Saç Rengi ve Saç Boyama Sonbahar kızılı saçımı sarıya çevirmenin yolu nedir sizce?

catseye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
105
0
96
İstanbul
Arkadaşlar, saçlarımı kızıldan sarıya döndürmek istiyorum. Palette ya da koleston yoğun açıcıyla açsam turuncu olacak biliyorum çünkü daha önce yaptım( ama akıllanmadım maalesef

Forumda da nette de araştırdım acaba ilk açtığımda turuncuya dönen saçımı tekrar açsam nasıl olur? Sonra da hangi renge boyamalıyım sizce? Fikri olanlardan paylaşmalarını rica ediyorum.

Saçım aşağıdaki kızıl gibi, ben resimdeki sarıya geçmek istiyorum.

Cnm açman lazım o bi kesin de bu saç için profesyonel bi el lazım mecburen kuaför yollları göründü...

saçını açtıktan sonra,küllü bir boyanın içine 0.33 yada 0.22(ıgora) koy leblebi büyüklüğünde kzııllık ve turuncu azaltıcı bu boyalar..

bunu belirlemek için erken aslında ama küllü ton ile istediğiniz bakırlık vs içermeyen bir sarı ya ,atıyorum
8.1 ve 9 numaranın içine turunvu azaltıcı koyabilirsiniz,turunculukların yoğunluğuna göre karar verirsiniz..

Ben hala cesaretimi toplamaya çalışıyorum:) Sizce iki kere mi uygulamalıyım açıcıyı? Bir de röfle setiyle açanlar varmış galiba, nasıl oluyor acaba?

Diyorum ya çok kafama takıldı bu sarı saçlar Bir şey daha soracağım; bir yerde de-şimdi hatırlamıyorum-saçı açtıktan sonra boyadan önce uygun şekilde cila yapılması gerektiğini okumuştum, ama bu cilalar Türkiye'de yokmuş galiba. Fikri olan bana ne yapmam gerektiğiyle ilgili yardım ederse sevinirim kızlar, çünkü düşün düşün çok daraldım. Yanlış bir şey yapıp bugünkü saçlarımdan da olmak istemiyorum( Yine okuduklarıma göre normal açıcılardaki 30 volüm ancak turuncuya kadar açıyormuş, 40 volümlük mü almak gerekiyor, nereden alacağım?

Çok sordum okuyup da bayılmayan varsa cevap versin, teşekkürler:))))

kONUYU TAKİP EDEN ARAKADAŞLARDAN AYNI DURUMDA OLAN VARSA DİYE YAZIYORUM. BEN VAZGEÇTİM, CESARET EDEMEDİM YAKIŞIR MI YAKIŞMAZ MI BİLEMEDİM.

BİLGİNİZE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…