son şansım olabilir yardım edin:(

demetsen34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
5
0
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. benim 5 senelik ilişkim 7 ay önce bitti. ben çok seviyorum hala unutamadım ve geri kazanmak istiyorum onu. bugün mesaj attım bende kalan eşyalarını al artık bende durmasın dedim müsait olduğun zaman söyle gelip alayım dedi. bende bugün gel al dedim ama eşyalar yanımda değil bilerek çağırdım son bir defa konuşmak istiyorum napacam nasıl davranacam bilmiyorum.

Gelsin alsin esyalarini. Biraz sohbet edin. Bence size hic konusmayin.... dünyayi günesi bulutu falan konusun sonradan size sicak davraniyorsa konuyu yavasca acin derim.

Bence kendini hic kasma dusuncelerini oldugu gibi soyle.5 senelik iliski dile kolay.ve sen seviyorsan tabiki iliskiyi kurtarmak icin ugrasicaksin. Zaten onunda davranislarindan anlarsin.ayrilma sebebiniz aldatilmak degilse halledilmicek bisey yok.hele de ozledikten sonra.ammma velakiin exten de next olmuyor.bi kere bittiyse o iliski yine biter gozuyle bakarim ben hep.ama sen deneyip ileride en azindan denedim icim rahat dersin icinde kalacagina.yani en kötü durumda

Kendin gibi olduğun gibi davran.Ne hissediyorsan onları söyle açıkça.

onun seni tamamen aklından çıkarıp çıkarmadığına emin olman lazım sonrasını ona göre belirle ama şöyle söyleyeyim eğer onunda tekrar birlikte olma isteğini sezersen mantıklı bir şekilde oturup konuş ilişkinizin artı ve eksilerini masaya yatırın

sarıl boynuna

7 ay boyunca hiç iletşiminiz olmadı mı? Yani demek istediğim az çok onun hayatında neler oldu o da acaba seni özlemiş midir? Buna göre davranmalısın.. Ama gerçekten bir aşksa arkaasında dur derim.. Ben zamanında öyle yaptım şimdi meyvemiz bir oğlumuz bile var..

çok seviyorduk aramızda engeller bile vardı ama aldırmadık hiç bir zaman savaşacaz herşeyin üstesinden gelecez diye söz verdik ama hiç bir şey yokken ayrıldı. belki şuan sevgilisi bile vardır bilemiyorum ama ben seviyorum yeniden eski günlere dönmek istiyorum

onun sana olan tavrından anlarsın zaten.
gidişatı belirler.

Ondan emin değilsin sen.. O zaman fazla kaptırma kendini derim...

Sakın buluşmayın. Bir bahaneyle iptal edin buluşmayı.. Böyle olursa çok zayıf görünürsünüz. Eşyaların yanınızda olduğu bir gün buluşun. O günkü tavırlarına göre konuşursunuz.

buluşmayı kabul ettiyse ondada vardır bişeyler

sevgilisi olduğunu sanmıyorum öyle olsa eşyaları at çöpe görüşmeye gerek yok derdi yani ben olsam öyle yapardım

biraz bile ılımlı davransa yavaşça konuyu aç bence, ama sen konuştukça tavrı kötü yöne doğru değişiyorsa hemen kıvır hayatında biri olabilir sende yinede elinden geleni yapmış olursun..

Bence hic ugrasma canim önüne bak . Bugun bulusma.onun sana bulusma teklifi etmesini bekle.kendisi bu teklifi etmiyorsa bosver gec yoksa o kendisini her zaman vazgecilmez sanacaktir

Her zaman sonuna kadar aşkın peşinden gitme taraftarıyım.Çok seviyorsam ve istiyorsam gururumu koyarım bir kenara ve içimden ne geçiyorsa yaşar,söyler,yaparım.Kaybedersem de sağlık olsun ama işin sonunda kazanıp mutlu olmakta var.İkisine de hazırlıklı ol.Sevgilisi olsaydı gelmezdi gerekli olmadığını söylerdi.İşin sonunda aşk kazansın umarım,her şey gönlünüzce ve hayırlısıyla olsun...

esyalar bari olsaydı yanında duruma göre hareket ederdin ya sevgiilisi varsa bence bahane bul yarına ertele esyaları alıp yanına

ilk onun tutum ve davranışlarını izle nasıl olduğunu bak neler yaptığını sor sensizliğin nasıl olduğunu falan sor inşallah düzelir aranız bizde eşimle sevgiliyken 5.seneyi doldurunca böyle büyük bir kavga ve ayrılık olmuştu

şimdi sana ılımlı yaklaşmazsa ve eşyalarımı ver derse ne diyeceksin? keske eşyalar yanında olsaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…