- Konu Sahibi sonbahar14
-
Oyyy hepsii çok güzell canım perii gibi olmuşsun, allahım bir ömür mutluluk versin inş..
zeynep canım benim ya muhteşem olmuşsun. dedikleri kadar varmış. albümün ve gelinliğin makyajın hepsi çok güzel olmuş. rabbim huzurdan mutluluktan ayırmasın sizi.
zeynepçiğimmmm çok tatlı görünüyorsunuz canım benimrabbim nazarlardan korusun inş.
herşey mükemmel görünüyor özellikle pozlara bayıldım Allah bir ömür mesut etsin tatlım
dış çekimlerinizi çok beğendim.Allah sevginizi,bağlılığınızı bir ömür daim etsin
Her şey çok güzel görünüyor. Çok mutlu olursunuz inşallah!! Bu arada gelinliğine bayıldımmm!! :)
çok teşk.ederimm.
aminnn inş.
sağol canım gelinliğime ilk görüşte aşık olmuştum resmen
daha da başka hiç bakmadım. ilk gördüğüm denediğim gelinliği aldım
Çok da iyi yapmışsınnn :)
hepsi çok çok güzel :) bir ömür boyu mutluluklar...
Ömür boyu mutluluklar gerçekten gelinliğin çok yakışmış abartısız, sade ve zarif. Fotoğrafçınız da işini biliyor çok güzel pozlar yakalamış. Herşey gönlünüzce olsun :)
ayyyyy, çok güzel olmuşsun canımmmgeliniğin çok çok hoşuma gittiii allah bi ömür ayırmasın inşallahh
kızlar hepinize ayrı ayrı çoook teşk. ederimCanım seni çeyiz ve sohbet topiklerinden tanıyorum, ne güzel bir gelin olmuşsun, maşallahYeni yuvanda, yeni hayatında mutluluklar dilerim canım
Gelinliğine bayıldım, sanada çok yakışmış, nereden aldığını öğrenebilir miyim? Birde fotoğraf çekimi yaptığınız mekan neresi acaba?
çok teşk.ler fotoğraflar bazen açılmıor bende de tekrar yüklemem gerekiyr sanırım en kısa zamanda eklicemfotoğraflar çok güzel ama ben evininkileri göremedim sırf bendemi gözükmüyo acaba :26:
canım zeynepciiimmmmm allah bir yastıkta genç kalmayı nasip etsin...
mutluluğunuz daim olsun gülen yüzünüz hiç solmasın canım benim....
maşallahh maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?