sonbahar'ın küçük aşk yuvası yeni gelin evi

Çok zarif ve güzel bir ev gerçekten çok beğendim. Allah güle güle iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah

kızlar sonunda arka odamızıda düzenleyebildik.
koltuğumuz baya kullanışlı oldu
kenarları açılıyor ön tarafa çekince
halımız biraz minikmi kaldı ney neyse idare edicez biraz böyle daha sonra alıcaz iyice bakmak lazımmış göz kararı oldu :)
daha tv sehpamızı oraya alamadık.
dinlenme ve misafir odası gibi oldu
kışın tv de koyup oturucaz kısmetse

kızlar tüfek babamın kendi el yapımı

Son düzenleme:
her şey çok güzel güle güle oturun fakat duvardaki çerçeveler eğri mi olmuş bana mı öle geldi

cnm yeni astım fotolar içinde eğrelti oldu
tam monte edilmedi çiviler önde çekiç lazımmışş evde yok
yeni ev olunca hiç bişiy olmuyor
ne zormuş
teşk.ederim bu arada

maşallah çok guzel Allah herşeyı gönlünüze göre versın mutluluk olsunda gerisi kolay

ocak almayı unuttunuz heralde. yoksa benmi göremedim mutfakta. ama önemli değil. her şey çok güzel bayılırım yeni mobilya kokan evlere. mutlulukla otur. evine bismilahla gir ki şeytanda sizinle girmesin evinize aranıza... mutluluklar

cnm teşk.ederim
set üstü ocağımız var bulaşık mak. üzerinde unutmadık yani
evet eve girip çıkarken besmele çekiyrm zaten
Rabbim her zaman mutluluk huzur versin inş.

L şeklindeki mutfakları çok kullanışlı buluyorum bende mutlulukla oturun inşallah :97:

hayırlı uğurlu olsun eviniz :) ii günlerde oturrurun. ben bişi sorcaktım tablolarınız çok hoşuma gitti siyah beyaz bunlar canvas baskı dedikleri tablolardanmı yoksa karakalem çalışmasımı çok güzeller yaaa nerden aldınız

canım onlar babamın hediyesi
karakalem çalışması sanırım.ama arkasına sunta yapıştırdı ince kalmaması için
çerçevede de cam parlayıp özelliğini kaçırıcaktı
o da büyük kalın suntalar kestirip üzerine yapıştırmış
ev hediyesiydi.ist.dan almıştı ama nerden aldı bilemiyorum.
çok teşk.ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…