• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Sınıfım Tez finaller,ales,kpss ,kpds derdine düştüm diyenler

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
tez,finaller,ales,kpss ,kpds derdine düştüm diyenler varmı aramızda?
tezim malesef Osmanlıca..danışman hocam malesef ince eleyip sık dokuyan biri..sayfalarca osmanlıca ödevini günümüz türkçesine transkribe ettim ama şimdide türkçe anlamlarını istiyorum demezmi gelmiş çatmış tez teslimine bir ay...yandım ki ne yandım:oklava::oklava:

ehehhee kız bitirme tezinden kalan mı olmuş:) takma bu kadar yaw... yıllardır "tez danışmanlığı" yapıyorum ben sözümü dinle :)

osmanlıcayı transkribe etmek kolay iş degil valla:)allah kolaylık versin:)ben çok çekiyorum ondan:)

osmanlıca off .. ömrümü yedi :) edebiyat okuyorum bende allahtan tezimi yeni edb. aldım yırttım yani.. :) birde ales derdim var şimdi kasımdakine hazırlanıcam .. sonra formasyon alıp kpss hazırlanıcam off dert bitmio ki atanma var daha :( en az 2 sene sonra sabit bir işe başlamış olurum heralde off off bir düzeni oturtsaydım..

uzun zamandır giremiyordum siteye malesef..ben türkçe öğretmenliğinde okuyorum,bırakın transkribe etmeyi bide yazdırdı insafsız ya:(((eeee ben naaptım??kaldım tabiki:)))

Back
X