Son zamanlarda kendimi yorgun ve mutsuz hissediyorum..Ne yapmam gerek sizce?

asyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
42
0
96
Kütahya
meraba meltem 26 yaşında 4.5 yaşında 1 çocuk annesiyim.nedense son günlerde kendimi hiç iyi hissetmiyorum.sürekli herşeye ağlıyorum.televizyondaki dizilere bile.eşim çok yoğun çalışıyor onada canım sıkılıyor abi ama hayattan zevk alamıyorum mutlu olamıyorum sanki sabah kalktığımda kalkıp hiç bir iş yapmak istemiyorum.herşeyi kafamda büyütüyorum oğlum benden ilgi bekliyor ama gösteremiyorum enerjim yok sanki sonra oğlum uyurken onu seviyorum ve onunla ilgilenmediğim için vicdan azabı çekiyorum.yarın ilgileneceğim evimin işinide yapacağım diyorum ama yine oturduğum yerden kalkıp bişeyler yapmak içimden gelmiyor neden acaba ne yapmam lazım.

Yapmanız gereken yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurak. Çok gençsiniz. Çok erken yaşta anne olmuşsunuz. Eşinizin yoğun çalışması ile birlikte kendinizi yalnız hissediyorsunuzdur. Yaşamınızı daha doğru algılayıp daha sağlıklı şekillendirmek için destek alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…