• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonbahar geldi! gripten korunmak için doğal antibiyotik.

korkunclukiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
:KK36:kızlar Ahmet marankinin sitesinde bir karışım gördüm.henuz uygulamadım ama inşallah deniyeceğim. Yarım litre suyu kaynatıp içine 1baş sarımsak ve yarım limon koyup 4gun karanlıkta bekletiyoruz. Daha sonra süzüp yemeklerden 15dk önce 1 kaşık içiyoruz. Hepinize şifalı günler :)

E="korkunclukiz, post: 36837630, member: 605103"]:KK36:kızlar Ahmet marankinin sitesinde bir karışım gördüm.henuz uygulamadım ama inşallah deniyeceğim. Yarım litre suyu kaynatıp içine 1baş sarımsak ve yarım limon koyup 4gun karanlıkta bekletiyoruz. Daha sonra süzüp yemeklerden 15dk önce 1 kaşık içiyoruz. Hepinize şifalı günler :)[/QUOTE]
Soguk Alginligi icin benim de bildigim bir sey vaar:) bir sure karadenizde yasadigim icin kestane balına alistim acı bal bizink iler gibi tatli olmuyor. Onun icine zencefil katip her gun bir tatli kasigi yedkten sonra ne soguk alginligi kalir ne baska bisey:)

Back