• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonbahar'da Evlendi... Düğün, Dış Çekim, Nikah ve Kına Fotoğraflarım

sonbahar14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
12.319
0
0
Diğer
kızlarr ha oldu ha olacak derkenn sonunda düğünümüzde oldu..
umarım beğenirsiniz fotolarımızı.
elimde kuaför fotom olmadığı için albümümden eklicemm. hadi iyi seyirlerr.

evimin resimlerinide daha önce eklemiştim. görmek isteyenler için lingte
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/436753-sonbaharin-kucuk-ask-yuvasi-yeni-gelin-evi.html

8 mayıs nikah günümüzden bikaç foto

2699.jpg

19 mayıs kınamızz
04bf9c70.jpg

2742.jpg

2712.jpg

2747.jpg

Dış çekim

2761.jpg

2767.jpg

2772.jpg

2775.jpg

2778.jpg

2783.jpg

2787.jpg

2827.jpg

2829.jpg

2833.jpg

2835.jpg

2841.jpg

2843.jpg

2844.jpg

2845.jpg

2848.jpg

2851.jpg

2853.jpg

2858.jpg

2862.jpg

2865.jpg

2866.jpg

2870.jpg

2873.jpg

2874.jpg

2881.jpg

albümdeki şekilleri
2882.jpg

2890.jpg

düğünden
2908.jpg

2912.jpg

2895.jpg

2896.jpg

2899.jpg

2903.jpg

2905.jpg

2907.jpg

en son eklemeyi unutmuşum :)

5519.jpg

ve bittiii :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
:nazar::nazar:Oyyy hepsii çok güzell canım perii gibi olmuşsun, allahım bir ömür mutluluk versin inş.. :16::16:

zeynep canım benim ya muhteşem olmuşsun. dedikleri kadar varmış. albümün ve gelinliğin makyajın hepsi çok güzel olmuş. rabbim huzurdan mutluluktan ayırmasın sizi.

zeynep canım benim ya muhteşem olmuşsun. dedikleri kadar varmış. albümün ve gelinliğin makyajın hepsi çok güzel olmuş. rabbim huzurdan mutluluktan ayırmasın sizi.

zeynepçiğimmmm çok tatlı görünüyorsunuz canım benim :nazar: rabbim nazarlardan korusun inş.

herşey mükemmel görünüyor özellikle pozlara bayıldım Allah bir ömür mesut etsin tatlım:69:

sağolun canlarımm.
çok teşk.ederimmm :16:
beğendiğinize sevindimm
darısı bekarlarımızın başına inş....

Her şey çok güzel görünüyor. Çok mutlu olursunuz inşallah!! Bu arada gelinliğine bayıldımmm!! :)

Her şey çok güzel görünüyor. Çok mutlu olursunuz inşallah!! Bu arada gelinliğine bayıldımmm!! :)

çok teşk.ederimm.
aminnn inş.
sağol canım gelinliğime ilk görüşte aşık olmuştum resmen
daha da başka hiç bakmadım. ilk gördüğüm denediğim gelinliği aldım

Ömür boyu mutluluklar gerçekten gelinliğin çok yakışmış abartısız, sade ve zarif. Fotoğrafçınız da işini biliyor çok güzel pozlar yakalamış. Herşey gönlünüzce olsun :)

ayyyyy, çok güzel olmuşsun canımmm :nazar: geliniğin çok çok hoşuma gittiii :nazar: allah bi ömür ayırmasın inşallahh:nazar:

Canım seni çeyiz ve sohbet topiklerinden tanıyorum, ne güzel bir gelin olmuşsun, maşallah:nazar: Yeni yuvanda, yeni hayatında mutluluklar dilerim canım:16:

Gelinliğine bayıldım, sanada çok yakışmış, nereden aldığını öğrenebilir miyim? Birde fotoğraf çekimi yaptığınız mekan neresi acaba?

Çok da iyi yapmışsınnn :)

hepsi çok çok güzel :) bir ömür boyu mutluluklar...

Ömür boyu mutluluklar gerçekten gelinliğin çok yakışmış abartısız, sade ve zarif. Fotoğrafçınız da işini biliyor çok güzel pozlar yakalamış. Herşey gönlünüzce olsun :)

ayyyyy, çok güzel olmuşsun canımmm :nazar: geliniğin çok çok hoşuma gittiii :nazar: allah bi ömür ayırmasın inşallahh:nazar:

Canım seni çeyiz ve sohbet topiklerinden tanıyorum, ne güzel bir gelin olmuşsun, maşallah:nazar: Yeni yuvanda, yeni hayatında mutluluklar dilerim canım:16:

Gelinliğine bayıldım, sanada çok yakışmış, nereden aldığını öğrenebilir miyim? Birde fotoğraf çekimi yaptığınız mekan neresi acaba?
kızlar hepinize ayrı ayrı çoook teşk. ederim
güzel dilekleriniz beni çok mutlu etti
beğenmenizde çok hoşuma gittii :16:

gelinliğim privenuptia atalier ama kodunu unuttum :)

fotoğrafçımız süperdi gerçekten
kadın işi ii bilio:) normalde foto çekimlerinde çok kasılırım ben gülemem fln ama dış çekiminde verdiği rahatlıkla güzel pozlar oldu galiba

çekimlerimiz tekirdağ rakoczi müzesi ,aşıklar parkı ve marinada yapıldı

fotoğraflar çok güzel ama ben evininkileri göremedim sırf bendemi gözükmüyo acaba :26:

canım zeynepciiimmmmm allah bir yastıkta genç kalmayı nasip etsin...
mutluluğunuz daim olsun gülen yüzünüz hiç solmasın canım benim....

maşallahh maşallah:nazar:

fotoğraflar çok güzel ama ben evininkileri göremedim sırf bendemi gözükmüyo acaba :26:
çok teşk.ler fotoğraflar bazen açılmıor bende de tekrar yüklemem gerekiyr sanırım en kısa zamanda eklicem
canım zeynepciiimmmmm allah bir yastıkta genç kalmayı nasip etsin...
mutluluğunuz daim olsun gülen yüzünüz hiç solmasın canım benim....

maşallahh maşallah:nazar:

sağol tatlım benimm aminnn tez zamanda darsı başına.
:16: :16:

Back