Son olarak havuzlu han ile ilgili eklemek istediğim şey: Markafoni.com, ButikBebe.com, Trendyol.com, AnneLütfen.com, E-Bebek.com PartiAvm.com BebekParti.com ve bir çok aklıma gelmeyen marka hepsi hemen hemen her şeyi o handan alıyor allayıp pullayıp süsleyip fotoğrafını çekip indirimli kampanyada bla bla bla gibi sloganlarla satışa açıyorlar. Örneğin handa En son aklımda kalan "Elif Bebe" diye bir var, butikbebe.com a mal verdiklerini aynı firmanın ürünleri farklı butik adlarıyla açıyorlar. Mesela:
http://www.butikbebe.com/Kampanya/mini-minio-outlet,KA_15797.html bu tarz ürünlerin hepsi handa 3'lü 1o tl (üst gruplar) Hana gidip mucizeler beklemeyin :) Gördüğünüz şeyleri çok daha uygun fiyatlara alıyorsunuz.
Hana gideceklere en büyük tavsiyem hastane çıkış seti sanırım adı onların çok fazla modelleri ve mevlüt için çok fazla kıyafet (gelinliğe benzer ve damatlığa benzer giydirdikleri şeyler isimlerini bilmiyorum henüz anne olmadığım için) modeli var.
Okuyan da beni han görevlisi sanacak
Son olarak arayıpta nerde hangi handa ne satılır diye merak ettikleriniz var ise yardımcı olabilirim :) Avcumun içi gibi biliyorum her bir yerini :) En azından hamişlerimizin işi görülsün