• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son kez.......

dalya05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
272
3
96
İstanbul
Aynada kendine son kez baktı, simsiyah uzun saçlarına veda etme zamanı gelmişti, son kez tarağı alıp uzun,uzun taradı. Farkına varmadan gözyaşları yanaklarından süzüldü.Boncuk gibi mavi gözleri hala buğuluydu,kendi,kendine söz vermişti bu savaşı kazanacak yıllar sonra hatırlayıp gülümseyecekti.Hemen hazırlanıp aşağıya indi,kuaföre saçlarımı kazıtmak istiyorum dedi ve ilave etti , bu yıl çok moda da.
İçinde öyle bir his vardı ki, sanki her ne yapıyorsa son kez yapıyormuş gibi hissediyordu , dudak ucu ile gülümseyip geçti.
Ertesi gün kliniğe gitti, yalnızdı hep böyle yapardı, yatar tedavisini olur eve döner, tatilden geldim derdi. Yine öyle yapacaktı; son süpriz olacaktı.
Anıları aklına geldi; çocukluğu, okul yılları,mesleğe başlayışı,eşiyle tanışması, evliliği ,kısa ama mutlu, onu kaybedişi, onun tek hatırası kızı.Birden yüreğinde acı bir sızı belirdi; keşke daha yaşasaydı diye içinden geçirdi ve yutkundu.Hemşire serumu koluna taktı ve ilaçları vermeye başladı.Birden uyuma isteği duydu,ve uyudu.Gözlerini açtığında hemen yanında kendi gibi maviş gözlü bir kız çocuğu ona bakıyordu, birden canın acıyormu teyze dedi.Birden acılarını unutmuş kız çocuğunu izliyordu._ Aman tanrım sen ne kadar küçüksün, burada ne yapıyorsun ? dedi.Kız bende senin gibi son kez yapılacakları yapıyorum,dedi ve gülümsedi.Son kez mutlu olmak
Son kez bakmak
Son kez gülmek
Son kez konuşmak
her şey için son son son ve son.
Lütfen her şey son olmadan mutluluğu yakalayın

Alinti

(anladigim kadariyla ölmüs kadin)

Back