• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sonbahar kızılı ve açık kahveyi karıştırsam?

ursula_

hayal et ve çalış...
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
262
24
118
Ankara
Arkadaslar merhabalar. 1 ay once, artik coktan kendi rengine donmus olan (koyu kumral) saclarimi palette basic acik kahve ve acik kumrali karistirip boyadim ve cok guzel, orta ton bi kahve elde ettim ama deniz gunes vs baya akitti yine su an koyu-orta kumral renginde sacim ama bu rengi sevmiyorum. Kirmizimsi olmayan, orta koyulukta tatli bi kizila boyamak istiyorum. Annemim sacini koleston ask aleviyle boyuyoruz ve coook memnunuz. Son boyamada palette koyu kahvee aldk biraz koyu kahve oldu gercekten :D ben de bu boyalarin her zaman daha koyu ciktikari gercegiyle yola cikip palette sonbahar kizili ve acik kahve aldim. Bu iki renk karisimiyla guzel bir kahve kizil elde edebilir miyim?

olmaz cnm be sonbahar kızılı pembemsi bir kızıl kahveyle karıştırsanda sanmıyorum güzel bir renk çıkacağını

Himmm yaa iyi ki sormusum bak, dun rossmann dan almistim cunku bugun gidip degistireyim. Ya karistirip elde edebilecegim bi kizil biliyo musunuz peki

Back