Canim önce saclarindaki boyayi beyaz sabun veya kepek sampuaniyla güzelce akitmalisin.. Sonra küllü kumral ya da koyu küllü kumralla kizili kapatabilirsin. Yalniz ilk boyamada hemen kapanmaz kizillar, 2-3 boyamada renk oturur. Ayrica küllü renkler dogal durur merak etme.En son ne zaman boyadin saclarini? Kendi sac rengin ne?
canım sanki konuyu ben açmışım gibi hissettim bende aynı durumdayım. Yalnız benim son iki boyamda bakır kızıl boyatmıştım. o yüzden kırmızılık yerine biraz daha turuncu bir kızıl şu anda. Kuaförüme sordum ama kumral kapatmaz biraz daha kahve tonlarına yakın boyayalım dedi. 6 lı tonlar olabilirmiç ma içinde hafif bakırlık olur yine de dedi. Bir cesaret edebilsem bende boyatacağım :)
bence kızılı siyahtan başka bir renk adam gibi kapatmaz zaten 1 2 haftaya akıp arada kızıl ışıltılar bile olabilir yani.. kızıldan kurtulmak zaman alır ama kahve tonları ve siyah zamanla kapatır bence...
cnm o renk çok hoş da ylnz sçlrn krmzı üstne mavmsi bir renk yni düşsne kırmızı üstne mavi .çok abuk sbuk bir renk de olblr cesartn varsa değrlendir bce boynı git dğştir kestne kzl fln yada koyu kestane tvsiye edrm bn boydm kıp kırmızı oldu snra koleston koyu kestne oldm inn çok gzl oldu 20 dk fln bklt ama ara kahve rengi sçda röfle gibi durdu çok bnldi tabi en isini sen blrsn
bnm tvsiyem koleston koyu kestne .çok uzun yzmdm öptm by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?