CatlakB ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2013 8.601 5.099 6 Mart 2015 Konu Sahibi CatlakB #1 Şu kız için dua istiyorum. Onunla dalga geçen herkes için dua istiyorum.. ALLAH rızası için dua edin ALLAH rızası için
Şu kız için dua istiyorum. Onunla dalga geçen herkes için dua istiyorum.. ALLAH rızası için dua edin ALLAH rızası için
A amberin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Şubat 2015 3.336 4.300 6 Mart 2015 Konu Sahibi CatlakB #2 İlk konuzu okumadım ama derdiniz neyse Allah yardımcınız olsun canım
A amberin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Şubat 2015 3.336 4.300 6 Mart 2015 Konu Sahibi CatlakB #3 şimdi okudum konunuzu. nkadar duyarlı vicdan sahibi bir insansınız. Allah o öğretmenleri bildigi gibi yapsın .nasıl bir yaratıklar bide dalga gciyorlarmış.kızı dövenleri cezlandıracakları yerde
şimdi okudum konunuzu. nkadar duyarlı vicdan sahibi bir insansınız. Allah o öğretmenleri bildigi gibi yapsın .nasıl bir yaratıklar bide dalga gciyorlarmış.kızı dövenleri cezlandıracakları yerde