• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son zamanlarda akıntılarımda kanlanma görüyorumm..(yardımm) :(((

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Kızlar çok fazla dikkat etmiyordum önceleri ama arada akıntılarımda hafif kanlanma görüyorum ve ekşimsi bir koku oluyo..

Geçen sene jinekologa gittim,idrar yollarımda ve böbreklerimde iltahap olduğunu söyledi.Antibiyotik kullandım ama bitince herşey eskisine döndü..(O zamanlar akıntılarım kanlı değildi tabiki)

Aynı dertten muzdarip olanlar var mı??Bunu yaşayanlar ve nedenini bilenler bana yardımcı olabilir mi?korkuyorum lütfen yardımm:sinifsinif:

Kızlar bugün doktora gittim.Önce ultrasonla baktı rahmim ve yumurtalıklar gayet sağlıklıymış..Karnımda su birikintisi varmış enfeksiyonmuş ve kan,idrar tahlili istedi.Ama onlar daha sonuçlanmadan hormon bozukluğu var dedi.Bir ilaç vericem ama yan etkileri ağır burun kanaması falan olabilir dedi.Seni kulak,burun,boğaza yönlendiricem dedi burun salgılarına bakıcaklar eğer gerek görürlerse biyopsi yapacaklar dedi..

K.b.b bölümüne gittim bana direkt sen çalışma hastasısın falan dediler bir anlam veremedim,bu yüzden de muayene olmadım pztesi sonuçları alıcam göstericem olmadı başka doktora gidicem kobay olarak mı kullanıcaklar anlamadım ki..

Son düzenleme:
Tekrardan doktora gitmelisin.. Belki yeniden iltahaplanma olmuştur ihmal etme canım geçmiş olsun..a.s.

bebısım bence dr gıt ya bobreklerınde ıltap olmus olabılır usuttun ıcın yada mantar olabılırısın bunun ıcın adrar tahlılı we pamukla bı test yapsınlar hemen gecmıs olsn bebeısım

ya akıntına bi test yapsalar....akıntıda hangi mikrop varmış..böyle bişi yapılmadımı ki sana..ne biliyim hormon tahlilini yaptır..üzüldüm.geçmiş olsun

ya akıntına bi test yapsalar....akıntıda hangi mikrop varmış..böyle bişi yapılmadımı ki sana..ne biliyim hormon tahlilini yaptır..üzüldüm.geçmiş olsun

Canım hormon tahlili istenmedi.Sadece kan ve idrar tahlili yapıldı ve normalde hiç olmazdı sabah kalktım mide bulantısı regl olmuşum elim ayağım kesildi..Kendimi yatağıma zor attım.

Ben 14 yaşında ilk adetimi gördüm sonraları çok sorunlu oldu tansiyonum düşüyordu,mide bulantıları,kasık bel ağrıları vs.Uzn zamandır olmuyordu ama gene başladı sorunum ne anlamadım kii:sinifsinif:

Hemde çok ilaç kullandım düzene girsin diye ağrılar var diye hatta en son günde 4 tane ilaç içtiğim oluyordu.Böbreklerimde ve idrar yollarımda iltahap vardı ilaçları içerken adetlerim normal geçiyordu ama ilaçlar bitti sancılar gene başladı uufff kabuss gibi oluyo 5 güünn

Son düzenleme:
Canım hormon tahlili istenmedi.Sadece kan ve idrar tahlili yapıldı ve normalde hiç olmazdı sabah kalktım mide bulantısı regl olmuşum elim ayağım kesildi..Kendimi yatağıma zor attım.

Ben 14 yaşında ilk adetimi gördüm sonraları çok sorunlu oldu tansiyonum düşüyordu,mide bulantıları,kasık bel ağrıları vs.Uzn zamandır olmuyordu ama gene başladı sorunum ne anlamadım kii:sinifsinif:

Hemde çok ilaç kullandım düzene girsin diye ağrılar var diye hatta en son günde 4 tane ilaç içtiğim oluyordu.Böbreklerimde ve idrar yollarımda iltahap vardı ilaçları içerken adetlerim normal geçiyordu ama ilaçlar bitti sancılar gene başladı uufff kabuss gibi oluyo 5 güünn

janım benım bence telese kapılma butun tahlıllerı tekrar yaptır bobrekle akalı bı srun ollabılcenı dusunuyorm ben yada bı enfeksıyon almıs olabılırısın kan gelemesı normal dıl mesela..... ha sole bısı war bı ayda bzen ıkı kes adet gorebılısın dr ona normal kanama dıyo bolede olabır
en doru sonucu smar we ıdrar tahlılı werıcenı dusunmekteyım beklemeden gıt oldumu mucu mucu :):hulya:

janım benım bence telese kapılma butun tahlıllerı tekrar yaptır bobrekle akalı bı srun ollabılcenı dusunuyorm ben yada bı enfeksıyon almıs olabılırısın kan gelemesı normal dıl mesela..... ha sole bısı war bı ayda bzen ıkı kes adet gorebılısın dr ona normal kanama dıyo bolede olabır
en doru sonucu smar we ıdrar tahlılı werıcenı dusunmekteyım beklemeden gıt oldumu mucu mucu :):hulya:

Yok canım eskiden düzensizdi ama şimdi o konuda düzenli adetlerim ben normal sandığım için çok üzerinde durmuyordum önceleri..Ama akıntılarımda kan önceden de görüyordum..Adetim yaklaşıyo diye böyle olduğunu düşünüyordum..

Tahlilleri yarın alacağım ve doktora göstereceğim.Başka bir doktorada gösterebilirim tabiki.Duruma bağlıı ilgine teşekkür ederim canıma.s.

Back