• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SON ZAMANLARDA OKUDUĞUNUZ EN ETKİLİ KURGU ROMAN OLMAYA ADAY

Hareketli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
1
0
1
38
Kitabın Adı : Shaman
Yazarın Adı : Samet Aksakal

Kapının çarpması ile sol kulağımda yine bir çınlama sesi başladı, çınlama sesi artık kulağımı rahatsız etmiyordu, şiddeti ise sanki çok net bir telefondan gelen polis sireni sesine benziyordu. Yere oturup sesi dinlemeye çalıştım, radyo cızırtıları da geçtikten sonra yine aynı sesleri duyuyordum “Albayı bul” diyordu, “Alba sana yardımcı olacak” diyordu birileri. Ses bir süre sonra aniden yok oldu.
- Alba bir çeşit ölümsüzlüğün iksirini buldu, diğer şamanlar bu iksiri insanlık için yok etmesi gerektiğini söyledi, fakat Alba şamanları dinlemedi. Alba şamanlığa seçildiğinde on yedi yaşındaydı ve şamanlığın tüm gereksinimlerini çok kısa bir sürede tamamladı, büyülerle ilgilendi. Nasıl olduğu bilinmeyen bir şekilde ölümsüzlük iksirini buldu, bu iksir insanların yaşlanmasını engelliyordu,
- Kudretli efendimiz, emanet olarak taşıdığımız tacınızı size teslim ettim. Bundan sonrasını biz bilmiyoruz, her şey sizin elinizde. Allah tarafından soyumuzca bize aktarılan ışığı da size teslim edeceğiz. Bundan sonra her şey sizin elinizde.
- Gökperimi?
- Evet gökperim.
- Bu isimi beğendim, bana söylediğin her cümle gibi sevgilim.

Back