Tamam canım...Özelden görüşelim:) ="Mariana06, post: 39313002, member: 453531"]Çanta 10 lira tertemiz ...
S beden rodi kot ceket m bedene kadar uyumlu. ..kalıbı geniş...ve tertemiz...20 lira...[/QUOTE
canim bu neleri doğruyor mesela? fiyat olarak ne düşünüyorsun
Bunu da satışa çıkardım...Paketinden çıkmadı..Uygun Fiyat vericem ama kargo hariç..
Neler i dogruyor inanın fikrim yok...kutusuna bakmadım öylece duruyordu kenarda...netten arastırın isterseniz yanlış bilgi vermek istemiyorum. .. fiyatı 100 diyorum ama anlasabılırız tabi pazarlık payı var ...fakat çok düşürmek istemiyorum fiyatı..siz fikir verin...canim bu neleri doğruyor mesela? fiyat olarak ne düşünüyorsun
tamam canim teşekkür ederim. fiyat daha uygun olur diye düşünmüştüm ben.Neler i dogruyor inanın fikrim yok...kutusuna bakmadım öylece duruyordu kenarda...netten arastırın isterseniz yanlış bilgi vermek istemiyorum. .. fiyatı 100 diyorum ama anlasabılırız tabi pazarlık payı var ...fakat çok düşürmek istemiyorum fiyatı..siz fikir verin...
En fazla 90 a kadar inebilirim..tamam canim teşekkür ederim. fiyat daha uygun olur diye düşünmüştüm ben.
Evet anlıyorum sağolun yine de ilginiz için. iyi satışlarEn fazla 90 a kadar inebilirim..
Sıfır çünkü ..Bütün ürünlerimi çok uyguna veriyorum. ..Bunda yapacak çok fazla bişeyim yok. ..Satılmazsa da dursun kenarda...İllaki kullanılır diye düşündüğüm için ucuza gitmesini istemiyorum. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?