• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son ,spariş bohçalarım(kurdela nakışı)

tijeen

www.tijeence.blogspot.com
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
2.881
889
688
Diğer
ay ben nickimi değiştirsem mi acaba ? bohçacı güzeli nasıl ama sanırım yakışırrr:))
ilk bohça;
desen; mehalim in yayınladığı desendir, tekrar tşkler mehalim
img0846.jpg

img0847n.jpg

img0848.jpg

img0849q.jpg

img0850a.jpg

ikinci bohça
desen kendi uydurma çizimim :))

img0861.jpg

img0863b.jpg

nasıl olmuşlar ?bence ilki çok hoş oldu ama ikinci karanfilerden pek hoşlaşmadım
rengisini sevmedim sanırım
neyse ,kızlar yeni çalışmalarımla yakında buluşmak üzeree

Son düzenleme:
canim hepside birbirinden güzeller:nazar: ben hic yapmadim ama böyle görünce cok hosuma gidiyor hevesleniyorumkaydirigubbakcemile5
emek vermissin canim ellerine emegine saglik güle güle iyi günlerde kullanopuyorumnanaktana.s.

çok tşkler güllerdiyarı, beğenmene sevindim ama kendime değil müşteriye işledim :)))

ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar..bende senin fikrine katılıyorum birinci çok hoş olmuş:nazar::nazar:ama ikincide renkler hiç uymamış birbirine ama yinede güzel emek verilen herşey güzedir demi...allah ol müşteri versin:teytey:

pişttt bohçacı guzeli
hep bohçaları gösteriyosunda içindekileri ucundan azıcık göruyoruz ama olmazki :))
gözumuzu gönlumuzu dolduruyorsun sağolasın opuyorumnanaktan
ellerin dert görmesin tatlım yine super olmuşlar, ayrıca karanfilleri çok sevdim

:nazar:kurdela nakışı gerçekten çok zevkli bir iş bende yapıyorum özellikle havlu ve seccadelerde çok güzel duruyor tabi örneklerinde kumaşa yakışır tarzda olması renklerin birbiriyle uyuşması çok önemli ben kurdela nakışını yaparken büyük bir zevk duyuyorum üstelik insan tüm sinir ve stresinide atıyor:oklava:
emeğine sağlık hepsi çok güzeller :içelim:

pişttt bohçacı guzeli
hep bohçaları gösteriyosunda içindekileri ucundan azıcık göruyoruz ama olmazki :))
gözumuzu gönlumuzu dolduruyorsun sağolasın opuyorumnanaktan
ellerin dert görmesin tatlım yine super olmuşlar, ayrıca karanfilleri çok sevdim

he valla bocacı güzeli oldum kikikikiki
canım yaa çok tşkler güzel sözlerin için,ayrıca beğenmiş olman benim için bi onurdurŞeniz

:nazar:kurdela nakışı gerçekten çok zevkli bir iş bende yapıyorum özellikle havlu ve seccadelerde çok güzel duruyor tabi örneklerinde kumaşa yakışır tarzda olması renklerin birbiriyle uyuşması çok önemli ben kurdela nakışını yaparken büyük bir zevk duyuyorum üstelik insan tüm sinir ve stresinide atıyor:oklava:
emeğine sağlık hepsi çok güzeller :içelim:

evet canım aynen katılıyorum acayip zevkli ve huzur veriyo insana renkleri ayarlamak desen seçimi falan filan derken bi mutluluk kaplıyo içimi :)
umarım seninde yapmış olduğun el işlerini görebiliriz, bizlerle paylaşırsan sevinirim:)

Tijencim yine döktürmüşsün, bu ne hız bu ne gidişat:nazar::nazar:

Çok tatlı olmuşlar canım ellerine, yüreğine sağlık...a.s.

tijencim seve seve paylaşırım ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursan çok sevirim buraya nasıl ekleniyor bilmiyorumsenağlama

tijencim seve seve paylaşırım ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursan çok sevirim buraya nasıl ekleniyor bilmiyorumsenağlama

http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
bu linki incele canım zep arkadaşımız açıklamasını yapıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/257680-tablo-deneme.html
bu linkde de denemelerini yapabilirsin :)
bekliyorum canım, hadi sana kolay gelsin

ikiside birbiriden güzel olmuş, çok muntazam duruyorlar, döktürmüşsünüz yine, elleriniz dert görmesin opuyorumnanaktan

Back