canım fiyat baltalamak için söylemiyorum ama modeli ve piyasasına bakmadan fiyat koyduğunu düşünerek mediamarktın sitesinde kargo dahil 79 tl ye satılıyor aynı ürün bilgin olsun istedimNeler i dogruyor inanın fikrim yok...kutusuna bakmadım öylece duruyordu kenarda...netten arastırın isterseniz yanlış bilgi vermek istemiyorum. .. fiyatı 100 diyorum ama anlasabılırız tabi pazarlık payı var ...fakat çok düşürmek istemiyorum fiyatı..siz fikir verin...
Canım kullanamadım ama uygun yapıcam artık ihtiyacım var nakite...canım fiyat baltalamak için söylemiyorum ama modeli ve piyasasına bakmadan fiyat koyduğunu düşünerek mediamarktın sitesinde kargo dahil 79 tl ye satılıyor aynı ürün bilgin olsun istedim
Ustop XL beden içi polarlı şişme mont 25 lira...Cep in iç kısmında küçük sökük var...baska kusuru yok...
Bu aralar satış yapamıyorum...Ay bu guzelmis ya bedenlerimiz uysaydi keskekaban da Cok kalitelidir eminim icon un kasesi iyi olur bende de var baya da pahali almistim almistim. Bence kimse kacirmasin beden.uysa hemen alirdim :/
Ben Zaten Pes ettim herkesten aliyorlar.bana yorum bile cok azBu aralar satış yapamıyorum...bakalım artıkk ben eskitemedim kaliteli gercekten. ..
Ben Zaten Pes ettim herkesten aliyorlar.bana yorum bile cok azBu aralar satış yapamıyorum...bakalım artıkk ben eskitemedim kaliteli gercekten. ..
Napalım canım nasip meselesi sanırım bu...Ben Zaten Pes ettim herkesten aliyorlar.bana yorum bile cok azneyse bi begenen cikar bzimkileri.de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?