Son rapor: Montaj değil

montaj değilmiş işte şimdi davamı açılacak acabaufak bir mebla değilki trilyonlar söz konusu

montaj değilmiş işte şimdi davamı açılacak acabaufak bir mebla değilki trilyonlar söz konusu
hıhh diyim bari ne davası açacaklar her şeyin üstü ört bas nasıl oldusa buda aynı şekilde yutulacak alıştı bu millet alıştı 12 yılda Erdoğan montaj dediyse bu zavallılarda montaj diyorlar yani Erdoğan ne derse o bunlar beyin kalmamış beyinsizlerde

kötü söz daima sahibinindir....

Parcalarin birlestirilmesi montaj oluyor tabii, ayni Sezen Aksu'nun sarkilarinin kayitlarinin degisik zamanlar icinde yapilip tek cd'ye toplanilmasi gibi. Ses Sezen Aksu'nun, sarki da... Tayyip'in montaj dedigi ve kendi kendini akladigi iddiasi bundan otesiydi, kelime kelime montaj olduguna dair. Ama oyle birsey yokmus... Ses onlarinmis, gercekmis. Kelime kelime montaj yokmus. Gun icinde yaptiklari degisik telefon konusmalari ayni cd de toplanmis. Yani sekerim, gun boyunca paralari nasil sifirlamaya cabaladiklari ve basardiklari gercekmis anlamina geliyor..

Pek tabii ki montaj değil hiç bir şey,%100 gerçek olduğunu başından beri biliyorduk.
E herhalde biliyorduk yane... Bu kadar mal mulk uzaydan mi geliyordu... bir gemicik kac para? kacimizin var? Adamlar gemilerden filo yapti beyaa... Tek o da degil. Neyse, zenginin mali zugurtun cenesini yorarmis anca...

gün içinde bir başbakan nekadar kelime kulanır bilemem saraylım .kelime ayrıdır sezenin tek şarkıları ayrıdır .. ilk mesajımdada degigim gibi kimsenin savunucusuda değilim, körü körüne kimseyide sevunacak tipde biride değilim . varsa bir yanlış başbakanda olsun ödemeli... ben sadece okudugumu ve haberi yorumluyorum .. sonuçda kelime kelimede olsa kendi sesleride olsa monnaj yani ..

Son düzenleme:
Sonuçta tv de izlediğimiz haberler de montajlanmş videolardan oluşuyor ama hepsi gerçek değil mi?Birkaç konuşmanın aynı kayıtta birleştirilmesi de aynı şey işte.Yani o konuşmalar belki 2 şer saat aralıklarla yapıldı ama biz bir konuşmayı yaptıktan 2 saniye sonra tekrar yeni bir konuşmaya başlamışlar gibi dinledik kayıtta.Adamın bahsettiği montaj bundan ibaret.

Demek ki okudugun haberi anlamamissin, orada montaj degil demis bu isin uzmani. Yani gercekten tapede ne varsa onu bizzat kendileri konusmuslar. Bir kismini ilk, bir kismini ikinci telefonda, onemli degil, zaten dinleyen de oyle anliyor. Cunki isin devaminda ne kadarinin halledildigi izah ediliyor, butun konusmanin ayni dakikada olmasi mumkun degil zaten. Inanmak istemiyorum dersen daha makul olur.

Anlatmaya çalışma anlamazlar.

Anlatmaya çalışma anlamazlar.
haklısın anlatmaya çalışmamam lazım benimde ,sonuçda herkes kendi gözlügünden bakıyor .. mesajlarımı dikkatli okursanız kimseyi aklamak yada şuçlamak olmadıgını görürdünüz .
başlıkda montaj değil derse ve açıklamada montaj var derse(her ne çeşidi olursa olsun )o haberi sorgularım . bunun içinde size hesap verecek değilim ... ayrıca bir ayrıntıyı kaçırdınız .''benim kanatim'' diye diye bişi olamaz butür analizlerde ....ben okudugumu yorumladım dedigim gibi, ne montaj diyene nede değildir diyene inanmıyorum . her iki tarafda dürüst değil gözümde , nokta bitmiştir .
.. yorumumu yaptım beğenin yada beğenmeyin .benim için bu konu bitmiştir mesajımıda alıntılayıp size sürekli yazmak durumunda bırakmayın beni . sizinle agız dalaşı yapacak ne karakterim nede zamanım var .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…