• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Son zamanlarda yüzümde çıkan sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

zehra_17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
12
0
0
İstanbul
mrb arkadaşlar 1 hfta sonra ablamın düğünü var ve bnm son 2/3 haftadır yüzüm de feci şekilde sivilce var sabun kullndım imex kullandım ama gram işe yaramdı dahada ilthap olştu şişti acımaya başldı bnde dayanmdım sıktım yüzümde hem yara hem sivilce hemde feci kızarıklık oldu dopl yollrla sirke limon dedndim gene yok nabıcam ben ltfen yrdım edin çok çrkin gzükyorum artık yüzxüme ne prda ne fndetn sreblyorum dhada iğrenç olyor ltfen yrdm ilç bşy yapnn dprsyondym artıkkkkk :(

Canım öncelikle yüzünle oynama daha fazla bir şeyler sürüp durdukça daha kötü oluyor.Yaraların için bepanthene plus ı öneririm.Sadece yaraların üstüne sür.Sivilcelerin için en iyisi doktora görünmen.Doktor ilaç yazsın sivilceleri söndürecek.Merak etme düğün günü cilt makyajını kuaför yaparsa çok güzel kapatıyorlar zaten.Sen stres yaptıkça daha da artar sivilcelerin.

sözlümde beni sürkli böyle grüyor artık beğenmemsinden korkyorum çevrmdeki arkdşlrmın bebk gbi yüzlrni grnce ağlyasım glyor . brdki doktrlar hp aynı ilcı vryor artıkk .benzamycin verdi ama daha alamadım alsam hmn etkli olrmu die düşünüyorum .

mrb arkadaşlar 1 hfta sonra ablamın düğünü var ve bnm son 2/3 haftadır yüzüm de feci şekilde sivilce var sabun kullndım imex kullandım ama gram işe yaramdı dahada ilthap olştu şişti acımaya başldı bnde dayanmdım sıktım yüzümde hem yara hem sivilce hemde feci kızarıklık oldu dopl yollrla sirke limon dedndim gene yok nabıcam ben ltfen yrdım edin çok çrkin gzükyorum artık yüzxüme ne prda ne fndetn sreblyorum dhada iğrenç olyor ltfen yrdm ilç bşy yapnn dprsyondym artıkkkkk :(

doktora danış abur cubur azalt biraz dengeli ve sağlıklı beslen

hbur cbur yemiyorum aslında yememe dikkt ediyorum ama yüzüm çok yğlıı dğol yollrdan fyda olmdı ilçlrda ne etkli olr blmdim sabn dedler olmdı arapp kızı kremi kllndım olmadı. dktara gttm o ilcı yazdı ama almadım dha başka yapabilceğim ilc vs olblrmi

Benzamycin iyi bir ilaç ama bu tarz ilaçlar bir süre sonra etki ediyor.Ama bu şeyler kişiden kişiye göre değişiyor bence biran önce başla. Bol bol su iç ve meyve ye.Özellikle A vit. ve soyanın akneye iyi geldiğini duydum.

hbur cbur yemiyorum aslında yememe dikkt ediyorum ama yüzüm çok yğlıı dğol yollrdan fyda olmdı ilçlrda ne etkli olr blmdim sabn dedler olmdı arapp kızı kremi kllndım olmadı. dktara gttm o ilcı yazdı ama almadım dha başka yapabilceğim ilc vs olblrmi

kükürtlü sabun kullan düğüne kadar biraz fazla kurutur cildini ama en azından sivilceler de geçer

maden suyunu buzluğa koyup eğer sinüzit,kılcal damar vb problemin yoksa önce yüzüne bir bez koyup üzerinde gezdir. Ben sivilcelerimden büyük ölçüde böyle kurtuldum her ne kadar sırtımda olsa da yüzümde sadece izleri kaldı. Ama yeni oluşan sivilceler için kesinlikle etkili yöntem içinde mineral su cildi tedavi ediyor. Yoğurt maskesi yap ama yağsız,kaymaksız olmalı. Yoğurt suyu iç.(fazla değil,böbreklerini yorabilir.) Karaciğerine olumlu etki edeceğinden cildini düzeltecektir. En basit ve hızlı yöntemler bunlar. Geçmiş olsun.

Buzdolabına koyduğumuz buzlukların içine su yerine maden suyunu koyuyorsun, içine bir kaç damla limonda ekleyebilirsin ama dikkat et soda olmayacak soda farklı maden suyu farklıdır( genelde karıştırılıyor:) ) her neyse ertesi gün 2 tane buz kalıbını sivilceli bölgelere sürüyorsun eriyene kadar. Bence bayağa etkisini göreceksin.

bence doktora git burda şunu yap deriz fakat biz uzman değiliz cilt tipinide bilmiyoruz artı bunun için bilgimiz yok en iyisi bi cildiyeye git .

sözlümde beni sürkli böyle grüyor artık beğenmemsinden korkyorum çevrmdeki arkdşlrmın bebk gbi yüzlrni grnce ağlyasım glyor . brdki doktrlar hp aynı ilcı vryor artıkk .benzamycin verdi ama daha alamadım alsam hmn etkli olrmu die düşünüyorum .

banada doktor vermişti kullandım çok iyi gelmişti

Buzdolabına koyduğumuz buzlukların içine su yerine maden suyunu koyuyorsun, içine bir kaç damla limonda ekleyebilirsin ama dikkat et soda olmayacak soda farklı maden suyu farklıdır( genelde karıştırılıyor:) ) her neyse ertesi gün 2 tane buz kalıbını sivilceli bölgelere sürüyorsun eriyene kadar. Bence bayağa etkisini göreceksin.

dencem çk tşkler :)

Back
X