Sonbahara yeni bir biz

Bir şeyleri değiştirmek için biz kadınlara ne gerek?

• İnanılmaz bir mutluluk

OY: 0 0,0%
  • Birilerinin dürtüklemesi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8

Primsess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
47
22
26
Ever arkadaşlar uzun zamandır yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler doğrultusunda bu başlığı açtım.Bizde hep beraber deneyim ve yaptıklarımızı paylaşarak başarılı,kültürlü ve bakımlı bayanlar olabiliriz.Diğer bayanlardan hiç bir eksiğimiz yok hatta fazlamız bile olabilir.Bunu keşfetmek bize düşüyor.Keşif için ilk başta özgüvene ihtiyacımız var.Bunun için en azından kendim için, hoş bir vücuda alımlı bir cilde ihtiyacımız var.İnanınki buna sahip olduğumuzda çoğu insanın bakış açılarının değiştiğini görünce daha çok cesaretleneceksiniz.O zaman bugün spor olsun diyet olsun cilt ve vücut bakımı olsun her şeyimizi paylaşalım.Birbirimizi cesaretlendirelim.Unutmayalım ki alımlı bayan aynı zamanda bilgili,kültürlü ve mutlu bayandır.Bu yüzden okuduğumuz kitapları, edindiğimiz bilgileri,hobilerimizi,fobilerimizi bizi üzen şeyleri paylaşalım hem bedenen hem de ruhen yaralarımızı saralım. Hadi kızlar başlayalım !!

Kızlar bu işe ilk başta diyetle başlamalıyız orucunu açtım ve yediklerim şehriye çorbası,1 dilim bol sebzeli pizza yarım patlıcan közleme, bir lokum sizler naptınız?

Ben de varım bu işte☺3-4 gündür yediklerime dikkat etmeye başladim ve hiç zorlanmiyorum. 5kg fazlam fazlam var.
Cildimden memnun degılım. 29 yaşindayim. Cildim yorgun gorunuyor. Parlak ve canli degil. Bu konuda Biseyler yapmak isterim.

Kilo konusunda sizde durum nedir bilmiyorum. Ama bence acele etmemek gerek. Demek istediğim ben beslenme tarzimdaki yanlislari çikarttim. Simdi suphem yok kilo konusunda. Saglikli beslenmeye calisiyorum. Bu hem ideal kiloma beni ulastiracak, hemde daha saglikli olmami saglayacak diye dusunuyorum ve zayiflamaya calismiyorum.

Yapamadıgım ve yapmak istediklerimse, spor yapmak ve daha bakimli olmak dikkat cekmek isterim. Bekarken cok dikkat cekerdim her girdigim ortamda. Evlilik, cocuk falan derken ben kendmi biraktim.

Yapamadıgım ve yapmak istediklerimse, spor yapmak ve daha bakimli olmak dikkat cekmek isterim. Bekarken cok dikkat cekerdim her girdigim ortamda. Evlilik, cocuk falan derken ben kendmi biraktim.
Özür dilerim uzun zamandır giremiyordum foruma şimdi görebildim öncelikle benim 10 kilo gibi bir fazlalığım var bende yavaş ve sağlıklı bir şekilde verme düşüncesindeyim .cilt konusuna gelince öncelikle cilt tipiniz nedir

Tekrar mrb benm alnim ve burnum yagli sayilir ama cok degil. Onun disinda cildim kuru ve hassas. Garnierin yuz temizleme urunu var bende. Aksamlari onunla yikiyorum yuzumu. Loreal Yuz kremini kullaniyorm. Ama bunlari duzenli yapmiyorm. Makyaj da nadiren yapiyorm. Bari cildim parlak görünsün. Sizde durum nedir? Piril piril bi cilt icin neler yapabilirz? En basta bol su icmek lazim tabi. Dogal peeling yontemleri, yada maskeler var mi bildiginiz?

Anladığım kadarıyla cilt tipiniz normalden karmaya dönük.Garnierin ürünlerini çok önermiyorum yurt dışında kırışıklık yaptığına dair bilgiler dolanıyormuş.cilt bakımı zaten bizim için önemli bir husus.Onun için bence daha kaliteli işinin ehli markalara yönelmelisiniz bunlara bi kaç örnek olarak bioderme,la roche posay,ester lauder gibi markalardan cilt tipinize uygun 1 temizleme köpüğü, JEL size ağır gelebilir 1 tonik ve en önemlisi bir nemlendirici almanız gerekli tonik olarak gül suyu ve maden suyunu dönüşümlü olarak kullanabilirsiniz.Ayrıyetten ışıltılı cilt için peeling de önemli gerek kendiniz yaparak gerekse de ürün alabilirsiniz örnek vereyim
Zeytinyağı+kahve telvesi yada yulaf+zeytinyağı ürün olarak da etrafındaki çoğu kişi yves rocherin kayısılı peelingini çok övüyorlar.maske olarak bunu yağlı bölümlere yapın çünkü kuru yerleri daha çok kurulabilir kil maskesi iyi bir maske olabilir meyvelerin maskesi de hem doğal hem de sağlıklı bunları deneyebilirsiniz ben bugün yeni bir şey deniyeceğim sizede anlatayım biliyoruz ki buz cilt için toparlayıcı özelliğe sahip bende faydalı bitki ve meyvelerin sularını çıkartarak onları buz kalanında dondurucam günlük sabahları onlarla yüzüme masaj yapacak cildinin inanılmaz toparlanacağını düşünüyorum

Tekrar mrb benm alnim ve burnum yagli sayilir ama cok degil. Onun disinda cildim kuru ve hassas. Garnierin yuz temizleme urunu var bende. Aksamlari onunla yikiyorum yuzumu. Loreal Yuz kremini kullaniyorm. Ama bunlari duzenli yapmiyorm. Makyaj da nadiren yapiyorm. Bari cildim parlak görünsün. Sizde durum nedir? Piril piril bi cilt icin neler yapabilirz? En basta bol su icmek lazim tabi. Dogal peeling yontemleri, yada maskeler var mi bildiginiz?
Size önerilerimi yazdım istediğinizi uygulayabilirsiniz

Tesekkur ederim onerileriniz icin. Onerdiginiz markalari arastirmaya basliyorum. Spor yapiyo musunuz, yuruyus, yuzme, spor salonusalonu vs.

Ramazanda olduğumuz için spora pek vakit ayıramadım ama ramazandan sonra 1 er saatlik yürüyüşe başlıycam ayrıca dans etmeyi de çok severim kalori yakımı için önemli olduğunu düşünüyorum

Sonbahara, eylule kadar diyebiliriz. Cilt bakimi, beslenme ve sporu hayatimizda bi duzene koymus olursak harika olur.

Ben su anda sadece kizimin pesinde spor yapiyorum onumuzdeki bi hafta yuzme sansim olacak. Yuruyus de yapabilirim. Yapmaliyim yani. Eylulden itibaren salona da gitmek istiyorum. Komple sıkılasmak istiyorm.Vakit ayarlayabilirsem. Cunku calisiyorum ve cocugm var.

Hmm sizin işler biraz yoğunmuş ben ögrenciyim zaten şu anda tatiliz kafam rahat o yüzden :-)

Ben de şu an tatildeyim ve sivilce çoğaldı özellikle omzumda ve alnımda. . Niye ola ki:110: havuz deniz suyundan olablr mi

X