Gelinlik Ayakkabısı sonbahar'ın gelin ayakkabıları

zeynep çok güzel gelin ayakkabıların. benimki de böyleydi derisi yani. düğün ne zaman yaa belli mi. şimdiden aldığın iyi olmuş. çünkü kışın çeşit olmuyor

canım cok gzelmiş.. ayaklarında minicikmiş..:) benım 40 no ayaklarımı dusununce epey büyük geldi..:)
mutlulukla giy inşallah..:)

canım özellikle topuksuz yaptırdın galiba boyun uzun
çok güzelmiş ayakkabı ayak numaranda ne güzel yaa minicik

canım cok gzelmiş.. ayaklarında minicikmiş..:) benım 40 no ayaklarımı dusununce epey büyük geldi..:)
mutlulukla giy inşallah..:)

canım özellikle topuksuz yaptırdın galiba boyun uzun
çok güzelmiş ayakkabı ayak numaranda ne güzel yaa minicik

sağolun kızlar.
amin inş..
ayaklarım küçük olduğundan ayakkabı bulmasıda ayrı dert
özellikle az topuklu yaptırdım cnm
boyum uzun saçla fln daha da uzun durur düşüncesiyle çok fazla topuklu giymek istemedim
nişan ayakkabılarımın topuğuda böyleydi gayet karar olmuştu.
rahat etmiştim inş. bunlarda rahat olur

canım boyun kaç

1 68 fln cnm.
nişanlımla 1 2 cm var aramızda
saçımda yapılınca ondan uzun görünmek istemiyrm :)

çok iyi anlıyorum seni canım bende 165 im topuz ve topukluyla belli bir uzunluk oluyor özelliklede eşinin boyuna ayarlamak gerek biraz innşallah kısa görünürsün topuzunu fazla tepeden yaptırma bide nişanlına söle bayağa topuğu oluyor bazı erkek ayakkabılarının düz taban yada normal kalın topuk olarak erkeklerde de oluyor

cnm benim ayakkabılarım alınırken onunkinide aldık
nişanlımınki hazırdı
ben bu topukla denedim gayet iyi oldu.
o benden uzun duruyordu.
cnm topuz yaptırmıcam ben ztn ama tepeden kabartıyorlar bazen krepe denioyor galiba
öyle yaptırmıcam daha doğal bişiy istiyrm
kınada topuz olcak
o da dağnık olsun istiyrm aşağıdan bir topuz olsa uzun durmam herhalde.

hımm ölemi
krepeyle yapılan herşey çok güzel duruyor ama eminimki diğer türlüde hallederler canım ozaman dahada kısa durursun ben çok seviyorum gelin damatın omzuna kaar gelince daha uzununu sevmiyorum

amin cnm ..Rabbim nasip eder inş o günleride gösterir.
evet krepeler güzel duruyor ama kararında olunca :)
bende az bişiy yaptırırım artık. evet bir olunca güzel duruyorda damat kısa olunca bende hoşlanmıyrm

canımcım çok cici görünüyorlarr
nebde bu tarz topuksuz bir ayakkabı kullacanağım
mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…