Bebek İkinci El SON SAYFAYA BAKIN ELİMDE SON KALANLARA KOMİK RAKAMLAR

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
kız bebeğim olacak. erkenden heveslendim böyle şeylere ama içim akıyor hepsine. doğumumada epeyce var daha. ama olsun şimdiden alayım istiyorum. kapı süsleri oluyor şıkır şıkır süslü püslü. sonra ne bilim yine süslü püslü tüllü tuvaklı sepetler alt açmalıklar filan vs şimdi bilemediğim ama birçoğunda gördüğüm kokoş şeyler:) istiyorum onlardan. sordum yığınla para. kullanılsa ne kullanılacakda allaseniz şu dediklerim bana 2.el de olur.elinde olan varsa bekliyorum dönüşleri. şimödiden ilginize teşekkürler

daha çok var canım. eylül gibi. ama sanki 15 gün sonra doğurcam gibi hummalı bir arayış içindeyim:)

daha çok var canım. eylül gibi. ama sanki 15 gün sonra doğurcam gibi hummalı bir arayış içindeyim:)

Ben geçen kasım da doğum yaptım toplu olarak kıyafet satışa çıkarmayı düşünüyorum. Genel olarak markalı kıyafetlerimiz. Astronotlarımız da var 0-3, 3-6 için. Düşünürseniz önden size resim gönderebilirim.

kıyafet düşübnüyorum canım. derdim beşik:) ama aklımda bu site. ne ihtiyaç olursa kıyafete ilişkin herşey var. teşekkür ederim.

Benim var cokta güzel kendim yaptım birçok musibete yaptım istersen sanada yaparım ikisinide

Canım bende senın gıbı heyecanlanıp erkenden aldım besık kapı susu falan. Kapı susu falan kolay işte besık işi olay iyi cozumlemek lazım. Ben arastırarak kraft dondy aldım cok memnunum sepet besıklere heves etmıştım ama iyi ki almamışım dondy tekerlekli ve alçaltıp yukseltebılıyosunda yerınden kalkmadan hop bebek kucagında koltuktaysan koltuk sevıyesı yataktaysan yatak. Otomatık sallanıyor da daha ne istenır? Bu iş heves degil kullanım kolaylıgıymış. Beklersen bendeki veririm sana bekleyemezsen de araştır derim

haklısın onca şeyi hallettim kapı süsü kaldı:) ne bilim insan bir heycanlanıyor hevesleniyor aman hepsi hemencik olsuversin diyor. beşik yaptırtıyorum mobilyadan. uzun kullanımlı mekanizmalı filan bişiy.o cepte. ben sadece görüntüsüne bu giydirmeli beşiklerden istiyorum. yani havasına:)içine 3-4 ay koyuluyormuş zaten bebiş. işe yarar bişiy değil yani. beşiği bir şekilde halledeceğim. sahibindenden filan görüşüyorum. ama o dediğin tarzda birşeye ihtiycaım olursa aklımdasın. teşekkürler

kapı süsü biz de de var çok pahalıydı sorduk sonra da kendimiz alıp kendimiz yapmıştık istersen resim atarım mail adresini verebilir misin?
resmi buldum buraya ekliyorum

$er.jpg

Son düzenleme:
arzum hiç kullanmaya fırsat bulunamamış yoğurt makinası satılıktır. kargo dahil 50 tl. isteyene hemen yollanılır.

Back