Aslında hepsinde yazıyor ama dediğin gibi çok gizli bilgi gibi saklanarak yazılıyor, yani yediğimiz makarna da bile koca koca yazarlar, onlar son kullanma tarihleri geçince zararlı da bunlar değil gibi. Ama dikkatli bakınca görülüyor. Bazen de hangi harfin hangi sayının ne anlama geldiğini bilmediğimizden göremiyoruz, aslında gözümüzün önünde ne olduğuna anlam veremediğimiz harfler sayılar.. :1shok: Bi ara resimlerini çeker eklerim son kullanma tarihlerini nerelere nasıl yazıyorlar, tabi elimde olan ürünlerden..
Ayrıca günü geçmiş ürünleri neden ayaklarda kullanıyorsunuz ki.. O tarihler sadece yüz ya da eller için geçerli süreler değil ki.. fisfisfis Sonuçta yüzümüz kıymetli de ayaklarımız değil mi? Belki de ben ayaklarımdan çok çektiğim için böyle düşünüyorum ama o kremler kimyasal ve artık özelliklerini yitirdikleri hatta zararlı olabilcekleri tarihler onlar, ayaklarıma da yüzüme verdiği zararı verebileceğini düşünüyorum, evet etkisi daha az görünür ama ne bileyim benim hiç aklıma gelmemeişti böyle bir şey, ben mi yanlış düşünüyorum acaba?
İki kez kullandığım güzelim vücut kremimi atarken içim sızladı ayrıca.. senağlama