- Konu Sahibi sonbahar14
-
çok teşk.ler cnmmutluluklar dilerimm
sağol canımm. belkide karşılaşıyoruzdur.Memleketlim çok güsel çıkmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin.. Sahildeki ve rakoczi müzesindeki fotolara bayıldım.. hep böyle gülsün yüzünüz inşallah.. Belkide gün içinde karşılaşıyoruz ama haberimiz yok birbirimizden :)
valla cnm inan eldivenlerimi göndermeyi çok isterdim kullanman çokta mutlu ederdi beniistanbulda gelinlikçilerdeki modeller bana çok kıro geldi, ben hanımın çiftliğinde güllü'nün kısa dantelli eldivenlerinden yani seninkinin benzeri bişey istiyorummm(((
MaşAllah canım yaaa harikasınız
ömür boyu mutluluklarrrrr
bir ömür inşAllah..
mutluluklaaaaaaaaarrrrrrrrrr
fotoraflar cok güzel, zaten mutlulugunuz yüzünüzden belli oluyor...
insallah hep böyle güler yüzün cok mutlu olursun..
mutluluklar diliyorum bir ömür boyu...
böcüğümmm sağol tatlımmhey maşallahhcok güzel olmuşsun cnm
Allah ayırmasın o güzel yüzn hep gülsün tatlım
resımlerı cok beğendım
işte olmadığim dönem eklemışsınn yenı gördüm:78:kocamannnn mutluluklar
cok güzel olmussunuz allah bütün sevenleri kavuştursun
çok güzel olmuşsunuz bayıldım:) bir ömür boyu mutluluklar
canımcımmm tez zamanda senin başına inş. az kalmış sanırımayyyy darısı başıma
baktıkça tüylerim ürperiyor
ömür boyu mutluluklar dilerim
amin cnm çok teşk.ederimcanım fotoğraflara bayıldıımmm, çok güzel olmuş...
mutluluğunuz artarak devam eder inş...
ya birşeyi çok merak ediyorumm, gelinliğin arkası bu kadar uzun olunca oynamak dans etmek nasıl oluyo? uzun kuyruğu olan gelinlikleri seviyorum ama oynarken nasıl olur bilmiyorum... :S merak ettim de =))
elisaam cnm benim çok mutlu oldum yazdığına.canım çook güzel bir gelin olmuşsunharika görünüyorsunuz
Mutluluklar diliyorum
sağol canım.cok guzel bi gelin olmussun canim yuzunden o gulucuk hic eksilmesin insallah... bi sorum olucakti dis mekan cekimine ne kadar odediniz tatlim?
sağol cnm benim.aminDış çekim fotoğraflarına bayıldım yaaaa :) Allah mesut etsin ...
çok güzel olmussun masallah 2011 gelinleri topic indede yazdıklarını okuorum bazen hayranım senin evliligine ... eşin çok anlayıslı ve iyi biri yüzünden akıyo temizligi valla senide cok seviyor bakıslarından belli birde bizim bi tanıdıga acayip benziyo biran sok oldum o mu diye o kadar benziyo ama tabi imkan yok o evli zaten yurtdısında yasıyor, sende cok guzel cok iyi kalpli bir kızsın yuvanın huzuru hiç bozulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?