son oyun: safra taşı diyeti :)

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
selamlaaaaar.

son kez kendime sans verıyorum... aslında bana verilen ilahi bir şans bu... koca boğazıma, doymak bilmeyen mideme, aç gözlerime kendi irademle dur diyemedim...

bişey olsa birden iştahım azalsa, canım tatlı istemese, spor yapacak gücü kendimde bulsam derkeennn..

BAŞLADI SON OYUN :)

LET THE GAME BEGIN...

önce şu tickerfactoriden kendime bir zayıflama şeysi yapayım seruvenımı anlatmaya baslıcam

evet efendiiiim. boyum 1.72 kilom 100 idi.
kendim bu sıralar ev hanımıyım. doğumdan sonra kızımdan ayrılamayıp ücretsiz izinle evde oturmaktayım. haliyle evde oturmak biraz kilo yapıyor. mevsim de kış, dışarı çıkamazsın, oğlanı okula yolla, bebeni uyut, çayını demle, sedayı aç, ye allah ye...

kardeşime söz verdim adamlıktan çıkana kadar yicem, sonra diyete ve spora başlıcam, dibe vurmadan yükselemem...

facede yemek sayfalarını takıp edıyordum en çok. hatunlar birbiriyle yarışıyorlardı pastalar, börekler yapıyorladı. ben de pasta işine grdim. hergün 1 pasta yapıyordum ve aynı gün bitiyordu hemen hemen... tiramisu, çileklipudinglipasta, meyvelipasta, çikolatalı pasta... pastaya üşendiğimde bebe püsküvüsüne krem şanti döküp yiyordum. o derece zıvanadan çıkmıştım... poşet poşet çekirdek yemekten yüzüm tarlaya döndü, köstebeklerin yuva yaptığı tarlaya...

artık mide kaslarım çalışmaz oldu, tokluk duygumu kaybettim. yemek yerken insanlıktan çıkıyrdum. asla ve asla doymuyordum, gece gündüz hunharca yemek yiyordum....

dışarda tıkabasa yemek yediğim bir günün akşamında karnıma bir ağrı girdi. gaz sancısı diye düşündüm. daha önce de bu ağrıyı yaşamıştım, normal diye düşündüm. saatlerce kıvrandıktan sonra acile gittik. sabaha kadar 2 çocuğumla bekleme salonunda bekledik. saframda taş olduğunu öğrendim. tahlillerim devam ediyor. bu süreçte doktorum yağlı yemekten kaçınmamı söyledi sadece...

fakat bu benim için bir başlangıç oldu.

her şer de vardır bir hayır denir ya başlangıç olsun sizin için
aman pes etmeyin hafif olmak paha piçilemez bir şey, biraz kilo verin anlayacaksınız ve sabredin her şey yoluna girecektir

Bugun 15. gunum. Simdiye kadar 5 kilo verdim. Tabi bu şişkolukla pek belli olmuyor kilo verdigim. 10 kilo verdigimde belli olucak daha onceki tecrubelerimden biliyorum.

Bu sure zarfinda tatliyi tamamen kestim. Ekmek asla yemiyorum. Bir nevi karatay diyeti yapiyorum. Haftada 4 gun yarim saat yuruyus yapiyorum. 1 gun leslie 3 mil yapiyorum. Haftasonlari da aerobik-pilates kursum var. Agir agir cikiyorum merdivenleri. Baslangic gunumden beri safra kesemde agri olmadi. Doktordan kaciyorum. Gittigim an ameliyat diyecek biliyorum.

Bugun ilk kez kizimi arabasina koyup disarda yurudum. Yuruyus bandina gore daha yorucuydu. Acik hava minnoşa da iyi geldi hala uyuyor. Tabi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…