• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Son söz.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Turuncu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
232
8
118
Arkadaşlarrr bir çok şeyi ben de denedim. Hepsi fasa fiso. O kullandığımız yağlar falan hep esansıymış. Yani millet işin sahtekarlığında.

Son kararım şu ki. En son kürü deniyorum. Çok büyük güven ve itina ile. Oldu oldu. Olmadı bir daha hiç bir deneme yapmayacağım. Doktora gidip testleri de yaptırdım. Bir şey çıkmadı. Onu bunu sürdükçe iyice dökülüyor.

İbrahim Saraçoğlu'nun Lavanta Kürü...

Denediğim son bakım olacak ve kesinlikle çok güzel ve kalıcı haberler vereceğim.

canım öncelikle gecmiş olsun bende ciddi sekilde sac dökülmesi problemiyle savasıyorum ama umutsuzluga düşmek yok doktora ne kar para yatırdıysam da faydasını cogunun göremedim tek umudum bu yaglar kullanıpda memnun kalanlar da var tek taraflı düşünme yani...bende lavanta kürünü denemeyi düşünüyorum ayrıca sivilcelere filanda cok iyi geliyormuş sonucları bekliyorum....kaydirigubbakcemile5

ibrahim saraçoğlunun mucizevi kürlerinden biride saçlar için lavanta kürüdür.dökülen ve yıpranmış saçlar için lavanta kürünün tarifi şöyle:

LAVANTA KÜRÜNÜN HAZIRLANIŞI:

Kaynayan 3 bardak suyun içine bir tatlı kaşığı lavantayı atarak 5 dakika yüksek sıcaklıkta demlendirin.5 dakika demlendirdikten sonra ılınmasını bekleyip ılıkken süzün.

Önceden doğal yeşil sabun veya şampuanla yıkayarak temizlediğiniz saçınızı elde ettiğiniz lavanta suyu ile yıkayıp yarım saat etki etmesini bekleyiniz.Yarım saat sonra sadece su ile durulayıp kurutun (makina ile de kurutabilirsiniz).

Saç dökülmesi durana kadar haftada bir ya da iki defa uygulayın.Saç dökülmesi durduktan sonra önleyici olarak zaman zaman uygulayabilirsiniz. Bu kürü saçları çok çabuk yağlananlar da gönül rahatlığı ile uygulayabilirler.

ALINTI...

herkese her kür uymuyor lavanta kürünü yapıp da hiçbir sonuç alamayan da oldu bilgilerinize....

Arkadaşlar saç dükülmesi durana kadar uygulanması gerekiyormuş. Sizler ne kadar bir süre uyguladınız da faydası olmadı?

6. haftayı geride bıraktım. hafta da 2 kez uyguluyorum. ve gayettt iyi gidiyor. ilgilenen arkadaşlara duyrulur.

kızlar bende erkek tipi saç dökülmesi vardı..ne kadar yağ ot çöp varsa kullandım fayda etmedi kafada saç kalmadı resmen ..sonra ısırgan otu tentürü yaptım ...ısırganın kaynama suyuylada saçımı yıkadım haftada 2 gün...1 ay sonra saç fışkırdı kafamdan kalın telli ve parlak saçlarr..saç dökülmesinin ne kadar kötü olduğunu insan başına gelmeden anlamıyo..

kızlar bende erkek tipi saç dökülmesi vardı..ne kadar yağ ot çöp varsa kullandım fayda etmedi kafada saç kalmadı resmen ..sonra ısırgan otu tentürü yaptım ...ısırganın kaynama suyuylada saçımı yıkadım haftada 2 gün...1 ay sonra saç fışkırdı kafamdan kalın telli ve parlak saçlarr..saç dökülmesinin ne kadar kötü olduğunu insan başına gelmeden anlamıyo..

canım tentür derken tam anlayamadım kusura bakma. ısırganı kaynatıp suyu ile mi yıkadın saçını bir de onu kafana döktükten sonra normail su ile durulama yapıyo musun

Back