Son zamanlarda yüzümde oluşan kırmızı minik noktacıklar ..

Gamzenil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
14
1
selam kızlar. yaşım 18 bu yaşıma kadar cildime bayılan, heryerden iltifat alan, gelen geçenin '' fondoten mi sürüyorsun nasıl bu kadar beyazsın '' vb sorularıyla karşılaşan biriydim. ancak şuan bunları yazarken bile kafayı yiyorum. son zamanlarda özellikle çene bölgemde kırmızı minik minik noktacıklar çıktı. cildim bozulmaya başladı. neden bilmiyorum. cildimi çok ta iyi temizleyen biriyim. yüzümdeki tüyler için bitkiderman kullanıyorum acaba o mu yapıyor bunu diye düşünüyorum. fakat kullanmayı bıraksam boşa gitmiş olucak üstelik tüylerede faydasını görüyorum :s uf ne yapıcam bilmiyorum ( konu biraz saptı ama olsun) ESKİ BEBEK GİBİ CİLDİMİ İSTİYORUM !!! :KK43: YARDIM LÜTFEN.

sadece çenenin altında mı? benmde yanaklarım da var eski bi de yeni fotonu koysan da baksak? bnm ki pütürtü şeklinde ve kuru zaten cildim

eğer güneş lekesinin kırmızı haliyse sorun yapma bende de çıkıyo bir süre sonra gidiyo
ama arkadaşın dediği gibi pütür şeklindeyse yine onlardan bende var yanaklarımın arka kısmında benimki yağlı yiyecekleri arttırınca çoğalıyo bi de düzenli kese yapınca geçiyo bilmiyorum seninkiler nasıldır

X