son ,spariş bohçalarım(kurdela nakışı)

ben bunlari bohca olarak kullanmaya kiyamamki canimin ici, lmaz: dolaplarin ustune falan orterim valla :kedi: bohca oldugu anlasilmaz bile zemuszemus gercekten sahane, baska kelime bulamiyorum.. seni ignelerle hayal ediyorumda cicekleri ayarlarken , sabrim tasiyor :jeyyar: ben olsam dayanamam valla, helal olsun sana Şeniz Şeniz Şeniz

tşkler canım beğenmiş olmana sevindim,
keyif işi inan yada ben çok keyif alıyorum
kafam dağılıyo tüm sıkıntı stres yok olup gidiyor uğraşırken :)

ilginç valla resimlerim kaybolmuş
itiraf edin kim çaldııııııııııııııııı
kikikikikikiii

teşekkür ederim cnm ikiside çok güzel olmuş bunların çizimleri sen kendin mi tasarlıyosun

beğendiğine sevindim canım,
sıfırdan tasarladığım buradaki karanfilli bohçanın deseni var
diğer çizimleri ise bir veye bir kaç deseni yeniden tasarlıyorum
(kendi zihnimde yapmak istediğim işe göre )
nasıl desem yani ana desen mutlaka oluyor elimde

kurdela nakışı hakında daha fazla bilgi edinmek istersen eğer aşağıdaki linke mutlaka bak canım Kurdele Nakışı Tekniği & Şemaları - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
knakışı hakında her türlü şeyi bulabilirsin

teşekkür ederim cnm .
ben kurdele nakışını biliyorum kursuna gitmiştim. elimde malzeme var daha farklı değişik desenler modeller varsa belki yazdan sonra yapabilirim diye sormuştum.

teşekkür ederim cnm .
ben kurdele nakışını biliyorum kursuna gitmiştim. elimde malzeme var daha farklı değişik desenler modeller varsa belki yazdan sonra yapabilirim diye sormuştum.

ne güzel kursuna gitmiş olmanız daha teknik bilgiye sahipsiniz demektir ,umarım bilgilerini bizimlede paylaşırsın :)
verdiğim link de desen çizimleri de var ,hemde çeşit çeşit
inş. tatil dönüşü elimdeki tüm desenleri sizlerle paylaşacağım (malum vaktim kısıtlı şu an )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…