Saç Rengi ve Saç Boyama Sonbahar Kızılı

yesilmavigri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
341
0
46
İstanbul
Kızlar yine ben. Sonunda saç boyamı aldım. Palette Sonbahar Kızılı aldım. Saçlarım siyah boyalı ama son 3 aydır boyamadım ve baya aktı. Sonbahar kızılı üstüne tutar mı sizce? Boyamaya korkuyorum.

ben eylülde kızıl kestaneye boyadığım saçlarımı daha yeni bu boyayla boyadım koyu kızıl gibi bir renk oldu siyahıda açabilir %9 luk oksidan var içinde zaten yalnız diplerden gelen saçlarını en son boya oralar kırmızı tutar

İşte ben de ondan korkuyorum. Dipleri hiç mi boyamasam acaba. Ya da en son boyadığımda ne kadar bekletmeliyim?

Dip derken?
Saç boyasının saçında 25.30 dakika durması yeterli.
Bekleme süresi arttıkça rengi daha koyu olacaktır.
Ve söylemeden geçemicem ; yeni konu açmana gerek yoktu. Hali hazırda olan 3 konundan birine devam edebilirdin.
Herneyse.
Umarım istediğin sonucu elde edersin :)

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/462538-kizil-sacin-cazibesi-evde-kizila-ulasmak-rengini-korumak-cok-kolay-artik-resimli.html

Birde saç rengini korumak istiyoesan bu konuya gözat derim.

Son düzenleme:
benim saçlarım koyu kestane diplerim 8 dk beklettiğim halde bakırımsı bir şeye dönüştü daha fazla bekletirsen kızıl rengini verir ben orda biraz hata yaptım 15 dk bekletsen iyi olur uçları boyayınca ben 20 dk bekletip sonra dipleri boyadım

Teşekkürler. :)

Canım uçlarını da açar inşallah ya , valla hala boyamadım, dipler kıpkızıl uçlar siyah kalacak diye :/

Bende çok korktum o yüzden dipleri çok az beklettim ama dediğim gibi ilk boyalı kısımlardan başlayacaksın boyamayı bitirdikten sonra 20 dk bekle sonra dipleri boyamaya geç ve 10-15 dk daha bekle doğal saç rengin ne bilmiyorum ama kumral tonlarındaysa 10 dk beklemen yeterli olur böyle yaparsan renk farkı olmaz

Canım diplerim bildiğin kıpkırmızı oldu, altları ise hiç değişmedi Of of berbat oldu yaa hiç beğenmedim. Ne yapıcam şimdi

diplerde kaç dakika beklettin? doğal rengin neydi ki? :S ben mavi siyaha koyu kızıl yaptığımda bile tutmuştu kızıl kestane olmuştu en azından

sonbahar kızılı alttaki tona göre değişen bir renk ben kullandığımda kırmızı olmuştu ama gerçekten kızılların arasında en az akan renk b

Benim saçlarım sonbahar kızılı
Kızıl olarak bordo duruyor , ışıkta ise oda ışığıysa beyaz , gün ışığıysa eğer daha açık kızıl çok hafif turuncumsu yansımaları oluyor.
Fotoğraflarını koyardım ama henüz 100. mesajımı tamamlayamadım .

Arkadaşım, ssaç koyu renkse ve bu koyu renk boyaysa üstüne açık ton tutmaz.
Ya iyice akıtcaktın boyayı yada açtıracaktın..
Geçmiş olsun , inşallah düzelir saçların istediğin gibi olur .

canım aynı şey 1 ay önce benim de başıma aynı şey geldi... üstelik ben 10 aydır saçımı boyamadığım halde siyah yeteri kadar akmamış... ben de sonbahar kızılı ile boyadım senin gibi ve sonu hüsran oldu... uzayan saçım yaklaşık 1 karış kadar kırmızı iken uçlar siyah duruyordu... kış olduğundan bere yardımıma koştu :)) bir hafta bekledim ve palette yoğum açıcı ile açmayı denedim ancak sadece siyah olan kısımlara uyguladım... saçlarım ince telli olduğu için 30dak beklettim...yıkadığımda çok az açıldığını gördüm... 1 hafta daha dinlendirip tekrar açıcı uyguladım..ama hakverirsin ki yarısı kırmızı olduğu için o kısımlara sürmeden açmak zor oldu... ama sonunda kestane tonlarında açabildim saçlarımı ...şimdi dinlendiriyorum..birkaç gün sonra palette büyülü kızıla boyayacağım..sonbahar kızılından biraz daha koyu bir ton... umarım saçımdaki ton farklılıklarını kapatır...
aynı durumu yaşamışız :)) ama endişe etme düzelmemesi için bi neden yok...

Selam canım öncelikle boyaya boşuna para vermişsin. Ben 15 yaşımdan beri saçımı aklına gelecek her renge boyadım. Sıkılıyordum boyuyordum tekrar siyah yapıyordum. Düşün yani her defasında açtırıyordum. O güzelim saçlarım gitti yıllardır süpürge gibi saçla dolasıyorum. Şimdi gelelim asıl meseleye. Saçında siyah var istediğin kadar uzat o saçı, siyah bir yere kadar akar sonra akmaz canım, kandırır seni gel beni boya bende tutmicam o boyayı üstün sarışın altın esmer olsun der. Öyle rengarenk gezersin, ele güne rezil olursun. Haydi kuaföre gidelim o zaman. Allahhh başlarlar saçını açacaz , yıpranmasın diye sildirme uygulayalım bla bla bla.. Dünya kadar para alırlar, silme falan yapmaz bildiğin açıcıyı kullanıp müşteri kandırırlar cunku silme pahalı bir madde. Yani o siyah yerler kesilmeden böyle birşeye kalkışma canım boş yere. Banane ben bu rengi isterim diyorsan da git kestir sonra boyat. Ayrıca unutmayın ki palette renkleri bir harika ama saçı en cok yıpratan da boya. Tavsiyem Garnier olur sizlere. Çünkü saçı yumusacık yapıyor ve yıpratmıyor. Sadece renk ilk basta koyu cıkıyor sonra 2 yıkamada oturuyor.

Kıızzz ne güldüm ama ne hoş özetlemişsin durumu .
Sonbahar kızılını ben doğal saç rengim olan koyu küllü kestanenin üstüne boyadım.
Tuttu da gibi.
Ama palettenin en çok yıpratan olduğunu bilmiyordum ilk kez senden duydum bunu .
Garnier'in güzel bir rengi var Nar kızılı mıydı neydi , onu denemeyi düşünüyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…