- 20 Ocak 2017
- 69
- 30
- 3
- 29
- Konu Sahibi Lale Ozcan
-
Kadın doğumcunuz var mı yoksa sağlık ocağı vb bir yerde mi spiral taktıracaksınız?Arkadaslar 5 aylık bebisim war we bugün doğumdan sonra ilk adetimi gördm bu da hayliyle artık bi hamislik olma durumuna vücudumun hazır olduğunu gösterdi ve aklıma ilk gelen sey spiral ama sezaryen olduğum icin sonda takılırkn canım cok acıdı ve cok korktum spiralde de aynı sey olacak die cok korkuorum bazıları spiral adet düzenini bozuyo ve kasığını belini ağrıtıyo sürekli diolar doğru mu kafam cok karsık ???
Maalesef cnm büyük ihtimal sağlık ocağında falan taktırcam ama uyusturma islemi iyiymis cok tsekkürlerKadın doğumcunuz var mı yoksa sağlık ocağı vb bir yerde mi spiral taktıracaksınız?
Eğer sürekli gittiğiniz jinekoloğunuz varsa uyuşturarak taktırabiliyorsunuz, hatta bir spiral çeşidi var, regl görmüyorsunuz, ağrı sızı da yapmıyor, fiyat olarak biraz farklı sanırım ama bir yakınım kullandı çok memnundu, tanıdığımın acı eşiği düşüktü uyuşturup taktılar.
Noldu cnmSonda ve spiral
2. ayrı yerde oluyor ya ne alaka yaniNoldu cnm
Arkadaslar 5 aylık bebisim war we bugün doğumdan sonra ilk adetimi gördm bu da hayliyle artık bi hamislik olma durumuna vücudumun hazır olduğunu gösterdi ve aklıma ilk gelen sey spiral ama sezaryen olduğum icin sonda takılırkn canım cok acıdı ve cok korktum spiralde de aynı sey olacak die cok korkuorum bazıları spiral adet düzenini bozuyo ve kasığını belini ağrıtıyo sürekli diolar doğru mu kafam cok karsık ???
Benimde iki çocuğum var 5 ve 2 yaşındalar 8 gün önce spiral taktırdım birazcık acıdı ama dayanilmayacak kadar değil eve gelince biraz adet sancısı nin daha ağrılı birşekilde ağrım oldu ağrı kesici alınca hafifledi bana göre en iyisi bu gibi geliyor hapda kullandim ignede vuruldum ama hepsi vücudumun dengesini bozdu bakalım insallah iyi olur bu bende kaymasindan korkuyorum çevremde bu sekilde hamile kalanlar var biraz onu stres yapıyorumArkadaslar 5 aylık bebisim war we bugün doğumdan sonra ilk adetimi gördm bu da hayliyle artık bi hamislik olma durumuna vücudumun hazır olduğunu gösterdi ve aklıma ilk gelen sey spiral ama sezaryen olduğum icin sonda takılırkn canım cok acıdı ve cok korktum spiralde de aynı sey olacak die cok korkuorum bazıları spiral adet düzenini bozuyo ve kasığını belini ağrıtıyo sürekli diolar doğru mu kafam cok karsık ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?