Doğuma Hazırlık son zamanlarda eminònü havuzlu han'a giden varmı acaba ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
:KK70::KK70::KK70::KK70: Dedim ya görende beni han görevlisi reklam yapıyo sancak diye, çıtçıtlı badileri bende yazdım. İnternette olan hemen hemen her şey orda da var. İşin güzelliği alışveriş merkezi gibi hepsi bebeklerle ilgili olması. Her annenin ihtiyacı bakış açısı farklı tabi. Kimi zor beğeniyor kimisi daha seçici. :KK48:

Ben çok seviyorum eminönü :63:

Bizde 1 ay kadar once gittik
Hastane çıkışlari,battaniyeler,badyler,bakim çantasi gibi temel eksikleri aldik
Fiyatlar oyle cok uygun degil hatta bazi seyler nete gore pahaliydi
Cesit bol gezmesi zevkli 1 kereye mahsus gidilmesi gereken bir yer öneririm

Bebegime alışveriş yapmak için havuzlu hana gitmeyi dusunuyorum fakat KALİTELİMİ FİYATLAR uygunmu kafamda deli sorular. Giden arkadaslar dusuncelerini paylasirsa cok mutlu olucam.. TE§EKKÜRLER...

merhaba

biz geçen hafta kuzenimle gittik ikimizde hamileyiz ve kızımız olacak inşallah :anneadayı: iki kişi alınca ve nakit verince baya indirim yapıyorlar çookk uygun şeyler vardı gitmenizi tavsiye ederim. bebek arabası puseti park yatagını ve yatağını unkapanı yeraltı çarşısında bisikletler satan yerden aldık uygundu herşey kızım için :)))

hanı öve öve bitiremeyen arkadaş gerçekten orda mağaza sahibi olduğunu düşünmeye başladım :KK70: yani sonuçta her katta aynı ürünler desenleri renkleri yazıları sanki hepsi bir konfeksyondan çıkmış gibi en azından ben geçen c.tesi gittiğimde öyleydi :KK51: piyasadan hiç bir farkı yok bnm gözümde sadece çıtçıtlı badiler ucuz 3 adet 10 tl kalan herşey zaten piyasayla aynı ücret.. ben loğusa gecelik tkm orda 120 tlye sordum beğendiğimin aynısını nette 69 tlye aldım yapmayın nolur araştırın biraz doğuma çok var bana tam bir hayal kırıklığı havuzluhan..

aynen evet.. bende lohusa pijama takımını internetten aldım 63 tl ye geldi. Orda en düzgün alınabilecek ve uygun olanı 120 den aşağı değildi. Gerek yok bence.

Uzun kollu 3 tane baskisiz citcitli body 10 tlye aldim yakin zamanda susleyip sattigim için haftada bir iki gidiyorum
kaliteleri nasıl sonuçta minicik bebekler giyecek bunları. Uygun diye bebek kıyafeti mi alınırmış canım. Markası nerede üretildiği. Kumaşının kalitesi dokuması içindeki kimyasal oranı bunların yazdığı etikleri var mı üzerinde ya da markasını görüp araştırdığınızda urun hakkında bişey bulabiliormuyuz bunlar önemli benim için. Kendim giyecek olsam asla ayır etmem pazardan 5 liralık pijamada giyerim ama iş bebek olunca biraz değişiyor

ben sadece kiyafet eksiklerini ordan almayi dusunuyorum bide ivir zivir biberinydu emzgydii burun asprtru vs vs arabasii yatagi hazir zaten hem toplu alimlarda indirim var diyorlar ama herkezin fikri farkli farkli kafam karisti acikcasi
:-/
canım biberon için de. Browns u tavsiye ediyorlar benim kuzenlerim ve arkadaşlarımda onları kullandı normalde biberon gaz yapar bebekte ama bu marka gaz yapmıyormuş aklınızda olsun.

Merhaba havuzlu hani bende merak ediyorum
cumartesileri acikmi ????

cumartesi açık canım, bende gittim 2 3 hafta önce alışverişimide ki bütün eksikliklerimi tamamladım ve gayet memnun kaldım liste ile gitmeni öneririm.

Ben de gittim ama gereksizdi. Sadece bebek sekeri,kapi süsü fln onlari aldım. Susler icin gidilebilir, ama kiyafet icin çarşıda ki bebek magzalarindan cokta farkli degiller.

1200 liralik Bebek.arabasini havuzlu handa 1000 liraya bulduk,istedigimiz renkte yoktu, avm de 900 liraya bulduk hemde istedigimiz renk te.

Bebek kuvetleri mesela ebebekle ayni fiyatta.
Alisverisinizi nakit yapacaksaniz gidilebilir ama kredi karti kullanilacaksa cokta tavsiye etmem.
Aracınızı park edecek yer yok, okadar yükü nasıl tasiyacaginizi da düşünün derim..

Evet bende gittim dediğimiz gibi çok farklı değildi fiyatlar seçenek çok sadece yorucu oldu doğrusu ama merakimdan gittim :)

Buda bizim prensesimizin beşiği havuzluhandan aldım fiyatı çok uygun geldi açıkçası büyüyen beşik almaya gittim aklım hep sepette kalmıştı oh aldım çok ii oldu:emir_bebek::anneadayı:

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-13-17-48-26.png
    Screenshot_2015-04-13-17-48-26.png
    542,4 KB · Görüntüleme: 971
Son olarak havuzlu han ile ilgili eklemek istediğim şey: Markafoni.com, ButikBebe.com, Trendyol.com, AnneLütfen.com, E-Bebek.com PartiAvm.com BebekParti.com ve bir çok aklıma gelmeyen marka hepsi hemen hemen her şeyi o handan alıyor allayıp pullayıp süsleyip fotoğrafını çekip indirimli kampanyada bla bla bla gibi sloganlarla satışa açıyorlar. Örneğin handa En son aklımda kalan "Elif Bebe" diye bir var, butikbebe.com a mal verdiklerini aynı firmanın ürünleri farklı butik adlarıyla açıyorlar. Mesela: http://www.butikbebe.com/Kampanya/mini-minio-outlet,KA_15797.html bu tarz ürünlerin hepsi handa 3'lü 1o tl (üst gruplar) Hana gidip mucizeler beklemeyin :) Gördüğünüz şeyleri çok daha uygun fiyatlara alıyorsunuz.

Hana gideceklere en büyük tavsiyem hastane çıkış seti sanırım adı onların çok fazla modelleri ve mevlüt için çok fazla kıyafet (gelinliğe benzer ve damatlığa benzer giydirdikleri şeyler isimlerini bilmiyorum henüz anne olmadığım için) modeli var.

Okuyan da beni han görevlisi sanacak :KK48::KK48::KK48::KK48:

Son olarak arayıpta nerde hangi handa ne satılır diye merak ettikleriniz var ise yardımcı olabilirim :) Avcumun içi gibi biliyorum her bir yerini :) En azından hamişlerimizin işi görülsün :anneadayı:
Selam arkadasim istediginiz sorabilirsiniz demissiniz :KK15:
Bende tam boyle birini ariyordim sorsamda cevaplasa keske diye :KK45:
Ben eminonunde gezmeyi cok seviyorum pasta malzemeleri satan yerlere bayiliyorum.
Ilk oglumun kiyafet alisverisinide eminonunden almistim yaklasik 5 sene once. Bir hanin icindeydi ama hani hatirlamiyorum aziz bebeden almistim.

Tekrar hamileyim ve tekrar eminonunden alisveris yapmayi dusunuyorum 2. Oglum olacagi icin kiyafet eksiklerini alacagim sadece. Abisinden kalanlar yeterince var zaten ama gorunce dayanamayip alirim kendimi biliyorum :KK48: havuzlu hana gitmeyi dusunuyordum ama okudugum kadariyla fiyatlar pek farkli degilmis.
Kiyafet fazla onemli degil fiyat acisindan fazla almayacagim icin ama bebek arabasinida eminonu yada bisikletciler carsisindan almayi dusunuyordum uygun olsun diye. Eminonunde nerde bulabilirim travel sistem almayi dusunuyorum.
Hem kaliteli hem uygun istiyorum eminonu mu bisikletciler carsisimi daha.uygun olur acaba?
Cok uzatmisim kusura bakmayin lutfen :oops:

Selam arkadasim istediginiz sorabilirsiniz demissiniz :KK15:
Bende tam boyle birini ariyordim sorsamda cevaplasa keske diye :KK45:
Ben eminonunde gezmeyi cok seviyorum pasta malzemeleri satan yerlere bayiliyorum.
Ilk oglumun kiyafet alisverisinide eminonunden almistim yaklasik 5 sene once. Bir hanin icindeydi ama hani hatirlamiyorum aziz bebeden almistim.

Tekrar hamileyim ve tekrar eminonunden alisveris yapmayi dusunuyorum 2. Oglum olacagi icin kiyafet eksiklerini alacagim sadece. Abisinden kalanlar yeterince var zaten ama gorunce dayanamayip alirim kendimi biliyorum :KK48: havuzlu hana gitmeyi dusunuyordum ama okudugum kadariyla fiyatlar pek farkli degilmis.
Kiyafet fazla onemli degil fiyat acisindan fazla almayacagim icin ama bebek arabasinida eminonu yada bisikletciler carsisindan almayi dusunuyordum uygun olsun diye. Eminonunde nerde bulabilirim travel sistem almayi dusunuyorum.
Hem kaliteli hem uygun istiyorum eminonu mu bisikletciler carsisimi daha.uygun olur acaba?
Cok uzatmisim kusura bakmayin lutfen :oops:

Merhaba tebrik ediyorum öncelikle seni <3 Bisikletçiler çarşısı dediğin alt geçitteki yer ise (adını unuttum oranın bir adı vardı ama) Orada daha sıkı pazarlık yapabilirsin. Havuzluhan da aman aman pazarlık yapmazlar. Bebek arabası denilince o köprü gibi yerden alıyor herkes.

Merhaba tebrik ediyorum öncelikle seni <3 Bisikletçiler çarşısı dediğin alt geçitteki yer ise (adını unuttum oranın bir adı vardı ama) Orada daha sıkı pazarlık yapabilirsin. Havuzluhan da aman aman pazarlık yapmazlar. Bebek arabası denilince o köprü gibi yerden alıyor herkes.
Tesekkur ederim :)
Evet altgecitteki yerden soz ediyorum bende adini hatirlayamadim ondan bisikletciler carsisi dedim :KK48: oglumun pusetini ordan almistik tek 1 tane kalmis seri sonu diye guzel bir indurimde yapmisti satan kisi. Arabayida tekrar oraya bakarim o zaman nakit olunca daha fazla indurim yaparlar sanirim
Tesekkurler cevabiniz icin :KK200:

Tesekkur ederim :)
Evet altgecitteki yerden soz ediyorum bende adini hatirlayamadim ondan bisikletciler carsisi dedim :KK48: oglumun pusetini ordan almistik tek 1 tane kalmis seri sonu diye guzel bir indurimde yapmisti satan kisi. Arabayida tekrar oraya bakarim o zaman nakit olunca daha fazla indurim yaparlar sanirim
Tesekkurler cevabiniz icin :KK200:

Rica ederim bebeğim :) Havuzlu handa hemen hemen internette satılan kıyafetlerin aynıları oluyor. Çokta içinde kalmasın :)

Rica ederim bebeğim :) Havuzlu handa hemen hemen internette satılan kıyafetlerin aynıları oluyor. Çokta içinde kalmasın :)
Havuzlu hani biliyorum daha once 1 kere gittim dogum alisverisimi ordan yapmayi dusunuyordum ama fiyatinin disariyla farkli olmadigini duyunckararsiz kaldim. Cunku eltimde eminonunde kurkcu handaydi sanirim bir magazadan yapti dogum alisverisini cok uygundu.
Ayni lohusa geceligini 50tlye alirken eminonunde disardaki magazada 75 liraydi.

Ben geçen hafta gittim bence mutlaka bir uğrayın çünkü 3 zıbın 10 tl patikli altlar 3ü 10 4 lü eldiven 5 tl fln ilk zmanalar sık kıyafet değişeceğinden ucuz ve bol çeşit var..hastane çıkışı normalde 85 ama bn 59 a aldım

Ben geçen hafta gittim bence mutlaka bir uğrayın çünkü 3 zıbın 10 tl patikli altlar 3ü 10 4 lü eldiven 5 tl fln ilk zmanalar sık kıyafet değişeceğinden ucuz ve bol çeşit var..hastane çıkışı normalde 85 ama bn 59 a aldım
selam peki kalitesi nasildi kiyafetlerin...

X