- 22 Aralık 2008
- 50
- 0
Geçen gün göz kremimi bayadır kullanmadığımı farkettim ve süreyim düzenli diye tekrar bir karar verdim.. Bu kararı sık sık veririm Dışarı çıktım, makyaj yapmadığım halde gözlerim yandı tüm gün.. Herhalde gözüme girdi sürerken dedim.. Dün gece aklıma geldi, dedim bir bakayım nesi var kremin... Meğer son kullanma tarihi geçmiş!! Nerdeyse gözlerden oluyordum sanırım.. Sonra tüm ürünleri özellikle cilt bakım ve göz makyajı için olanları kontrol ettim.. Aman allahım bir sürü zamanı geçmiş maske, krem, yıkama jeli... Benim bir zamanlar stok yapma huyum vardı, sanki savaş çıkacak depolamışım hep.. E tabi ne oldu hooop hepsi çöpe.. Şimdi yeni maskeler almam lazım... kaydirigubbakcemile3
Aslında alırken bile dikkat etmemiz lazım, bu birden yapılan indirimlerde genelde son kullanma tarihi geçmiş yada az kalmış ürünler satılıyor. genelde kutuların altında "EX" yazar ve yanında sayılar yazar. O sayılar tarihtir aslında. Mesela "EX0711" son kullanma tarihi 2011 in 7. ayı anlamına gelir. Alırken dikkat etmek lazım ve mutlaka kullanırken zamanı geçirmeden tüketmek gerekir ki iyi olsun sağlıklı olsun diye baktığımız cildimiz mahvolmasın.. Çünkü kozmetikler kimyasal içerdikleri için bu günü geçmiş ürünler cidden cilde çok zararlı ve kötü sonuçlar doğurabilirler...
Ben dikkatsizliğimi çabuk farkettim, sizlerle de paylaşmak ve dikkat etmeyenler varsa nacizane uyarmak istedim canlarım... a.s.
Herkese sağlıklı bakımlar diliyorum..
Aslında alırken bile dikkat etmemiz lazım, bu birden yapılan indirimlerde genelde son kullanma tarihi geçmiş yada az kalmış ürünler satılıyor. genelde kutuların altında "EX" yazar ve yanında sayılar yazar. O sayılar tarihtir aslında. Mesela "EX0711" son kullanma tarihi 2011 in 7. ayı anlamına gelir. Alırken dikkat etmek lazım ve mutlaka kullanırken zamanı geçirmeden tüketmek gerekir ki iyi olsun sağlıklı olsun diye baktığımız cildimiz mahvolmasın.. Çünkü kozmetikler kimyasal içerdikleri için bu günü geçmiş ürünler cidden cilde çok zararlı ve kötü sonuçlar doğurabilirler...
Ben dikkatsizliğimi çabuk farkettim, sizlerle de paylaşmak ve dikkat etmeyenler varsa nacizane uyarmak istedim canlarım... a.s.
Herkese sağlıklı bakımlar diliyorum..
Son düzenleme: