"Sona yaklaşıyor" gibi hissediyorum

İnsan kendini önemsemeli. Kendinizin değerini farketmeden malesef ki hayatı zindana çeviriyorsunuz. Ha bu yazdıklarınızın çoğunu yaşamıyor muyuz pek tabi de yaşıyoruz. Ama bir yerden sonra insan kendine dönebilmeli. Dipteysen kendi çabalarınla çıkarsın suyun yüzüne. Bunu derinden gerçekten İstemen önemli.

sadece ilişkiler konusunda mı böylesiniz. mesela işte bir şeyi beceremediğinizde bu şekilde. neden diye kendinize mi yükleniyorsunuz... eğer öyleyse kaygı sorununuz olabilir. doktora görünmek lazım..

bende de var. iş durumum sıkıntılı şu aralar. çok bunaldım... ama ölecek kadar da değil...

hepimizin bunaldığı,çıkmazda hissettiğimiz anlar oluyor.kötü anılarınızı olabildiğince düşünmeyin.güzel şeyler düşünün,ve hayata da güzel taraflarından bakın.yoksa sadece kendinize yazık edersiniz.ne güzel hayattan zevk alan arkadaşlarınız var onlarla vakit geçirin ve o anlar da olumsuzlukları atın.göreceksiniz siz mutlu oldukça mutluluklarda size gelecektir

ilişkilerde yaptığın hataların farkındasın onları yapmamaya çalışmayı denesen, birde hayatının merkezi yapmamayı öğrenmelisin sevgilini, daha olgun davran

tamam, ben bu hissin ne olduğunu anladım. sürekli olarak bir şeyin bir ucundan tutunmak ama hep aynı sonuçlanması, zaman geçtikçe de umudunuzun azalması. bence bunun sebebi daha derinlerde. yani demek istediğim ihtiyacınız olanın aşk olmadığı. sizin ruhunuzun bir yerlerinde çözümleyemediğiniz temel bir problemizin olması ve bu problemi çözmeden de sağlam bir ilişkinizin olmayacağı.

not: bence yazınızda türkçeyi çok iyi kullanmışsınız, okurken hoşuma gitti. ben de bir o kadar saçma kullanmışım, bu ne ya, hiçbir cümlemde yardımcı fiil yok:)

Çok teşekkür ederim :) Brona'yı çok severim bu arada bir PD izleyicisi olarak.

Kişisel gelişim kitapları okumanızın da faydası olacaktır lakin bu düşüncelerden sıyrılabilmek bunu atlatabilmek için temelde sorun yaratan nedeni bulmak lazım. Bu da ancak bir uzman yardımıyla olabilir. Hiç yardım almayı denediniz mi? Bence bir gidin eminim sizin farkında olmadığınız bir çok şey gün yüzüne çıkacaktır. Bence bir psikolog ve terapi daha iyi hissettirecektir.

Aslında bu yaşadıklarınızı hepimiz hayatımızın bir döneminde yaşamışızdır.Sizin sanırım üst üste olmuş.Yanlış ilişkiler yanlış insanlardan veya sizin onlara olan tutumunuzdan kaynaklanabilir.
Yaşamış olduğunuz herşeyin sonuna geldim hissine bir dönem bende kapılmıştım.Her şey boş anlamsızdı o dönem benim için.Üstelik sizinki gibi imkanlarımda yoktu.İşsizlik,maddi sıkıntı vs .Herneyse bir zaman sonra kendi kendimden nefret etmiştim ve bu durum annemi çok üzüyordu.Ondan ötürü ceren kendine gel dedim.Önce iş buldum sonra farklı ortamlara girdim .Gezdim,dolaştım yanlız kalmamaya çalıştım ve çok şükür atlattım bu dönemi.Sizinkide bir dönem ve geçecek emin olun.Karşınıza er yada geç doğru insan çıkacaktır.Siz yeterki kendinizi sevin ve güçlü olun

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Terapiye başladım bir danışmandan, internette çok övülen ve frekansımızın tuttuğuna inandığım bir insan. Henüz ilk seansa gittim tabi daha çok kendimi anlatmakla geçti, bir sonraki seans bakalım nasıl etkileyecek beni.

Çok uzun ve edebi bir yazı olmuş
Neyin var annem diyesim geldi oysa ki benim
Herşey ilişki demek değil ki..

Ya cnm uzulmezsen ve takmazsan bişey diycem. Hiçbir erkek böyle düzgün düzgün cumleler kurmaya çalışan, fazla edebi kadinlardan hoslanmaz. Biraz rahat ol kasma bak o zaman sen sen olucaksin. Tüm yazini okudum cvp vermeye korktum yeminle senin gibi yazamam diye. Kendini kasiyosun, karsindakini de kasiyosun

Ben etkili olacağını düşünüyorum. Kendiniz için en önemli adımı atmışsınız bundan sonrası daha güzel olacak buna inanın. Terapiyle birlikte bir 3 ay geçtikten sonra tekrar konuşalım olur mu?

kaç yaşındasınız, eğitiminiz, mesleğiniz, nedir, nasıl bir ailede büyüdünüz, sosyal çevreniz nasıl bilmiyorum.
biz kadınlar evlenene kadar erkek, evlendikten sonra koca ve kocanın ailesi, sonra da çocuk merkezli yaşıyoruz.
insanın sadece ilişki odaklı yaşaması, hayatının diğer alanlarını doldurmamasından kaynaklanıyor. ve bence en büyük eksiklik maneviyat eksikliği. bu yorumum size sığ gelebilir, ama asla değil. inanıyorsanız namaz kılın, dua edin, şükredin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…