- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
kızlar kullanmadığım eşyalardan birkaç bişey paylaşıyorum...umarım beğenirsiniz...çok uygun vericem...
takas da olur... pazarlık var..beğendiğiniz takdirede mutlaka anlaşırız....devamı geliyorr....
taş inci kolye...çok şık ve sade...iki kez de dolanabilir..tek uzun da takılabilir... 5 lira
her renkten far seti, kullanılmadı sadece denendi... 5 lira..
kapatıcı allık 3 lira..
pembe allık fırçası kaybolmuş 3 lira ( diğer resimdeki allık fırçasını hediye edicem )
göz kalemleri farklı renklerde mavi yeşil gri vs...tanesi 1 lira...flormar ve emily marka geneli... kalın olan simli mavi..çok tatlı bir rengi ve duruşu var.. 2 lira..
son resimdeki ruj dudak rengi.. 2 lira...
yanındaki stick sürme....arap kadınlarının kullandıklarından...
bir iki kez kullandım çok güzel, gözlerinizi çok belirginleştiriyor... o da 2 lira...
beğendiklerinize fiyat sorun...
takas da olur... pazarlık var..beğendiğiniz takdirede mutlaka anlaşırız....devamı geliyorr....
taş inci kolye...çok şık ve sade...iki kez de dolanabilir..tek uzun da takılabilir... 5 lira
her renkten far seti, kullanılmadı sadece denendi... 5 lira..
kapatıcı allık 3 lira..
pembe allık fırçası kaybolmuş 3 lira ( diğer resimdeki allık fırçasını hediye edicem )
göz kalemleri farklı renklerde mavi yeşil gri vs...tanesi 1 lira...flormar ve emily marka geneli... kalın olan simli mavi..çok tatlı bir rengi ve duruşu var.. 2 lira..
son resimdeki ruj dudak rengi.. 2 lira...
yanındaki stick sürme....arap kadınlarının kullandıklarından...
bir iki kez kullandım çok güzel, gözlerinizi çok belirginleştiriyor... o da 2 lira...
beğendiklerinize fiyat sorun...
Son düzenleyen: Moderatör: