi bir yolda ilerliyoruz saklama dedi. Benim arkadalarim, ailem ve bir kac akrabam bu iliskiyi biliyor. Ve facede de bir iliskimiz oldugunu belli eden seyler yapiyor. Fotolarimi yorumlar yaziyor, sayfamda sarki paylasiyor. Yani bana bu kadar guven diyip sonra böyle yapmasi beni cok mutsuz ediyor.

Bunun sonu var mi? :KK43:

Aranızda çok büyük kültür farkı var. İnsan kendini çok mutlu eden biriyle evlenmeli. Sizde böyle bir durum yok. Yol yakınken vazgeçin. Sonra 1 yılımı verdim, 2 yılımı verdim, evlendim, çocuğumuz var diye ayrılamazsınız. Tertemiz sorunsuz bir ilişkiye başlayın. Mutlu olmayı hak edecek kadar değerli değil misiniz?

ona erkekle kadının aynı olduğunu anlat. hatta çok dindar birisiyse ona nur suresinin mealini okut. orda ''temiz bi erkek, zina eden kadınla evlenemez'' yazıyor. ama ''temiz bir kadın da zina eden bir erkekle evlenemez'' yazıyor. ''zina eden erkekler zina eden kadınlara, temiz erkekler temiz kadınlara yaraşır'' yazıyor.

tabi benim düşünceme göre ''zina'' denilen şeyi sevdiğin birlikte olduğun insanla yaşayınca kirlenmiş olmuyorsun, ama mealde zina yapmayandan ''temiz'' diye bahsediyor. ondan öyle yazdım.

o kadar müslümanlar dindarlar sözde... çakma müslümanlar.. ama bi kez olsun açıp kuranın mealini okumamıştır bile eminim. okusa böyle ''erkekle kadın aynı değil'' cahilliğini zırvalamaz.

aç okut ona cidden. sonra da terket onu bence. zihniyetine küfür ettiğim. sinir oldum ya ne demek kaç kere yaptın nasıl yaptın bunlar nasıl sorular be. çok da güzel yaptım defalarca yaptım çok da zevk aldım güzel hissettim de. sonra da ayrıl. ay sinir oldum :KK34:

Evlenseniz bile bir omur bu konuyu ısıtıp önünüze getirecek.kafaya takmış iş ciddiye binip aileler öğrenince daha çok dert etmiş.
üzer sizi yorar yinede karar sizin

Back