Saç Rengi ve Saç Boyama Sonbahar kızılı saç rengi kullanan var mı?

betibeti

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
276
2
641
39
Ankara
kızlar saçımı palettenin yeni yedi yağ özlü boyasının sonbahar kızılına boyamayı düşünüyorum. kullanlar var mı?

bende palette sonbahar kızılı kullanıyorum ama biraz açık renk turuncumsu bir kızıl kırmızı tonu yoğun değil. palette diğer boy kıyasalara bence daha iyi bir boya yıllardır kullanıyorum hiç yıpratmadı

bende palette sonbahar kızılı kullanıyorum ama biraz açık renk turuncumsu bir kızıl kırmızı tonu yoğun değil. palette diğer boy kıyasalara bence daha iyi bir boya yıllardır kullanıyorum hiç yıpratmadı

aynen yakma ve yıpratma olmuyor. bende birçok renk değişikliği yaptım ama saçı yıpratan tek şy açıcı bunu bilir bunu söylerim.. ama artık tüüp boya alıcam malum bu tip boyalarda renk koyu çıkıyor ve en mantıklısı banada bu geldi . kuaförlerde zaten güzel bir kızıl için tek ton kullanmıyorlar. sen nasıl bir kızıl istiyorsun peki ?

Ben kullanmıstım, rengi istedigim gibydi tek sorunum her kızılda oldugu gibi kolay akmasıydı bu nedenle de kızıldan vazgectim..

peki boyanın kalitesi nasıl kolestonla ya da diğer boyalarla kıyaslarsak?

ben neredeyse bütün markaların bütün kızıllarını deneyerek karar vermiştim..

insanlar yolda beni çevirip saçımın rengini soruyorlardı. zaman içerisinde renk o kadar güzel oturuyor ki vazgeçemiyorsun sonbahar kızılından..

palette'den çok memnun kalırsın. çünkü kutuda ne görüyorsan saçın o oluyor. koleston genelde kutudakinden daha koyu çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…